IrekS Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Ok, Beti tylko, że film ma prawie 400 MB i nie mogę znaleźć serwera który go łyknie, te które znam to łykają max. 250 MB, ale coś wymyślę i na pewno dam znać. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Ok jak nie w ten weekend to w nastepny to ognisko chocby nie wiem jaki snieg byl :notworthy: (w sumie dla mnie to itak ten sam 9 dniowy weekend :( ).Irek a nie mozesz tego skompresowac do DivXa bo te 400 mega to troche duzo (chociaz nie wiem ile minut tego jest ale w porownaniu do sredniego filmu 1h 40 min ktory zajmuje 700 mega domniemuje ze to co zgrywasz z kamery jest nieskompresowane divxem (lub xvidem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Tak Pale masz racje, to jest żywcem zjechane z kamery, muszę to skompresować i będzie ok, film ma ok 35 minut, ogólnie jest ok :( Zobaczysz Pale jak filmujesz na moto, dobrze, że nie jesteś operatorem kamery na moto na jakimś Tour De France, nikt by nic nie widział :notworthy:, ale spoko pamiątka jest :notworthy:Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Oczywiscie ze sie nie nadaje na profesjonalnego operatora ale zwaz ze kloarze jada tak 40-50 km/h a wiciu 100-120 km/h wiec jest lekka roznica :( A poztym oni maja jakis statyw, umocowanie tej kamery i im sie klapka przy 120 nie zamyka hehe :notworthy: Czekamy na film :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Ja jestem szalona, ale kto wie...moze zwerbowalam kolejnych motocyklistow, coby z nami sobie czasem posmigali:PWczoraj bylam w 007 i pol z kolezankami, no i nagle przychodzi 3 chlopakow z kaskami w lapkach. MI juz oczywiscie sie wlaczyl alarm :notworthy::D...ale ja ich nie znam...kurcze...niedobrze:P POczym poszlysmy grac w bilarda i oni tez grali, no i zagralsysmy, poczym ja juz zatrzymalam sie przy kolesiach. Hehehe....jeden jezdzi tdm, drugi gpz (nie wiem czy dobrze pamietam), a trzecie...no wlansie...on siedzial cicho i nie wiem czym jke3zdzi:P A najlepsze ze nawet nie wiem jak maja na imie, hehe...ale powiedzialam im, zeby tu zagladneli na forum do nas...im wiecej nas tym lepiej :notworthy: :clap: Wiec kto wie, moze pod nastepnego sezonu bedzie nas wiecej. Ale kojarza Witasa..tzn. Twoj motocykl i chyba jedebn widywal nas, was pod Mc :)Wiem, wiem...jestem walnieta....to sie nazywa byc osoba komunikatywna :( Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 To sie nazywa komunikatywnosc :( A sa oni z leszna? Bo jak ostatnio w niedziele bylismy na motocrossie z asmo i wiciem to widzielismy kolesia na gpz i dr. Moze to oni. Tak czy inaczej zapraszamy wszystkich chetnych do wspolnego polatania :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) No mowili, ze sa z Leszna :)Ale ja ich w ogole nie znam, dlatego mnie tak zaintrygowali ;) :cool:zreszta Pale...spokojnie....nie mozna odrazu sie narzucac, heheh....jeszcze by uciekli no i co...a tak...w sposob kulturalny, z piwkiem w lapce nawiazalam dyskusje :crossy: Teraz trzeba czekac na efekty. No co, im wiecej nas bedzie tym lepiej, czyz nie?? Poczekamy, zobaczymy UWAGA!!!!!!!!!!! Ja juz wiem :P Zdzialalam. Kobieta to jednak potrafi :biggrin: . Jeden chlopak z tej grupy jest na forum ;) I nawet wiem jak ma na imie :DHeheheh....mowilam, ze puszcze to info w swiat panie..... :biggrin: :flesje: Pozdrowionka Edytowane 27 Października 2006 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Dobra mam pytanie.Czy jutro jezdzimy gdzies jakos. Bo grilla nie ma ale czy jezdzenia tez nie ma :icon_twisted: Ja i tak sie tylko tak pytam bo nadal bede plecaczkiem :) Dzisiaj bylem zglosic (w koncu) szkode i rzeczoznanwca ma byc nawet o dziwo szybko bo w poniedzialek wiec jeszcze troche musze czekac. Piszcie co i jak :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 ja pewnie bede jezdzil, ale sam w poszukiwaniu samochodu :icon_twisted: jak macie jakies ciekawe namiary na handlarzy to dajcie znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Ario ja ci moge pchnac czerwone ferrari, rocznik 90, Vmax wystarczajacy i tak czuc ze odlatuje :icon_twisted: spalanie kolo 7 L na 100, pali na dotyg a czasem na pych zalezy od temperatury :icon_razz: Kodowa nazwa to 126p ale tym sie nie przejmuj model enzo mu nie podskoczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Ario, moj znajomy jest handlarzem....tylko nie wiem teraz jakie ma samochody, musiaalbym sie dowiedziec. Bede dopiero u nich w poniedzialek, albo wtorek. Z Boja jest. Potem moge numer tel. do niego dac. Postaram sie jeszcze jutro przed wyjazdem do Poznania.A po niedzieli to sie dowiem co ma i po ile. Napisz najwyzej jakie Cie interesuja samochody...male, kobiece :icon_twisted: Czy meskie, czyt. duze :icon_razz::) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 ja jutro raczej nie polatam bo rodzinka bedzie odwiedzamy groby itp :icon_twisted: a pozniej rodzinny obiad i moze wujek nalewke przywiezie sam robi dobra jak nie wiem:D )no a od niedzieli PWr wita na caly tydzien:/ dziekan powiedzial ze na 99% nie zrobi nawet godzin rektorskich bo my sie uczyc mamy a nie studiowac ;( debil jedena co do ogniska to zobaczymy jaka pogoda bedzie, w tym tygodniu maja w koncu przyjsc neta zalozyc (kolo czwartku) wiec bede mogl czesniej pisac :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Wiciu cos pisales ze pogoda ma sie zje*ac na weekend a tu tak ladnie tylko szkoda ze nikt nie moze pojezdzic. A pozatym to niezle was tam wyruchali na uczelni tzn. nawet srody wolnej nie macie :icon_twisted: Ja mam w sumie 11 dni wolnego :) bo sroda normalnie wolna cz i pt rektorskie a we wtorek sam se robie wolne bo nie ma sensu jechac na jeden wyklad. ;) Ario a ja dodam ze to ferrari to nie katowane jezdzone turystycznie i czasem jezdzone przez kobiete :D Moze sie skusisz :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyid Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 hej hej ja tu tylko chcialam zaspamowac ze sie w koncu zarejestrowalam :bigrazz: juz nie jestem TYLKO plecsaczkiem :icon_evil: (glupia laptopowa klawiaura!)zastanawiam sie czy wszyscy tutaj wiedza ze witas ma na imie kuba :biggrin: a raczek jakub :banghead:i jeszcze z ogniskiem to ja tez chce tam byc! :P wiec moze byc w sobote albo piatek bo na snieg sie nie zapowiada no chuyba ze witas zostaje na weekend we wro (nikt tego nie wie a jak sie zdecyduje to mi pewnie nie powie o_O ) i sie jak zwykle dowiem ostatnia :bigrazz: albo z forumi jak znowu sie bedziecie beze mnie spotykac (chociaz zdjecia moge robic a tu dupa! :biggrin: ) to sie zemszcze buahaha :biggrin:pzdr, aniuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 ooo zarejestrowalas sie na forum?? juz nie chce mi nabijac postow?:> ech no DOBRZE to w takim razie kto jest chetny na ognisko?? jesli uzbiera sie wystarczajaco duzo osob to nie zostane we wroclawiu i eyid nie dowie sie o tym ostatnia ani z forum :P co do ogniska wpisujcie kto chce by i czy piatek czy sobota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi