RudyXJ Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Kamcio piszesz na Lesznie coraz wiecej wiec wnioskuje, ze masz parcie na to miasto gdzie pyra, pyrę pyrąpogania :P a sprzedać mam zamiar obie, ale nie na siłe jak Haykę, poprostu jeśli sie uda to pogonie... W bani mam już plan na innego sprzęta, ale pożyjemy-zobaczymy :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Kamcio piszesz na Lesznie coraz wiecej wiec wnioskuje, ze masz parcie na to miasto gdzie pyra, pyrę pyrąpogania :P a sprzedać mam zamiar obie, ale nie na siłe jak Haykę, poprostu jeśli sie uda to pogonie... W bani mam już plan na innego sprzęta, ale pożyjemy-zobaczymy :) A bo raz się pokusiłem o napisanie i teraz mi powiadomienia przychodzą,że pojawiła się nowa odpowiedź i tak sobie odpisuję :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 AAAAaaaaha ... Ot ku*wa, jaka teraz młodzież sprytna... Powiadomienia im przychodzą i sobie tak odpisują ... :P Grzeniu coś mało aktywny :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 AAAAaaaaha ... Ot ku*wa, jaka teraz młodzież sprytna... Powiadomienia im przychodzą i sobie tak odpisują ... :P Grzeniu coś mało aktywny :) Grzeniu zarobiony i zakochany :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 lata ktoś w weekend ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Kamil chociaż w to drugie uwierze to w pierwsze za cholere :P On nie zna pojęcia "zarobiony" :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Kamil chociaż w to drugie uwierze to w pierwsze za cholere :P On nie zna pojęcia "zarobiony" :) Chciałem go trochę podbudować w oczach forum :icon_razz: Ale chociaż udaje, że remontuje chatę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 (edytowane) zdalam w koncu na prawko na motocykl^^ jestem z siebie dumna:)mimo urazów po wypadku:) Rwoniez przylaczam sie do gratulacji ;) lata ktoś w weekend ? :) Zalezy jak z pogoda ale jak bedzie spoko (czyt. bez deszczu) to jestem za. A tak BTW. to w zeszly weekend bylem z Witasem w Szklarkiej i Harrahovie i jedno co Wam powiem to w koncu w Polse udalo sie zrobic pozadna droge :buttrock: Mowie konkretnie o odcinku ze Szklarskiej do Jakuszyc. Calkowicie wyremontowania -> Swietny asfalt i swietne zakrety. Motocyklistow byla masa, a samochody stanowily tam mniejszosc :PSzkoda, ze wiecej takich odcinkow nie ma (albo sa mi nie znane) :mellow: Edytowane 8 Września 2011 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 przyszly weekend z przyjemnoscia:) mam andzieje! Majka graty kiedy koza wylatujesz?Manuela a Ty co sie ociagasz? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Majka graty kiedy koza wylatujesz? jak dobrze pojdzie to juz w srode^^ jesli bedzie plastik i pogoda:) Joey69 jak tam twoja aprilla?:) kiedy na drodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 (edytowane) napewno zobaczysz jak przyjdzie czas, keidy Ci szyby z okien wypadną:P Edytowane 10 Września 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 (edytowane) a co wybierzesz sie nia na zatorze?:) dzis er6f wyjezdza na drogi^^:) Edytowane 11 Września 2011 przez majka4304 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Joey czemu szyby wypadną ? Ja sie na zatorze nie wybieram a Ty swoim pierdzielem to nawet wróbli na drodze nie przepłoszysz :P Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 poczekaj poczekaj ;] Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 ktoś ma doświadczenie z likwidacją szkody z AC w ALLIANZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi