Asmodan Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 ta witas nie da rady a na arke czas znajduje (ehhh ten nalog) :icon_mrgreen: Co do spotkania to nie mam pojecia ale chyba za wiele czasu nie zostalo wiec albo dzisiaj albo jutro ja sie dostosuje do reszty. PS witas ty nie sciemniaj ze masz nauke tylko przyjedz do leszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 No i jestem zalaman...jak pisalam Ci wczesniej Konik, mi tez pasuje tylko w ten weekend, bo nastepny tydzien mam zawalony:( Mam nnadzieje, ze dotre do Leszna jakbyscie sie spotkali, chociaz nie na 100%....te wichury troche mnie przerazaja. ZobaczePozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 (edytowane) No kurka... Przed chwila rozmawialem z Beti. Umawiamy sie na jutro (tj. sobota) jakos wieczorem w blizej nieokreslonym miejscu w Lesznie. Inwencja wasza :D Dajcie tylko znac o ktorej godzinie wam pasuje. Licze ze Irki i Pieruny tez przyjada!!! :eek: PozdrowkaKonik PS. Beti mnie poinstruowala ze ma byc jakis jebitny ten post wiec: IMPREZA!!!W sobote!!! Godzina wieczorna!!!Wiec pakowac dupy w autobusy i PKPy i przyjezdzac :) :icon_eek: :banghead: PPS. Wiem juz wiec ze Beti i Asmo beda ;) Wiemy tez ze Anka i Witas raczej nie :( Co z Graczem? Irkiem? I reszta ktorej jeszcze nie znam? Edytowane 19 Stycznia 2007 przez Konik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 No ja odpadam , juz mam zaplanowany wieczór . Choć istnieje mała szansa na to że się pojawie. Jak co będę dzwonił do Beti lub Asmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Hej, no niestety nie moge przyjechac na weekend (co zapewne zauwazylisci;) ) konik moze spotkamy sie we wrocku albo cos, niestety naprawde do 6 lutego nie mam prawie wogole czasu i jeszcze przez 2 dni po 20:30 nie bylo pradu wiec mam zaleglosci w projektach (jeszcze wieksze niz przedtem:P)hej konik a moze wrocisz do polski zeby na rybnik pojechac :> :biggrin:ok to pozdro dla wszystkich i bawcie sie dobrze :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Heheh, no niesamowita liczba nas bedzie:PNo dobra, pisac o ktorej i gdzie ??I znowu na mnie., ze ja kazalam :notworthy:Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Ja raczej nie ide bo jestem chory:/ no chyba ze Asmo pojedzie kaszlem ale to malo prawdopodobne.Wiciu czemu to nie miales pradu? za mocno o/c swojego kloca zrobiles i wysiadlo zasilanie w calej dzielnicy :buttrock:A poztym czasu nie masz a na arce grasz :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 kompletnie OT Irek dzięki za pozdrowienia przekazane przez Pawła G. - dzisiaj dotarły ! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 (edytowane) Nie ma sprawy Ario, ten świat jest ale mały, a tak swoją drogą to z Pawła niezły pistolet jest :icon_mrgreen:Wystarczyło parę piwek , kilka młodych dziewczyn na horyzoncie :lapad: i chłopak oszalał Edytowane 23 Stycznia 2007 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Nie ma sprawy Ario, ten świat jest ale mały, a tak swoją drogą to z Pawła niezły pistolet jest :cool:Wystarczyło parę piwek , kilka młodych dziewczyn na horyzoncie ;) i chłopak oszalał hehe no co Ty? opowiadaj :) skąd się właściwie znacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zyjecie tam jeszcze :) :lalag: Snieg spad ostro wiec narazie o jezdzeniu nie ma co myslec ale mozna by o jakims browarku w pubie :bigrazz: Ktos chetny na jutro na wieczor :icon_razz: Wiciu ty wracasz do leszna teraz na weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 No ja odpadam jakby co. Jutro, o ile nie zasypie mnie wyjezzdam o 7 rano do Krakowa :notworthy::D:DMam nadzieje, ze jak wroce to juz wszyscy beda po wszystkim i sie spotkamy:):PTrzymajcie sie cieplutko Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 To chyba dzisiaj jednak nic nie wyjdzie ze spotkania ale w takim razie jak wszyscy juz beda mogli to dajcie propozycje.Ale tak czy inaczej ide dzisiaj na piwo tyle ze nie w gronie motocyklowym :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Hejka.Meldujemy sie po przylocie. Nawet obylo sie bez opoznien :icon_question: Graczu: WIELKIE dzieki za gierke! - Ewka w koncu sie ode mnie odwalila i giercuje nonstop :buttrock: A tak na serio to masz u niej dlug wdziecznosci :icon_twisted: Pozdrowka i do szybkiegoKonik i Ewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Co tu sie tak cicho w tym temacie zrobilo?? Ha juz wiem sprzedaliscie maszyny i w 4 kolka powsiadali wszyscy :]Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi