Ario Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 jeżeli pogoda ma być zła to możemy ustawić się tym składem w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julak Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 wg twojapogoda.pl raczej ma nie padac (leszno i środa), a jak juz to bedzie pewnie przelotny deszczyk, pare kropel to nie tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Wg sprawdzonego portalu http://www.meteo.pl/ od 17 zacznie dość intensywnie padać, zarówno w Środzie jak i w Lesznie. Co jest i tak obiecujące, bo oznacza, że do 17 będzie można sobie śmigać bez deszczu. Ale i tak jaka będzie pogoda dowiemy się dopiero w sobotę :) Julak - szkoda że nam dziś pogoda pokrzyżowała plany. Do zobaczenia w sobotę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julak Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Damy rade Conny :) To oficjalnie się dopisuje do listy (macdonalds, 10.30) :1. conny2. wooytek63. Maciej_044. Monster5. Glaca14276. retsot7. barthazz8. julak (+około 2-3 osoby) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 nie wiem jak godziny, ale trzeba się umówić tak, żeby 15-16 być z powrotem. prognozy mają to do siebie, że się nie sprawdzają... przeważnie są gorsze. jak planujecie czasowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Ario ma rację. Może trzeba by się sprężyć z godziną wyjazdu i koło tej 11 faktycznie wyjechać, żeby móc wracać jeszcze zanim się rozpada.. Ale trzeba liczyć się z drogą powrotną w deszczu :|Czyli po 14 trzeba by się zbierać do Leszna, żeby wrócić tak jak Ario mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Może po prostu zobaczymy jutro jak będzie i już na miejscu w Środzie ustalimy godzinę powrotu, bo prognozy się ciągle zmieniają i do tego na każdej stronie jest inna. Dzisiaj też miało padać a jak na razie jest OK :) i oby tak pozostało.Najważniejsze zbiórka 10.30 na MC i kolo 11.00 wyjazd. :biggrin:Ciuchy już impregnatem zrobilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Tutaj aktualizują prognozę, jeśli się coś zmienia: http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_id_um.php?ntype=0u&id=2405 i jest optymistycznie jeśli chodzi o środę w sobotę :PDzięki za przypomnienie - trzeba zadbać o swoją skórę :) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 pogoda jak a razie słabo. ja odpadam. może później jak się wypogodzi to wyjadę po 13:00 na godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 No to jedziemy czy nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julak Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 jedziemy! nie marudzic, przed chwila slonce swiecilo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retsot Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 przyznać trzeba, że mieliśmy pogodowy fart :cool:niektórzy z tej z radości zapieprzali, że O K.R..! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Pogoda dopisała i fajnie udało Nam się zgrać czasowo. Barthaz Ty Morsie jak pierwsze wodowanie ???? Szkoda tylko, że trochę się rozpadła ekipa ... jedni gnali inni mieli na uwadze ze nie lecą z Nami tylko szlifierki ...Morał taki po co pisać na forum, robić PR jak później nie jedzie się w grupie ... nie pochwalam tego i nie podoba mi się to ... OKR ty Dzikusie ... :P musimy się umówić na nauki latania na jednym :P Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Poczekalem za wami przecież i też mi się to nie podobało że niby wszyscy razem jedziemy, a później się 2 osoby odłączyły :(OKR fajnie jeździ na jednym kole musi nas nauczyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Nie ma co narzekać impreza jak zwykle udana :) musimy wymienić się zdjęciami i filmami :icon_razz: .Ja zaliczyłem jeszcze wieczorną przejażdżkę po mieście oczywiście ulewa mnie dorwała ;) ale impregnaty na ciuchach dały radę.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi