Beti Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Ale nie martw sie asmo podtuniguje twoje malenstwo i pojedzie duzo szybciej :flesje: tak ze Witas juz nie zrobi wokol 4 kolek :crossy: jasne, 3 kolka beda :smile:. Ale ja wierze w to, ze Asmo zrobi z tym mopim malenstwem porzadek:)Pale...tez masz racje. To jest problem zlozony.No i w koncu Irku (i Ario, chociaz troszke mniej sie Ciebie to tyczy, bo po okolicach Leszna nie jezdzilam jeszcze w twoim towarzystiwe) ja wiem, ze wy mnei nigdy nie zostawicie na pastwe losu i zawsze za jakims zakretem bedziecie na mnie czekac. Nawet jesli bedzie to oznaczac czekanie 2 godzinki :biggrin: No a asmo sie o mnie troszczy, zeby nikt mnie nie napadl, itp. Bo ja taka bezbronna istotka. Zreszta jak asmo sprobuje sie sprzeciwic opiece nade mna, to ja mam tajna bron...na tego niewinnie wygladajacego chlopca :buttrock: No dobra, juz nie rozmawiajmy na temat mojego mtoo, bo nowicjusze sobei pomysla, ze ja na jakims komarku jezdze. A przeciez malenstwo na swoj sposob jest urocze :biggrin: Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Beti musisz kombinowac dalej a moze sie uda :biggrin: Ale tak czy inaczej bedziemy za toba czekac :flesje: A asmo i tak zrobi tuning :crossy: BTW.Zajrzyj w linka w mojej sygnaturze. Moze jednka sie skusisz :buttrock: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 No dobra, juz nie rozmawiajmy na temat mojego mtoo, bo nowicjusze sobei pomysla, ze ja na jakims komarku jezdze. a co to za motorek ktorego temat tak czesto prowadzicie?czy to jest simson? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 virago 250 (dobrze napisałem?), pali mało, jeździ tak, że i innym palą mało :notworthy: tak bym powiedział :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Tak jak Ario napisał :notworthy: tak jest :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Widze ze nie swiadoma (a moze swiadoma) akcja ktora ma na celu wplynac na podswiadomosc beti i zmusic ja do zmiany moto :crossy: w sumie to prawie 50% oszczednosci na paliwie mam bo jak latam sam to mi motor wciaga do 10 L na 100 a jak jechalismy do rybnika to 5,6L na 120km :crossy:Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Widzisz Beti, jednym słowem jazda z Tobą to czysta oszczędność :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Matys - ja jestem delikatnie powiedziawszy walnieta (szalona, no nie wiem jak to okreslic), ale nie na tyle zeby simsonem jechac do Rybnika!!!!!!!!!!! :evil:Ario - no dobrze napisales, bardzo dobrze, jestem pod wrazeniem:biggrin:I teraz do wszystkich was...ja juz dawno wam pisalam i mowilam, ze jazda ze mna to oszczednosc. A wy chcecie zebym zmienila moto, no przeciez ja to robie z mysla o waszych portfelikach ;) Dobrze, ze moto mam ekonomiczne, wiecej zostaje mi na picie, hehehe Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Beti oszczednosc paliwa dokladnie chcialas napisac, ale nie oszczednosc czasu a jak dobrze nam wiadomo ze czas to pieniadz, a pieniadz to paliwo czyli jednym slowem im szybciej jedziesz tym wiecej zarabiasz :buttrock:Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Ale sie wam na filozofowanie zebralo:PJa juz sie tam poswiece z wiekszym spalaniem jak to cie ogranicza przed nowym moto :clap: A tak wogole to kiedy organizujemy jakies spotkanie takie nastawione pub ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Ja się chętnie pisze na jakieś spotkanie w pubie :) , tylko kto mnie odprowadzi na PKP ;) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 to moze jutro albo w sobote spotkanie pubowe?Irek przyjade pewnie samochodem, bo do Osiecznej pociag nie jezdzi :biggrin: wiec moge Cie na pkp odwiesc :buttrock: (pewnie i tak za taxi bede robil) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 A ja tu tak z innej beczki ... pytanko do ASMODAN, czy masz ochotę polatać w sobote po lesie ? owiewki mam pościągane tak więc nie ma zbytniego ryzyka :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Wstretni jestescie:PWitas no!!!!!!!! na jakim swiecie Ty zyjesz?? No przeciez dzisiaj jest piatek, jutro jest sobota:)No ja nie wiem sama....po pierwesze dzisiaj moze bede w Lesznie wieczorem, ale to z inna grupka, wiec na dzisiaj odpadam na 100% Jutro...hmmmm....no sama nie wiem...samochodu na pewno nie dostane. O a pociagiem nie lubie wieczorem jezdzic. Le jejku...ale ja......nno przeciez Irek bedzie to sama nie wracalabym jakby co:P Jakby co Irek bedziemy sie razem odprowadzac na pkp:P No to musze to przemyslec i dam znac jak juuz bedzie cos ustalone. Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Wlasnie gadalem z Wiciem i mowie co nastepuje:On wrocil dopiero z wrockaa ja z roboty wiec jestem wyjebany na maxa i po jednym piwie bym sie poskaladal jak harmonijka :bigrazz: Wiec wszystkich chetnych zapraszam do pubowego wyjscia na jutro godzina tak wstepnie cos kolo 20 lokal do ustalenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi