Eatthebackofbeyond Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Majka wracaj do zdrowia bo musimy sie w Wordzie spotkac:)a to juz niedlugo;)! co do ruchu Ario ma rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Faktycznie tępić tych motocyklistów co poboczem wyprzedzają xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 krwi troche tam bylo... a co do kary nie wiem bo karetka do szpitala mnie wzieli...:( wiec dowiem sie jak mnie policjanci w domu nawiedza... a jjechalam prawym bo przy 1 chcialam skrecic w marcinkoskiego wiec mnie joey sie nie czepiaj-jechalam przepisowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eatthebackofbeyond Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 (edytowane) To dobrze że jesteś cała;) p.s kiedy egz? Edytowane 25 Sierpnia 2011 przez Eatthebackofbeyond Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Majka 3maj się za kilka tygodni znowu będziesz śmigać... i to już (wkońcu) na ER-6fNajważniejsze, że pomimo bólu nie zniknął uśmiech z Twojej twarzy :)No i pochwal się innym jaki miałaś świetny strój na moto PS. jak chcesz to mogę rano 2 bułki więcej kupować :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 głowa do góry. czy zdjęcie z avatara to Okrzei (wygląda znajomo okolica)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rvd1987 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 teeeeeee motóry cos czesto sie ostatnio przewracaja....w niedziele kisielin :icon_twisted: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rvd1987/07z1000/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 czy zdjęcie z avatara to Okrzei (wygląda znajomo okolica)? ta.. okrzei. ciut dalej od ciebie. bartek nie krytykuj...:(dzis jeszcze bark daje o sobie znak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferarri42 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 (edytowane) Dziś mnie trafiło http://www.zycie-rawicza.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=3030:zderzenie-samochodu-i-motocykla-przy-domu-kultury&catid=2:gmina-rawicz&Itemid=6 Kobieta twierdzi że mnie nie widziała jak przejeżdżałem jej przed maską, prędkość spacerowa około 30 km/h. Poza uszkodzonym motocyklem, silnik nie kręci, a nie dostał w niego. U mnie wszystko w porządku, dostałem w prawe udo i dłoń mi się wślizgnęła między zderzak, a motor. Edytowane 25 Sierpnia 2011 przez ferarri42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 teeeeeee motóry cos czesto sie ostatnio przewracaja....w niedziele kisielin :icon_twisted: oooo kóóóóórde wyjazd do kisielina brzmi groźnie :icon_evil: motóry będą bezwładnie brykać po kisielinie jak wściekłe byki po Pampelunie :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Majka drugi dzien jest najgorszy co do bolu. Jutro bedzie o wiele lepiej. Trzymaj sie tam. Niedlugo znow wyjedziesz :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Bocian kiedy wpadasz kozą do leszna ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Bocian kiedy wpadasz kozą do leszna ?? Czasami bywam ale to tylko na chwile. Caly czas praca i praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 odwiedzcie mnie...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Szybkiego powrotu do zdrowia Majka:) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi