_Conny_ Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Myślę, że zorganizujemy kilka motocykli na ten wyjazd :) :ph34r: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Mam taką nadzieje !! :biggrin:Forumowiczka Julak też chyba jedzie!!Z tego co wiem to była w zeszłym roku - wrażenia nie do opisania z tego co mówiła!! :notworthy: :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 To się jej w środę wypytam dokładnie co i jak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Ten atomowy może być dobry. A co z Woodstockiem, ja pewnie jak co roku polece :D Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 RudyXJ w opisie zmiana ... to co masz już tą 10ne czy nie ? Dawaj pochwal się :) Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Myślę, że zorganizujemy kilka motocykli na ten wyjazd :) :ph34r:Może być ciekawie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydym Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Witam! Jeśli chodzi o mnie to ten sezon pauza. Za tydzień wyjeżdżam z Polski i nie wiem kiedy wrócę. Motocykl przygotowany do sezonu wszystko zrobione na 100% za jakiś czas wystawie na allegro. Szkoda sprzętu i wg ale decyzję o wyjeździe podjąłem wczoraj.Wesołych Świat i szerokości wszystkim.LWG ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 :crossy: :crossy: :crossy: :crossy: GDZIE TA WIOSNA :crossy: :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 :crossy: :crossy: :crossy: :crossy: GDZIE TA WIOSNA :crossy: :crossy: :crossy: :crossy: Wiosna czeka, aż zakończę projekt renowacji mojego Bandziora i złożę go w całość :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Rudy cos dla Ciebie:http://outlet.interc...ro=&leaf=955847 przedostatnia pozycjai tohttp://outlet.interc...=0&prawa=1 pozycja 71277MI (w polowie strony) Jak linki nie bedą dzialac to poszukaj w dziale silnik/układ wydechowy tych numerów 71278MI i 71277MI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Asmo znalazłem, kolektor i ten łącznik to w przyszłości, cena kusząca i to bardzo, ale narazie naciesze się orginalnym :) Dzięki za zainteresowanie, i pewnie na następną zimę coś jej zmienie by sobie humor poprawić :D Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julak Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 To się jej w środę wypytam dokładnie co i jak :) fakt bylam w zeszlym roku i bylo wrecz zajebiscie, miejsce piekne (chociaz w tym roku maja zmienic). i po wjezdzie praktycznie wszystkie atrakcje typu kula zorbingowa, zjazd na linach, wspinaczka itp byly zupelnie za darmo :D poza tym sporo atrakcji, takze na bank jade w tym roku, nawet mysle czy domku nie wynajac w kilka osob bo w zeszlym byla taka mozliwosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 fakt bylam w zeszlym roku i bylo wrecz zajebiscie, miejsce piekne (chociaz w tym roku maja zmienic). i po wjezdzie praktycznie wszystkie atrakcje typu kula zorbingowa, zjazd na linach, wspinaczka itp byly zupelnie za darmo :D poza tym sporo atrakcji, takze na bank jade w tym roku, nawet mysle czy domku nie wynajac w kilka osob bo w zeszlym byla taka mozliwoscJedziemy!! Smyk jedzie ze mną!! :excl: :excl: :excl: :excl:A Adam bedzie miał urlop :icon_question: :icon_question: :icon_question: :icon_question: :icon_question: Rezerwacja domków zaczyna się od kwietnia!! :biggrin: :flesje: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 To może byśmy się wszyscy jakoś zgadali, ale tak na poważnie, i zarezerwowali taki domek?Julak - opowiesz mi dokładnie w środę przy piwie, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) Ja jestem za !!Zawsze będzie taniej!! :biggrin: Od 4 do 7 kwietnia są targi Poznań Motor Show wybiera się ktoś na nie?? Edytowane 24 Marca 2013 przez Ford Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi