Ford Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Większość ma sprzęty w częściach i ja też. hehe Zgrana z nas ekipa :wink: heheMonster do wiosny damy rade!! :icon_mrgreen: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 A ja czekam aż nowe oferty na alledrogo wyłonią się z pod warstwy śniegu :D Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 (edytowane) A ja czekam aż nowe oferty na alledrogo wyłonią się z pod warstwy śniegu :D :crossy: A co szukasz nowej maszyny!! Edytowane 8 Marca 2013 przez Ford Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Śnieg topnieje więc może coś się wyłoni ;) a na polanie pojawił się ciemnozłoty ŻUBR :wink: hehe Rudy XJ szukaj bo Kiselin trochę dłuższy :biggrin: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Ford, nowej w sensie w moich łapach nowej :) Szukam, szukam i im bardziej się zagłębiam to widze, ze nie jest wcale tak kolorowo na rynku używanych sportowych litrów, licze się z tym, że moto miało przygody ale niech będzie chociaż zrobione tak by można było sie bezpiecznie przemieszczać :) Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Ford, nowej w sensie w moich łapach nowej :) Szukam, szukam i im bardziej się zagłębiam to widze, ze nie jest wcale tak kolorowo na rynku używanych sportowych litrów, licze się z tym, że moto miało przygody ale niech będzie chociaż zrobione tak by można było sie bezpiecznie przemieszczać :) Pzdr.Co prawda to prawda!!Ja szukałem daleko a znalazłem na miejscu ładny egzemplarz i do tego to co chciałem!! :lalag: :icon_biggrin:Nie żałuje że kupiłem!! :notworthy:Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 są 2 "dziesiątki" w Lesznie, też myśle nad oblookaniem, są to I modele ale mówi się trudno ;) Pożyjemy-zobaczymy ... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 są 2 "dziesiątki" w Lesznie, też myśle nad oblookaniem, są to I modele ale mówi się trudno ;) Pożyjemy-zobaczymy ... Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma!! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe84 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 wasze w czesciach a ja nie wiem czy sie kasowo w ogole wyrobie zeby swoim wyjechac :) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Ogólnie został mi do wymiany napęd , reflektor i czekam aż osłona wydechu przyjdzie bo została wysłana do lakierni ;)) aaa i nowe mocowanie tablicy czeka na montaż bo stare odpadło w poznaniu :D Mój bandzior jest rozkręcony co do jednej śrubki. Więc może nie będę wypisywać, co wymieniam a co maluje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 I jak z tym piwem dzisiaj-aktualne? Kto będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Maciej ja będę ... dawaj znaka jak będziesz wychodził spotkamy się po drodze ... może być CH Manhattan godz. 21:00 Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Retsot i ja będziemy. Jak tylko skończymy z chłodnicą :PMaciej ja będę ... dawaj znaka jak będziesz wychodził spotkamy się po drodze ... może być CH Manhattan godz. 21:00 To może jeszcze po nas wpadniecie? Coś Wam pokażemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Może być Conny bardzo chętnie ... jakby co jesteśmy na kablach ... :) Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 No to dozo! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi