Marecki_ Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Też jestem za min tygodniowym wyprzedzeniem, aby było jak najwięcej osób :)Z tego co wyczytałem, myślałem, że chcecie się spotkać w ten week. luzik, czekam na propozycje :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 (edytowane) Mam do Was pytanko - czy możecie polecić jakiegoś dobrego lakiernika? Mój bandzior tej zimy musi zostać oddany w ręce porządnego lakiernika. Macie jakieś doświadczenia z malowaniem motocykla? Edytowane 13 Października 2012 przez conny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Też jestem za min tygodniowym wyprzedzeniem, aby było jak najwięcej osób :)Z tego co wyczytałem, myślałem, że chcecie się spotkać w ten week.luzik, czekam na propozycje :buttrock: 20.10 ? nastepna sobota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Jak dla mnie może być :flesje: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Jestem za ,,,, :) Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 (edytowane) Nam też pasuje! Może jeszcze uda nam się wyciągnąć jedną świeżo upieczoną motocyklistkę ;) A tak z innej beczki - może byśmy się dziś na sprzętach spotkali, żeby przedmuchać trochę wydechy? ;) :crossy: Edytowane 14 Października 2012 przez conny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Za chwilę wyjeżdżam. Pokręce się po lesznie, może kogoś spotkam :) Pozdro! Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Za chwilę wyjeżdżam. Pokręce się po lesznie, może kogoś spotkam :) Pozdro! Nie spotkaliśmy Cię, ale za to na tej nowej drodze przy Inkubatorze coraz więcel motocyklistów widujemy. I nic dziwnego - trasa nieśmigana, ruchu praktycznie żadnego i rozpędzić się można ładnie, jak na miejskie warunki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 a ja Cie Marecki widziałem jak już śmigałeś na rydzyńską koło 16 :wink: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 a ja Cie Marecki widziałem jak już śmigałeś na rydzyńską koło 16 :wink: O kurde! myślałem, że jadę tak szybko, że mnie nikt nie zauważy, a tu masz ;) Choć muszę przyznać, że Nasza koleżanka Majka - to dopiero demon prędkości :crossy: Jak kupi gixa to już nikt jej nie dogoni :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 ei ei bez takich mi tu..:) przeciez ja i tak jeżdże przepisowo..:) tzn nie przekraczam predkosci swiatla:P a co do piwa 20 to chetnie lecz tylko na 1 piwo maksymalnie bo czekaja mnie urodziny przyszlej motocyklistki i jesli bede to z przyjaciolka-plecaczkiem i moze jeszcze kogos skombinuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 wczoraj widziałem Was jak wyjeżdżaliście z McD, z Tomkiem bodajże i kimś jeszcze. może jakoś w tygodniu się ustawimy, ma być jeszcze ładna pogoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 no to udanej jazdy w tygodniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Ja się piszę na sobotę na piwko z moją kobietką :biggrin: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Ja też będę z moją panią w sobotę ale dopiero po 21. Niestety wcześniej nie damy rady :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi