siwydym Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Conny mnie również bardzo miło Cię poznać :)pozdrowienia Zbieramy ekipę na zakończenie sezonu w Środzie Wlkp. 06.10.2012.Proponuję zbiórkę o 11.00 na MC :) .http://etyliniarze.p...cyklowego-2012/Kto chętny:1. conny2. wooytek63. Maciej_044. ... kto jeszcze? Też jestem zainteresowany wyjazdem do Środy WLKP :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Też jestem zainteresowany wyjazdem do Środy WLKP :D Witaj siwydym wpisuj się na listę poniżej kopiuj/wklej i dodaj siebie. Apropos:Wolsztyn zakończenie sezonu http://www.wtmwolsztyn.pl/aktualnosc,41.html Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydym Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Zakończenie sezonu Środa WLKP 1. Conny2. wooytek63. Maciej_044. Monster5. Glaca14276. retsot7. siwydym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julak Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 teraz mam dylemat, środa i krotoszyn sa tego samego dnia chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Witaj Julak ... Byłaś kiedykolwiek w Krotoszynie możesz coś napisać jak tam wyglądają tego typu imprezy ? Czy ktokolwiek może porównać imprezy w tych dwóch miejscowościach ? Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 teraz mam dylemat, środa i krotoszyn sa tego samego dnia chyba Witaj, jedź z nami do Środy i nie będziesz miała dylematu :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Środa sprawdzona z tego co słyszałam. Z opowiadań brzmiało świetnie. Czytałam program zakończenia i przyznaję, że fajnie to sobie zorganizowali. Niezależnie od ostatecznego celu - macie jakieś info odnośnie pogody i temp. ? Wczoraj urządziliśmy sobie wypad do Wrocławia korzystając ze słoneczka i dojechaliśmy przemoczeni.. :|Więc oby było przyjemniej w sobotę! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 (edytowane) Nie wiem jak reszta ale ja zostaje przy Środzie Wlkp. Oto lista chętnych ... 1. conny2. wooytek63. Maciej_044. Monster5. Glaca14276. retsot7. siwydym Dopisywać się raz raz ... Edytowane 30 Września 2012 przez wooytek6 Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 W Środzie byłem dwa razy i imprezy super udane :) , więc i tym razem będzie OK!Co do pogody Conny to jak patrzę na kilkudniową, to za każdym razem jest inaczej, ale mam nadzieję, że nie będzie żle. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julak Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 W krotoszynie byłam na zlocie oldtimers'ow ale nigdy na zakonczeniu. Z tego co mówicie wybieram Środe:) tak więc do zobaczenia i mam nadzieje ze pogoda dopisze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 W krotoszynie byłam na zlocie oldtimers'ow ale nigdy na zakonczeniu. Z tego co mówicie wybieram Środe:) tak więc do zobaczenia i mam nadzieje ze pogoda dopisze:)Słuszna decyzja ;)Pozdrawiam i do soboty. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Ario, Ario, gdzie, kiedy jak ? W zeszłym tyg. faktycznie z kumplem byłem w Lesznie przejazdem, gdzie mnie widziałeś ? Chyba autem jechałeś ?A teraz z innej beczki: gdzie w lesznie jest sklep który w swojej ofercie posiada Dr. Martens ? Lub najbliżej Leszna. Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydym Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Witam ! Co do soboty - wyjazd Środa WLKP niestety odpadam ... :/Muszę zostać na weekend w Szczecinie nie dam rady zjechać siła wyższa .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 1. conny2. wooytek63. Maciej_044. Monster5. Glaca14276. retsot7. barthazz Mam nadzieję, że dam radę wstać po nocnej zmianie w robocieW niedzielę do Wolsztyna jadę... o ile będzie ładna pogoda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek464 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Witajcie!Z chęcią dołączę się do waszego składu :)Choć pogoda ma być pod parasolem.Pozdrawiam Leszno! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi