Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

jeszcze raz cześć stellaDODO - stella to była kiedyś taka motorynka ;)

Info od Barthazza- był w Wenecji, Sycylii a teraz dotarł na Lazurowe Wybrzeże :) Taki to pożyje :D

Miał małą przygodę z podnóżkiem, który mu odleciał gdy moto przewróciło się na postoju, lecz jest już nówfffka sztuka i śmiga dalej! Bajka :)

a tak była taka motorynka nie wiem chyba z lat 80 tych :) z extra koszem na kierownicy.

Karoll o 14stym Franas informował, powiedz mi czy rezerwujecie tor czy jak zwykle ? Kto leci ?

wiadomość z ostatniej chwili!!!

niestety wyjazd musimy przełożyć na 15 ponieważ 14go jest prywatna rezerwacja na cały dzień...

ps myślę ze ładna ekipa się zbierze na ten wyjazd ;D

Edytowane przez carroll

motocykle to nie wszystko liczy się pasja

jak trzeba to trzeba. niedziela to gorszy dzień ale postaram się być mimo wszystko. czy jest szansa, że niedziela też będzie zarezerwowana przez kogoś?

niestety jest jeszcze możliwość ze możne być rezerwacja jutro zadzwonię i dowiem się co i jak napiszę co i jak...

Coooo Tyyyyyyy Meeen ? W niedziele ?? To ja nie jade, do kościoła bym inaczej nie poszedł :(

żartowałem ... Ale z Franem może byc cieżko bo on od jakiegoś czasu uczestniczy w niedzielnych mszach :P

Coooo Tyyyyyyy Meeen ? W niedziele ?? To ja nie jade, do kościoła bym inaczej nie poszedł :(

żartowałem ... Ale z Franem może byc cieżko bo on od jakiegoś czasu uczestniczy w niedzielnych mszach :P

eeeeee to My mu odprawimy niedzielną msze na miejscu :D

UWAGA!!

dziś dzwoniłem i ostatecznie w sobotę okaże się czy nie będzie żadnej prywatnej rezerwacji.

wszystkich zainteresowanych wyjazdem w dniu 2012.07.15 na tor proszę o kontakt ze mną na priv.

moze i bylbym chetny na takie doswiadczenie , ale powiedzcie mi lub napiszcie , czy wpuszczaja na tor osoby ktore raczej nie posiadaja ubioru ( brak skory, tylko tekstyl ) motocykla typowego na tor ?? mam strzale taka jaka mam i narazie sie to nie zmieni a na tor to raczej scigi pasuja hm....

Kisiel to nie Poznan tak jak Ario napisał, wpuszczą Cie nawet w koszulce, kask chyba tylko wymagany. Texty dadzą rade, predkosci niewielkie, jedynie textyla czesto po jednej glebie jest juz śmieciem. Pzdr

moze i bylbym chetny na takie doswiadczenie , ale powiedzcie mi lub napiszcie , czy wpuszczaja na tor osoby ktore raczej nie posiadaja ubioru ( brak skory, tylko tekstyl ) motocykla typowego na tor ?? mam strzale taka jaka mam i narazie sie to nie zmieni a na tor to raczej scigi pasuja hm....

na torze widziałem juz niejeden sprzęt i były one przeróżne... or er6 po autobusy... jeśli chcesz podszkolić swoje umiejętności to ten tor jest idealny!

Info od Barthazz'a: zaraz wyjeżdżamy z Grady we Włoszech do Leszna. Mamy do pokonania 1150km, więc jutro będziemy w domu. Śpimy gdzieś pod Monachium. Pozdro"

Reksio podróżnik wraca na włości :) Jak wróci na pewno wstawi super fotki :)

<<=== BORN TO RIDE ===>>