Beti Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) Panowie, bo to ze mna trzeba jezdzic i wtedy mandatu sie nie zaplaci :DKurcze....pogode sie robi brzydka, zeby tyl;ko nie padalo i jutro sie spotykamy :D :D Zapewne pod McDonaldem, jak zawsze :DTylko zapodajcie godzine;]Pozdrawiam Edytowane 20 Października 2006 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 oj wiecie co :D to nie tak bylo :Dja tu sprostuje :D to bylo tka ze ania bierze gumy DO ŻUCIA z polki a pale w tym momencie 'chyba nie o takie Ci chodzi!" no i mu odpowiedzialam :D 'a co, probowales?:>':Dno i inne hity o pozycjach itp a potem to juz nie tylko ja rzucalam wybitnymi tekstami ale juz nie pamietam jak one szly :Pabsynt kukulka i inne spirytusy robia swoje :D to od ani jakby sie ktosnie domyslil no i bylo fajnie pozdrawim wszystkich! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) Ok wiec spotykamy sie jutro o 14 (max do 14.30 dluzej nie czekamy) przy MC donaldzie. Ja w roli plecaczka niestety.Bo chociaz motor jest do jechania to musze czekac na rzeczoznawce zeby sie pozniej wszystko zgadzalo w odszkodowaniu. EDIT: Ania Ladnie to tak siedziec z Wicia konta na forum. Wlasnie byl u mnie i widzial jak jakism cudem siedzi na forum :D Edytowane 20 Października 2006 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Ojejku, Aniu....czepiasz sie szczegolow :D Sens ten sam :DA wszystko zaczelo sie od klawiatury....nie no..wspolne zakupy zle na nas wplywaja :D Same zberezne mysli potem po glowie chodza. Pale, a co do rodzinki...no tak, jestesmy jedna, wielka rodzinka i nawet mamy tate, ktory polewa wodke :D No to jutro o 14 pod McDonaldem. Do zobaczyska ludziska Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 No właśnie TATA polewał wódkę potem katował KTM`a Asmo i potem mi się dobrze spało :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 no Asmo mowil ze nie zdazyl powiedziec 'narazie'a Ty juz spales :DPierun wlasnie do mnie dzwonil ze zejest pod sultanem i czy nie pojezdzimy, dzis oczywiscie nic z tego ale umowilismy sie na jutro:) wiec chyba tym razem uda nam sie ekipe zmontowac zeby polatac troche :D ja mam obmyslona taka mala trase zobaczymy co wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Kurcze....znowu aparatu nie bede mogla wziac;/ Siora wyjezdza i go zabiera.Pierun, a moze Ty masz takie cudo, jak aparat??Bo od nas, to chyba nikt juz nie ma:P Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 ja chcialam tylko sprostowac ze witas sam mi mowil ze moge z jego konta forum przegladac no to wiadomo ze w koncu sie nie powstrzymam i napisze :D a poza tym to juz wiem gdzie mu sie tak spieszylo jak pojechal, ukrywa tyle rzeczy przede mna no ja nie wiem Pale moze chces sie zamienic? :> tzn oddam Ci go :Da w ogole to klawaitury ciagle nie ma ;Pmilego latania jutro wszystkim :D i skombinujcie aparat, wiadomo ze nikt takich zajefajnych zdjec jak ja nie zrobi ale moze Gracz jako plecaczek bedzie mial okazje? :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 hehe, widzę że się wieści szybko roznoszą :DJa mam aparat, więc wezmę :D Będę jutro ok 14 pod mac'iem :D do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Ja tez bede o 14 i tak se myslalem ze moze by sobie wycieczke do cichowa zrobic ?? Nie jest to az tak daleko i trasa fajna:)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Jedziemy byle gdzie bo ja i tak nie decyduje.Ale jak tak czytam to coraz bardziej chce wziac swoja maszyne (przykleje tylko kierunek i jazda :D )Ania a za co chcesz sie zamienic na Wicia :DWiec do jutra BTW. Irek KLX'a katowales nie KTM'a :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Pale jedziesz moja Kawą ! ja robię za plecak (sam zobaczysz dlaczego -- wczoraj byłem na imprezie :D i biore kamerę :D jakoś do Leszna dojadę, macie może tel. Beti, to może ją po drodze wezmę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 o nie irek zycie Ci nie mile?:> to pale pojedzie banditem a JA kawa z Toba na plecaku :D:D:D BTW do leszna jedz ostrosznie i uwazaj w bojanowie bo droge czasem blokuja:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Dokladnie jak pisal Wiciu nie wiesz co czynisz :D Wiec lepiej jak Wiciu cie powozi i wszystkim to na dobre wyjdzie. Ale lepiej zablokuj mu jakos przepustnice :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 A ja się zastanawiam czy przyjechać :D Coś się u mnie na deszcz zbiera...No i właśnie zobaczyłem: http://weather.icm.edu.pl/java/mgram.php?x...0&ver=&ikonka=1a oni się raczej nie mylą :D Od 14 ma padać ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi