IrekS Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Nie bardzo Pale film zmniejszyłem do 195 MB , a na tej stronie co podałeś max. 100 MB, dobra po południu zmniejsze do 100 MB, tylko nie wiem co z jakością będzie, ale zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Poprawka Spotkanie w piątek jest :) No to mam rozumiec Witas, ze Anie w koncu zobacxze :) Asmo, jestes naparwde mily :P Widze, ze idziesz w slady brata jesli chodzi o dogryzanie mi :) No coz....z kogos musicie boki zrywac :banghead: Irek, a moze bys sprobowal na yousendit.com Pamietam, ze kiedysw tez tam ladowalam zdjecia, ale nie wiem jakie sa ograniczenia objetosciowe. Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Beti, też jest 100 MB, dobra zmniejsze dzisiaj i zapodam.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Ok moze byc piatek :) Beti a kiedy to ja Ci ostatnio dogryzalem? juz zaprzestalem tych praktyk :icon_biggrin: Irek ->To albo podzielel zipem/rarem na dwa pliki i uplodaduj osobno lub zmniejsz do 100 MB. Ile czasu ma ten film bo jak do 20 min to 100MB to wystarczajaca objetosc. A jakim programem to konwertujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 @all Co do spotkania to mi na 90% piatek nie bedzie pasowal ale to bede dopiero wiedzial moze w srode :) Wiec pozostaje mi sobota. A co do imienin to mozna przeciez isc na imieniny do godz 20 i pozniej chlac do baru :) @BetiJa ci nie dogryzam tylko stwierdzam fakty :icon_biggrin: ale i tak przelotowa do katosow mialem 110 bo albo lalo albo zamarzalo :banghead: dopiero w drodze powrotnej 150-180 moglem leciec :]Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Asmo co do imienin to moze by i mogla tylko ze te imieniny sa chyba na slasku....albo w rydzynie hmm no jakos nie w lesznie :crossy: Zreszta sam nie wiem mogla by sie w koncu odezwac w koncu ma tu konto :> A moze ze mna sprobujesz przelozyc rame duzo nowych rzeczy sie nauczymy j.gif hmm z toba to mozemy rame w rowerze przelozyc, ale i tak watpie czy dalo by sie jezdzic :bigrazz: Irek trzymam kciuki ze Ci sie z filmem uda:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Wiciu mala taka rozbierznosc na slasku lub w rydzynie :buttrock: A wogole to cos ty tam pijesz albo cpasz we wrocku bo myslalem ze sobie jaja robiles z tym wysylaniem filmow poczta (i w sumie zrozumialem ze chodzi e-maila :)) a tu mi Asmo mowi ze przyszla paczka z dwoma plytami :lalag: No jak ze mna bedziesz przekladal ta rame to moze czesci starczy na dwa bandity :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 No może coś z tego wyjdzie, jakość ....... no taka jaka jest, ale nie o to chodzi.Pozdro Cichowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 No w koncu film do sciagniecia :P :bigrazz: :bigrazz: :crossy: :icon_biggrin: Tylko ze na moim poznanskim laczu zajmie to jakies dwie godziny hehe czyli obejrze juz nie dlugo :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 No właśnie, hehe w końcu :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 No i obejrzalem :biggrin: Jak na moj pierwszy raz (z kamera :biggrin:) to i tak niezle chociaz podczas jazdy to wiekszosc czasu to Wicia kask zajmowal pierwszy plan :biggrin: Ale film zadzialal na miej tez wten sposob ze juz chce jezdzic a tu niezabardzo jest jak :/ ale mam nadzieje ze juz nie dlugo Irek co do tej kompresji to trza bylo skompresowac do divxa a nie wmv byloby lepiej. Jak sie pojawisz w piatek na spotkaniu (milo by bylo wiec sie zjaw ) to podrzuc ten filmik nieskompresowany na plytce (ale juz obrobiony). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 ja sie przyznam bez bicia , że też beszczelnie pozwoliłem sobie go zassać do mojego kompa :) film całkiem przyjemny , i w końcu zobaczyłem Was i wasze sprzęty . pozdrooo Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 No fajnie bylo zobaczyc filmik :crossy: Fajnie bylo sobie zobaczyc znowu, i czekam z niecierpliwoscia do kolejnych naszych wypadow :PIrek, a Ty przyjezzdaj w koncu na spotkanie. Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Rudy chyba nikt nie ma nic przeciwko :crossy: Ale w realu wygladamy jeszcze lepiej :P Beti spotkanie w piatek a tak godzina to w okolicach ktorej?bo ostatnio jak z Asmo przyjechalismy to ty juz dlugo w tym pubie siedzialas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 (edytowane) No wtedy tak jakos wyszlo, bo pociagu inaczej nie mialam...no ale mysle ze tak kolo 20?? No nie wiem, zalezy jak wam pasuje. Ja szczerze jeszcze nie wiem jak dojade, czy pociagiem, czy samochodem, ale na 80% samochodem, czyli znowu nie bede mogla z wami pic ;/ A ostatnio o wiele lepiej sie czulam mogac wypic piwko :crossy: Za to Asmo poczul co tzn. nie pic ;) Asmo - a co Ty robiles w Katowicach?? Aha i nie narzekaj na jazde ze mna, toz to sama przyjemnosc :biggrin: Godzine i miejsce to sie jeszcze usyali blizej piatku, narazie niech sobie wszyscy zarezerwuja ten dzien an spotkanie :P Edytowane 13 Lutego 2007 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi