RudyXJ Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Ja już mam takie fobie, że teń śnieg nie zejdzie do listopada więc kisielin to jedynie ja szkolenie jazdy zimowej autem heh ... :( Psycha siada :P Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Ja już mam takie fobie, że teń śnieg nie zejdzie do listopada więc kisielin to jedynie ja szkolenie jazdy zimowej autem heh ... :( Psycha siada :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P Wybór rodzaju motocykla, każdy znajdzie coś dla siebie :laugh: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julak Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 śnieg w koncu zejdzie, a jak juz zniknie to w koncu znowu sie wyjedzie gdzies dalej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 No pewnie że się na Kisielin pojedzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 No pewnie że się na Kisielin pojedzie :) To schodzimy na kolano w tym sezonie?? :biggrin: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Ja się uda to na pewno, ale najpierw ZX6R poskładaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 SPOKO dam radę :wink: Jak lubicie tańczyć to proszę luknąć :wink: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Na stronie http://www.lbm-leszno.pl/ dzisiaj znalazłem:"Po długich i burzliwych debatach padł termin tegorocznego rozpoczęcia sezonu motocyklowego w Lesznie. LBM zaprasza wszystkich użytkowników motocykli na "Nowy Rynek" pod MAMUTA w dniu 06 kwietnia 2013. Zbieramy się od 11.00, by wyruszyć na "święcenie maszyn" punktualnie o 12.00. Co dalej po święceniu .....okaże się za jakąś chwilę, gdyż nadal trwają debaty odnośnie szczegółów...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 godzina na przejazd z Mamuta... długo :D @Marecki Ty już ludzi nie poznajesz w tym swoim Yarisie! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Co dalej po święceniu .....okaże się za jakąś chwilę, gdyż nadal trwają debaty odnośnie szczegółów...." Pewnie nic ciekawego, jak ostatnio.Co to w ogóle jest za "rozpoczęcie" skoro nawet z policją nie jest nic dogadane? Bez eskorty, bez blokady skrzyżowań na przejazdy i to miejsce rozpoczęcia - pośród straganów z warzywami, gdzie ledwo się wszyscy mieszczą.Czy nikomu to nie przeszkadza, że na porządne rozpoczęcie trzeba jechać gdzieś indziej niż do Leszna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 taki troche przerost formy nad treścia te rozpoczęcie ... Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 to walimy własna trasę i już ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 to walimy własna trasę i już ! :D Na pewno każdy by miał jakąś swoją sprawdzoną trasę do zaproponowania, więc może trzeba by kilka razy rozpoczynać sezon :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 dawać propozycję i wybierzemy najbardziej krętą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) Więc ja proponuję rozpocząć tegoroczny sezon motocyklowy wyjazdem który na pewno każdemu rozprostuje kość :D a mianowicie 66-002 Stary Kisielin w terminie 1 kwietnia. Czy znajdzie się jakiś chętny? :crossy: Edytowane 15 Marca 2013 przez carroll Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi