PaleSatan Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) WitamNiestety ja juz w tym sezonie nie posmigam :biggrin:Dzisiaj zaliczylem szlifa. Oczywiscie baba w puszce zajechala mi droge :buttrock: . A ze ja wyjechalem chwile wczesniej z drogi piaszczystej a na asfalcie jeszcze piach byl to proba hamowania od razu zakonczyla sie szlifowaniem i walnieciem jej w przedni zderzak. (no i jeszcze moje niewielkie doswaidczenie w jezdzie tez sie pewnie do tego przyczynilo)Mnie nic nie jest. Stluklem sobie tylko kolano. Moto odobdzierany i krzywa lekko kiera. Mam nadzieje ze nic wiecej.No i rozjebalem sobie dopiero co kupiona kurtke.Mam nadzieje ze sprawa odszkodowania nie bedzie sie ciagnela w nieskonczonoscDobrze ze rybol udalo mnie sie zaliczyc bez problemow.Tak wiec do przyszlego sezonu. Btw troszke wiecej napisalem w dziale wypadki Edytowane 16 Października 2006 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Jejku...Pale....najwazniejsze ze Tobie sie nic nie stalo. A moto do nastepnego sezonu bedzie jak nowe:) Pierun...zdjecia dorwiesz w temacie "Wspomnienia z Rybola..." jakos tak :buttrock: Tylko trzymaj sie mocvno, bo tam byla ostra jazda ]:-> Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Thx BetiNo mialem troche szczescia ze nic mi sie nie stalo. W sumie to dzieki kurtce ktora nie wyglada juz tak jak wczoraj. Moto w sumie tez. :buttrock: Jak powazne sa szkody to oceni asmo w piatek. Ale mam nadzieje ze nic powaznego.A do nastepnego sezonu jak najbardziej poskladam ale nie bedzie jak nowy bo w sumie przed szlifem jak nowy to ten motor nie wygladal. Ale liczy sie zeby dobrzej jezdzil. Estetyka zostaje na drugi plan :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Pale, ty się nie martw o moto, na pewno nic mu nie będzie, dobrze, że tobie nic nie jest.W weekend jak dojdzie do skutku nasze latanie po okolicach Leszna to zapraszam Ciebie na moje moto, polatamy razem, Kawa na pewno nie będzie miała nic przeciw temu, a ja tym bardziej, tak, że latamy razem.No chyba , że nie chcesz, ale to już twoja decyzja :buttrock:Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 ja sie na latanie pisze :buttrock:tylko ciekawe jak pogoda bedzie, dzisiaj rano musialem LOD z motoru zeskrobywac, zwlaszcza z siedzenia :/ale moto dalo rade, podgrzewane gazniki pokazaly co potrafia i odpalil na dotyk:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Witas ale rozumiem ze poczekales az sie podgrzeja czy odrazu po przekreceniu stacyjki kreciles :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Irek jak bede mogl to jak najbardziej jestem chetny :buttrock:Tylko mozliwe ze bede juz cos grzebal z moim moto bo chce jak najszybciej zrobic (chociaz nie wiem jak szybko sie zjawi rzeczoznawca).Tak wiec jak ustalicie jakis termin i mnie tez bedzie gites to jestem chetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) Ja jakby co to sie pisze na polatanie...pogoda nam juz niegrozna:P:PA zaraz wrzuce te fotki co byly robione w Boja :buttrock:Malo ich jest, ale zawsze cos. Ania...szkoda, ze nie mamy zdjecia jakiegos razem, co w skorach stoimi...bo nie wiem czy zauwazylas...mialysmy identyczne...tylko Ty mialas biale wstawki, a ja mam czerwone :biggrin: A oto zdjecia: http://rapidshare.de/files/37085139/Jeszcze_w_Boja.rar.html To co....w sobote smigamy gdzies....jakas fajna traska, jak wtede do Gorzna. Moze ktos ma pomysla fajnego :lalag: P.S. Czy ktos wie, gdzie sie zapodzial Ario ?? No bo po Rybolu chyba jeszcze sie nie odezwal;/ Przeciez on dopbrze wygladal w niedziele :clap: Edytowane 17 Października 2006 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 jestem.niestety komp mi w domu padl i pisze od rodzicow. ja sie mam dobrze, po drodze do domu zaplacilem mandat, ale to juz pewnie wiecie... napisze cos wiecej pozniej jak zrobie kompa, bo teraz krucho z czasem. musze cos przygotowac do pracy. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 no gdzies juz Ario bylo o tym :flesje:Ario, a weekend jaklby co spotykasz sie z nami?? O ile pogoda dopisze :D Wiecie co mi sie dzisiaj na zajeciach przypomnialo??:DTekst z RealaAnia siega gumy ;)A: a moze te gumy wezme??P: nie, tylko nie te!!!!!!A: a co, probowales?? hehehehheheheh :P:D:D Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 HeheNo a motyw z klawiatura tez byl dobry :D I ten z klapa od kibla ;) Dzisiaj moje obite kolanko sie zrobilo cale fioletowe (a nie czerwone jak barticowe kolanko w virago) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 no gdzies juz Ario bylo o tym :cool:Ario, a weekend jaklby co spotykasz sie z nami?? O ile pogoda dopisze :buttrock: może być problem, bo mam dwie imprezy rodzinne do obskoczenia, ale dajcie mi sms'a wcześniej jakby co to się zobaczy (Witas ma numer) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) Masz Ario pecha z tym mandatem, dobrze , że jechałeś tylko 75 km/h co by było gdyby ........... ? :buttrock: Edytowane 19 Października 2006 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Gdyby jechal szybciej to by go nie zlapali :buttrock: A co do tych dwoch imprez rodzinnych Ario to rozumiem ze jedna z nami bo jestesmy w koncu jak rodzina :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) Tak swoją drogą to ciekawe ile ja bym zapłacił i ile pukntów bym zaliczył jak by mnie złapali na A4 jak jechałem do wrocka, średnio 180-200 km/h a kilka razy grubo ponad 200 :buttrock: Edytowane 19 Października 2006 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi