Beti Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 No to ja sie pisze :):DDajcie znac dokladnie gdzie i o ktorej. Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Wiec tak ja wczoraj pisalem o 20 w pubie A jaki to ustalimy na miejscu czyli gdzie beda miejsca :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 A ja tu tak z innej beczki ... pytanko do ASMODAN, czy masz ochotę polatać w sobote po lesie ? owiewki mam pościągane tak więc nie ma zbytniego ryzyka :icon_rolleyes:ja moge polatac z toba cieniasie...jest tylko jeden warunek,musze dostac maszyne od jacka.....czyli wstepnie mozemy sie umowic na maj 2007.chyba ze sie uda wczesniej to moze w kwietniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) No to sobie polatałem z Asmodanem, ostra jazda po wertepach . Kilka akcji mialem typu uślizg tylnego koła i obranie kierunku na drzewo :flesje: lub przyjęcie złej pozycji gdy wjechałem w dziure i wylądowanie na baku z nogami w górze :buttrock: . Wskoczyliśmy na chwile do Witasa i w drodze powrotnej kolejny ryzykowny manewr , tak to już jest jak się jeździ po kilka razy dziennie przez te same miejsca i już jest się pewnym że zna się to miejsce dobrze a jednak ... :icon_rolleyes: A z toba Matys polatam jak już zrobi się cieplej :P hardcorowcy nie chowają moto na zime :flesje: aaa bym zapomniał obiecałem że wrzucę linka do fajnej imprezy nazwanej rajdem "Zgnitej pyry". Dam linka do mojego forum , leniwy jestem :banghead: htp://www.transalclub.prv.pl/forum Edytowane 16 Grudnia 2006 przez B3stia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 wczoraj dostałem sms'a (Pale?) ale nie mogłem wpaść :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Ario to nie ja :buttrock: Wczoraj bylem za bardzo zaje**ny zeby jakiekolwiek smsa napisac :crossy: Ale fajnie bylo tylko szkoda ze mnie dzis leb napierdala i nie pametam dokladnie z kim i o czym gadalem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Ario to nie ja :D Wczoraj bylem za bardzo zaje**ny zeby jakiekolwiek smsa napisac :icon_razz: Ale fajnie bylo tylko szkoda ze mnie dzis leb napierdala i nie pametam dokladnie z kim i o czym gadalem :icon_rolleyes:to trzeba sie kolego nauczyc pic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Tu nie chodzi o nauke picia bo to juz umiem :clap: tylko ze po dlugiej przewie od picia spadaja mozliwosci w pochalnianiu :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 i w drodze powrotnej kolejny ryzykowny manewr , tak to już jest jak się jeździ po kilka razy dziennie przez te same miejsca i już jest się pewnym że zna się to miejsce dobrze a jednak ... :icon_mrgreen: a kon kretnie jaki manewr? chetnie posluchamy/poczytamy :) wczoraj dostałem sms'a (Pale?) ale nie mogłem wpaść :/ to odemnie ten sms byl, tak czulem ze juz troche pozno zebys przyszedl, ale zawsze warto sprobowac :Pogolnie wyjscie bardzo udane i wogole fajnie bylo.... jak zwykle ;)i glowa mnie nie boli w przeciwienstwie do calej reszty, no moze z wyjatkiem Beti :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Pale...dobrze, ze nie pamietaasz <hahaha> Dzieki chlopaki za spotkanko....mam nadzieje, ze nastepnym razme jak sie spotkamy to bede mogla pic z wami :) No i ze nastepnym razem bedzie nas wiecej :icon_mrgreen: I moze wtedy Wiciu my zaszalejemy i nas glowy beda bnolec, hehe...chociaz my sobioe odbijemy to na Rybniku, hhihihihZreszta...zparaszam do Boja, ale w nowym roku ;) Edytowane 17 Grudnia 2006 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Może Asmo się wypowie, wszystko świetnie widział jadąc za mną. A i musimy się jakoś spyknąc bo zapomniałem dać ci tą opone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 @ Witas no i wszystko jasne! straciłem Twój numer jak mi się lista kontaktów w komórce posypała. wyślij mi go jeszcze raz na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Beti a czemu dobrze ze nie pamietam ;) :biggrin:Czyzbym kogos za bardzo zbesztal po pijaku. Bo ze pewnie glupoty juz pozniej gadalem to sie domyslam ;) Ale zato stwierdzilem ze nie trzba mi juz zmiekczas sie przed wyjsciem do pubu bo pozniej sie to konczy bolem glowy. Chyba sie starzeje :icon_exclaim: Edytowane 17 Grudnia 2006 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 No szkoda, że nie mogłem być, Witas dzięki za SMS.Nadejdzie kiedyś taka chwila , że się spotkamy razem.Beti spoko, możemy razem wracać do domu PKP :biggrin: w końcu ty i tak byś wcześniej wysiadła :biggrin:Pozdro dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Irek a my juz myslelismy ze twoja zona przegladala forum i ze specjalnie zabrala ci tel i wylaczyla go zebys sie nie dowiedzial co i jak sie szykuje w lesznie :D Co do manewrow Besti to faktycznie wracajac z osiecznej bestia wlecial jak dziki w ta droge na trzebanie koszac drobne galezie i wyrywajac sciolke, juz myslalem ze bede musial wyciagac go z krzakow ale sie utrzymal :biggrin: Hardcorowo to wygladalo.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi