Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wg sprawdzonego portalu http://www.meteo.pl/ od 17 zacznie dość intensywnie padać, zarówno w Środzie jak i w Lesznie. Co jest i tak obiecujące, bo oznacza, że do 17 będzie można sobie śmigać bez deszczu. Ale i tak jaka będzie pogoda dowiemy się dopiero w sobotę :)

Julak - szkoda że nam dziś pogoda pokrzyżowała plany. Do zobaczenia w sobotę!

Ario ma rację. Może trzeba by się sprężyć z godziną wyjazdu i koło tej 11 faktycznie wyjechać, żeby móc wracać jeszcze zanim się rozpada.. Ale trzeba liczyć się z drogą powrotną w deszczu :|

Czyli po 14 trzeba by się zbierać do Leszna, żeby wrócić tak jak Ario mówi.

Może po prostu zobaczymy jutro jak będzie i już na miejscu w Środzie ustalimy godzinę powrotu, bo prognozy się ciągle zmieniają i do tego na każdej stronie jest inna. Dzisiaj też miało padać a jak na razie jest OK :) i oby tak pozostało.

Najważniejsze zbiórka 10.30 na MC i kolo 11.00 wyjazd. :biggrin:

Ciuchy już impregnatem zrobilem

Tutaj aktualizują prognozę, jeśli się coś zmienia: http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_id_um.php?ntype=0u&id=2405 i jest optymistycznie jeśli chodzi o środę w sobotę :P

Dzięki za przypomnienie - trzeba zadbać o swoją skórę :)

:crossy:

Pogoda dopisała i fajnie udało Nam się zgrać czasowo.

Barthaz Ty Morsie jak pierwsze wodowanie ????

Szkoda tylko, że trochę się rozpadła ekipa ... jedni gnali inni mieli na uwadze ze nie lecą z Nami tylko szlifierki ...

Morał taki po co pisać na forum, robić PR jak później nie jedzie się w grupie ... nie pochwalam tego i nie podoba mi się to ...

OKR ty Dzikusie ... :P musimy się umówić na nauki latania na jednym :P

Na mocy danej mnie, przez... mnie.

Nie ma co narzekać impreza jak zwykle udana :) musimy wymienić się zdjęciami i filmami :icon_razz: .

Ja zaliczyłem jeszcze wieczorną przejażdżkę po mieście oczywiście ulewa mnie dorwała ;) ale impregnaty na ciuchach dały radę.

Pozdrawiam.