Ario Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Są jednak mosochiści lubiący extreme, kochający sportowe V'ki - szanuję to :buttrock: :) :buttrock: :buttrock: jest fakt, że V brakuje płynności ale jest fun z jazdy a dla mnie to się liczy. co do dyskusji na temat wyższości jednego litra R4 nad drugim to IMO to akademickie rozważania i na ulicy to jeden ch**, musi się podobać. jak Marecki chce R1, no to... jego strata ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 (edytowane) :buttrock: :buttrock: jest fakt, że V brakuje płynności ale jest fun z jazdy a dla mnie to się liczy. co do dyskusji na temat wyższości jednego litra R4 nad drugim to IMO to akademickie rozważania i na ulicy to jeden ch**, musi się podobać. jak Marecki chce R1, no to... jego strata ;) :DNo V no Vun ;]Bo w jeździe o to własnie chodzi by było zajebiscieI konkretnie jak przelecisz taką dudniącą lokomotywą to wszyscy uciekają a policjant z lizakiem patrzy :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: i mówi sobie WTF.. Heniek co to ku*wa jechało? Edytowane 13 Maja 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockDriver Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 No V no Vun ;]Bo w jeździe o to własnie chodzi by było zajebiscieI konkretnie jak przelecisz taką dudniącą lokomotywą to wszyscy uciekają a policjant z lizakiem patrzy :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: i mówi sobie WTF.. Heniek co to ku*wa jechało? V'ki zjadają tylnie opony i napędy:PPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 zapomniałeś powiedzieć że rzędówki połykają w całości :buttrock: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 wczoraj podjechalem sobie do PKS..zapytalem milego pana czy zrobi przeglad mojego moto..przyszedl popatrzyl..ze ladny stan na 99 rok...ja do Niego ze mam xenon na h1..karze zapalic..reke przyklada.mowi ze strumien swiatla ok.. daje mu papiery idzie do biura..pieczatka 63 zl. i xenon montowany po przegladzie..wiec mowie OK :)... Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Chyba się najebie w ten weekend Pele Asmo reflektujecie? :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Ogłaszam wszem i wobec, że nie sprzedaje Vitka :) Stwierdziłem, że byłby to błąd - wszystko w nim porobiłem i świetnie się go prowadzi. Co prawda, nie ogarniam go, boje się hamowania silnikiem i jest on dziki i agresywny :tongue: Dziś jeden gość miał szansę go kupić i nie wykorzystał jej - piątek 13'go i to w maju - więc chyba to dobra decyzja! Wiem, wiem przekręt ze mnie, no ale cóż - taki mój urok :tongue: Barthazz jutro jadę z Wami na Książ :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 "kobieta zmienną jest..." :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: Marecki_ powalasz całą teorię Wergiliusza :P Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Ogłaszam wszem i wobec, że nie sprzedaje Vitka :) Stwierdziłem, że byłby to błąd - wszystko w nim porobiłem i świetnie się go prowadzi. Co prawda, nie ogarniam go, boje się hamowania silnikiem i jest on dziki i agresywny :tongue: Dziś jeden gość miał szansę go kupić i nie wykorzystał jej - piątek 13'go i to w maju - więc chyba to dobra decyzja! Wiem, wiem przekręt ze mnie, no ale cóż - taki mój urok :tongue: Barthazz jutro jadę z Wami na Książ :crossy: :crossy: :crossy: w sumie to racja na nasze drogi i dalekie wypady witek napewno lepiej sie spisze niz każdy superbike. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Wszystkie eksploatacyjne sprawy wymieniłem na porządne rzeczy, są nówki opony, wygląda dobrze, najebałem się przy felgach i miałbym komuś oddać gotowca? Stwierdziłem, że jednak NIE :buttrock: Druga sprawa jest taka, że lubię podróżować na moto - no a na R1 to latał bym tylko wokół komina. R1 jest śliczna - ośmieliłbym się stwierdzić, że MOIM zdaniem jest to najładniejszy sport. Joey, wiem - jest to V lecz V4 - więc przeżyje :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Ogłaszam wszem i wobec, że nie sprzedaje Vitka :) Stwierdziłem, że byłby to błąd - wszystko w nim porobiłem i świetnie się go prowadzi. Co prawda, nie ogarniam go, boje się hamowania silnikiem i jest on dziki i agresywny :tongue: Dziś jeden gość miał szansę go kupić i nie wykorzystał jej - piątek 13'go i to w maju - więc chyba to dobra decyzja! Wiem, wiem przekręt ze mnie, no ale cóż - taki mój urok :tongue: Barthazz jutro jadę z Wami na Książ :crossy: :crossy: :crossy: :icon_twisted: Marecki ja tam Ci nie ufam w tym temacie :icon_biggrin: Ps...sprzedałem MT znowu w czarnej dupie jestem i mam tylko Iża do dyspozycji :buttrock: Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Ps. Jedzie ktoś z Was razem z nami na Książ i może Czechy? :icon_twisted: Marecki ja tam Ci nie ufam w tym temacie :icon_biggrin: Ps...sprzedałem MT znowu w czarnej dupie jestem i mam tylko Iża do dyspozycji :buttrock: Hahahahha w tym temacie to sam sobie nie do końca ufam :icon_biggrin: Co zamierzasz kupić po super wibracji? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 (edytowane) Ps. Jedzie ktoś z Was razem z nami na Książ i może Czechy? Hahahahha w tym temacie to sam sobie nie do końca ufam :icon_biggrin: Co zamierzasz kupić po super wibracji? W rachubę wchodzą dwie pozycję :icon_razz: 1 lub 2 Edytowane 13 Maja 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Wybrał bym Z'ta :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 (edytowane) Też idę w tym kierunku. Jednego Zetora mi sprzątnęli z przed nosa. Brak wyboru. W Lesznie jest Honda CB1000R - ktoś wie coś na ten temat ? Edytowane 13 Maja 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi