majka4304 Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 to wy (rvd i carol) na jednym jechaliscie?:)) cud ze zaden z was nie spadl:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Bocian a Ty gdzie dzikusie tak szybko wczoraj pędziłeś? :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Bocian a Ty gdzie dzikusie tak szybko wczoraj pędziłeś? :) A gdzie mnie widziales bo zrobilem wczoraj troche km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Jechałem Yarisem z rodzinką i mijałeś mnie przed lotosem - mrugnełem Ci światłami a Ty wrzuciłeś awaryjki :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Karol to z zazdrości, wsio przez jebaną zazdrość, Ty masz moto a oni służbowego t5 z "czapką", Ario uciekaj pod mosty, moze sie nie przecisną ;) Zamowilem dziś podnóżki, lusterko juz mam, szkoda, ze mi uszczelniacz wystrzelił w lewej ladze, juz drugi raz w tym sezonie, felge przez zime wyprostuje i to uszczelnienie zrobie... Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Jazda na pedała jest najlepsza!:D A nasz pogromca jest bardzo miły..jeśli tylko przepisów się trzymasz:P pozatym oni nie tyko busikiem lataja ..w gronowie byli osobowka:P Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Jechałem Yarisem z rodzinką i mijałeś mnie przed lotosem - mrugnełem Ci światłami a Ty wrzuciłeś awaryjki :bigrazz: Mozliwe, ale ja przeciez powoli jechalem :crossy: xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 zdalam w koncu na prawko na motocykl^^ jestem z siebie dumna:)mimo urazów po wypadku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 zdalam w koncu na prawko na motocykl^^ jestem z siebie dumna:)mimo urazów po wypadku:) To gratulacje i widzę ciekawy motocykl już na start kupiony ;) ER6F :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 on juz od maja na mnie czeka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 on juz od maja na mnie czeka:) Miałem okazję takową zahandlować, trochę pojeździłem i nie powiem, ale bardzo mi siespodobała, choć na codzień bym nie chciał tym jeździć to bardzo poręczny i sprytny motór :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Kamcio jakaś niewidzialna siła ciągnie Cię w stronę Leszna ? K***a to przez to Wasze sprzedawanie i próby sprzedawania chyba swoją dziwke wystawie przed wiosną, wcześniej troche wygłaskam i poczyszcze ;) a miałem tego nie robić, tj. ani nie głaskać, ani nie czyścić :P ani nie sprzedawać, a wystawie obie bo i na endurzenie brakuje czasu i ekipy. Pzdr Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Kamcio jakaś niewidzialna siła ciągnie Cię w stronę Leszna ? K***a to przez to Wasze sprzedawanie i próby sprzedawania chyba swoją dziwke wystawie przed wiosną, wcześniej troche wygłaskam i poczyszcze ;) a miałem tego nie robić, tj. ani nie głaskać, ani nie czyścić :P ani nie sprzedawać, a wystawie obie bo i na endurzenie brakuje czasu i ekipy. Pzdr Rudy jest już późno i nie skminiłem 50% Twojego posta :D Gdzie mnie w stronę Leszna ciągnie? :crossy: Którą masz zamiar sprzedać? Z tego co mój mały mózg zrozumiał to świeżo kupionego Enduraka? :wacko: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Majka - gratulejszyn :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 7 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 zdalam w koncu na prawko na motocykl^^ jestem z siebie dumna:)mimo urazów po wypadku:)Raz jeszcze gratuluje... rezerwuje "pierwszy taniec" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi