Marecki_ Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Widac ze sie postarales.Jak tam zdrowko ? Kiedy zaczynasz latac ? PozdroDzięki :)Z lataniem to muszę jeszcze poczekać, aż się bardziej wykuruje... MONSTER dobrze prawi- mam nadzieję że zobacze Was w Bojanowie :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złotyyyy Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Monsteros dzwonilem dzis, jakas Pani powiedziala ze poza zasiegiem jestes, powiem Ci ze nawet mila Pani :)W sobote oczywiscie bede obecny, mam nadzieje ze na pych nie bede musial dawac strzaly, okazalo sie ze aku siadl , mam juz inny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Monster Złotyyy kurde ... że też takie fajne imprezy w ten week a ja na weselu ... bodzes82 widzę że mamy podobne gusta :) też mnie kręcą takie szwędacze po landach :) Życzę Wam miłej i udanej zabawy ... pamiętajcie aby pomachać ok 14:30 naszym F16 nad Lesznem :P hehe Marecki_ wracaj szybko do zdrowia i mam nadzieję, że niebawem się poznamy ... Pozdrawiam Wszystkich :) Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 wooytek6, mój powrót do zdrowia w miarę szybko postępuje. Pierwsze przymiarki do moto robiłem, ba, nawet mogę jechać :) lecz jestem przekonany, że nie wytrzymałbym przeciążeń i zabawy w zakrętach...Pocieszam się tym, że na 100% jeszcze pojeżdżę w tym sezonie :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Rawicz też będzie w sobotę, może nie tak wcześnie, ale po południu na pewno. Pozdro Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 No i nam się rozpadało :angry: Więc będzie trzeba przełożyć godz.na MC lub niestety solo do Bojanowa. Ktoś ma jakąś propozycję?? Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Ja osobiście lecę solo bo do Bojanowa mam kawałek. Ale myślę że przestanie padać, asfalt jest nagrzany to szybko odparuję zwłaszcza że przecież mocno nie pada. Pozostaję tylko czekać aż pogoda się poprawi lub wybrać opcje auto tylko czy przy takiej pogodzie coś tam się odbędzie? Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Karoll o 14stym Franas informował, powiedz mi czy rezerwujecie tor czy jak zwykle ? Kto leci ? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 ja lecę, będzie też kumpel z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzes82 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 (edytowane) Zlot w Rudnej zaliczony...Jazda z prędkością rzędu 130-150 spalanie 5,8l/100km... Szykowanie na Łagów... Edytowane 2 Lipca 2012 przez bodzes82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stellaDODO Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Tyle lat już jeżdzę, że wypada się przywitać :) Witam z Bukówca Górnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 jeszcze raz cześć stellaDODO - stella to była kiedyś taka motorynka ;) Info od Barthazza- był w Wenecji, Sycylii a teraz dotarł na Lazurowe Wybrzeże :) Taki to pożyje :DMiał małą przygodę z podnóżkiem, który mu odleciał gdy moto przewróciło się na postoju, lecz jest już nówfffka sztuka i śmiga dalej! Bajka :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr Maciejro Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 te fazery tak mają, że czasami wywracają się same... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Bodzes wiesz może co to za tajemnicza brunetka wozi się po rawiczu na Fazerze tym nowym? :) Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Witaj stellaDODO :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi