MONSTER LESZNO Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Więc ja proponuję rozpocząć tegoroczny sezon motocyklowy wyjazdem który na pewno każdemu rozprostuje kość :D a mianowicie 66-002 Stary Kisielin w terminie 1 kwietnia. Czy znajdzie się jakiś chętny? :crossy: :banghead: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 jak będę miał Tołdiego to napierdalamy ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Hmm ... Jakby co jak lecicie na Kisielin Panowie ... w siodle czy na busie ? Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 choćby i pieszo ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 brzmi kusząco! tylko bandzior świeżo po malowaniu i totalnym liftingu, więc chyba w jakieś crash pady trzeba by się wyposażyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Ario pytam ponieważ jakby co mogę przygotować busa na 3 motocykle... tak jak robiliśmy to z Monsterem zepniemy 3 maszyny i jazda... :) Conny ... ostatnio Maciej polecał mi bardziej gmole ... warto aby po lifcie na garach przy glebie były min. 3 punkty podparcia .... Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Siemanko . Ario, nie widzialem Cie :-) a gdzie sie szwendales?A rozpoczecie sezonu w Lesznie jest na 12 a spotykamy sie o 11 aby po prostu pogadac i poogldac maszyny po zimowym snie :-) Kazdy zrobi jak uwaza, jedak ja bede na pewno na rozpoczeciu, swieceniu, pozniej parada ulicami i spotkanie "gdzies" aby znowu pogadac. Po tym mozemy zrobic jakas ciekawa trase, aby nacieszyc sie jazda :-) ZIMO WYPIERD#LAJ!!!! Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 @Mareckiwbiegałem do Nowej Wsi :) @wooytek6wszystko jest do dogadania, jak będzie blisko terminu to się ustali jak kto jedzie. dotychczas ja zawsze jechałem na kołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Conny ... ostatnio Maciej polecał mi bardziej gmole ... warto aby po lifcie na garach przy glebie były min. 3 punkty podparcia .... No właśnie w B4 nie ma jak gmoli przymocować, bo mam silnik powieszany i nie mam odpowiedniej ramy. U Macieja w B12 można bez problemu (już w 600tkach są takie "pełne" ramy), a mi pozostają jedynie crash pady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 27.04.2013 rozpoczęcie sezonu Środa Wlkp. tam musimy być :)http://etyliniarze.pl/strona/aktualnosci/rozpoczecie-sezonu-motocyklowego-2013/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 mam w głowie fajną trase na kiśla, od głogowa do nw. soli. Przez Głogów-Grodziec-Bielawy-Siedlisko-Przyborów-Nw. Sól , droga wąska, b. kręta, niezniszczona, nazywam ją "Chocken Road" bo mój kumpel Kurczak kilka lat temu przypadkiem odkrył ten zajebisty odcinek. Tam VFR 750 przycierała podnóżki w kilku miejscach :P http://maps.google.pl/maps?saddr=Grodziec+Ma%C5%82y&daddr=Nowa+S%C3%B3l&hl=pl&ie=UTF8&ll=51.743293,15.868721&spn=0.053995,0.169086&sll=51.953751,19.134379&sspn=6.881156,21.643066&geocode=FWSsFAMd21P1ACnZ0y0uVPEFRzHsgIKk2jOAEw%3BFTB1FgMdztLvACnBS59zywcGRzHLSoJocI4Daw&oq=nowa+s%C3%B3&mra=ls&t=m&z=13 lecz w Różanówce skręcamy w lewo i jedziemy wzdłuż Odry, zajeżdżamy w miejsce przeprawy łodzią (wiosłową, poważnie) do Bytomia Odrz. :D Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) Ja tam mogę lecieć tą trasą ... ale znając swoje tempo przy końcu będzie taka potrzeba aby na mnie poczekać... :) Ja na kolano jeszcze nie schodzę w zakrętach Rudy :sad: Edytowane 17 Marca 2013 przez wooytek6 Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 27.04.2013 rozpoczęcie sezonu Środa Wlkp. tam musimy być :)http://etyliniarze.p...cyklowego-2013/ A następnego dnia (28.04.) jest jubileuszowe 10. rozpoczęcie sezonu w Wolsztynie. Można by się przejechać i zobaczyć m.in. co pokaże Stunter 13.Co myślicie?http://www.zlotymotocyklowe.pl/zlot/1459-10.-Rozpoczecie-Sezonu-Motocyklowego-2013-Wolsztyn.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Jedziem ... ja tam lubię jak się dużo dzieje... chyba że Zuzia mi nie pozwoli :wub: Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Wooytek ja też na kolano nie schodze (udało mi sie kilka razy lewym na kisielinie ;) )Conny Wolsztyn nie jest zły, ale gdzie te czasy gdzy w długi weekend majowy była rzeźnia nad jeziorem w Karpicku hehe , ogólnie podoba mi sie to miasto ... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi