barteck_street Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Jeździłem nie raz V-rodem muscle i to na wydechach vance&hines muszę przyznać, że sprzęt ma jebnięcie. Koleś za mną na XR 1200 nie mógł nadążyć. Muscle ma niesamowite przyśpieszenie, z tym, że powyżej 180km/h nogi mi z podnózków zdejmowało... w zakrętach prowadzi się jak typowu ctusisrer ale przyspiesza zajebscie..... iten dzwiek Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 no dokładnie moge to potwierdzić:) jeżdziliśmy na kilku HD, ale V-rod i tak miał to "coś" co go wyróżniało spośród innych. Zawsze to do niego była największa kolejka na jazdach testowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Zapewne to stereotyp o Harleyu przyciąga. moje zdanie jest takie że chyba każdy h-d w podstawowej wersji wyglada marnie. Dopiero jak zostaje zmodyfikowany to jest lepiej. Ale gdyby tak modyfikowac kazda japońską produkcję to dopiero wychodziły kozacki maszyny. No i japońska technologia bardziej zaawansowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Święte słowa Woziu :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Śmiga ktoś na motobajzel w niedzielę do Wrocka? Jakby co to jadę autem i mam wolne miejsca :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 w ta niedziele? grr...;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Zimowe bajzle to święta tradycja ! :D Karolu czy też jedziesz? Joey ? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 no nie pasuje kur**:(( jakby ktos mogl niech zobaczy gdzie sa jakies dobre kombinezony damskie ze skory i jakis adres sklepu (wizytowke) wezmie?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Oo , wstałem a to już coś :D teraz się pozbieram i lecimy ... Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Rudy, Marecki jak ktoś z Was będzie widział prawą osłonę cewek do Tuono to weźcie tel. od sprzedającego. to ta część z prawej na zdj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Ario dopiero czytam Twój post..., szkoda, że się wcześniej nie odezwałeś :( Jak na pierwszy w tym roku motobajzel, było wyjątkowo dużo ludzi, zarówno sprzedających jak też kupująco-oglądających.Kupiłem co mi było trzeba, więc teraz tylko wymiany serwisowe i składam maszynerie, bo gdy widziałem już śmigających to aż mnie nosiło :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Ario, za refleks to Ci sie oklaski należą , teraz to czytam :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 bo tacy z Was koledzy! :P ;-) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Dobra ludzie kiedy wspólna ustawka i inauguracja sezonu? Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 jak tylko odbiorę Tołdiego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi