Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

A ja właśnie wróciłem z nocnych manewrów :D

Marecki nie przejmuj się ja keidys jechałem do boszkowa jeszcze pamiętnym Banditem i gdyby nie to że mam tam zakręt w miare wyćwiczony i jechało auto to dziś by mie tu nie było...

Też mi się trafił taki zakuty leb co chciał sie S8 ścigać;/

DO wtedy nie wiedzialem co to za auto xD

Hmm było by ciekawie MArecki akurat z tym :D

wstępnie się pisze:)

Aczkolwiek na chwile tutejszą niechce mi się jechać w tak długą trasę:P

Powiedziałem sobie kiedyś że po rsv4 i f4 będzie s1000rr :D

Przecież ten ohnils z tylu z 5500zł kosztuje

Tho beta a Ty na rudna z Beatą byś się świgną?

"Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..."

witam po krótkiej przerwie bez internetu - zjadło mi transfer w iPlusie ;/

Wracając do tematu BP w Poz to uważam, że było świetnie:)

Jak pojechaliście na jedzonko to brałem udział w kilu konkursach i do domu wracałem obładowany nagrodami (5siatek_pająk, 3kominiarki, 4l oleju Castrol, preparaty do czyszczenia, kubek Hondy)

Odpuściłem sobie konkurs palenia gumy... wiadomo z jakiego powodu :)

Jak ktoś chciałby polatać TURYSTYCZNIE w weekend to niech się zgłosi (max 500km)

sygnatura_barthazz.jpg

Jak ktoś chciałby polatać TURYSTYCZNIE w weekend to niech się zgłosi (max 500km)

Bart, a konkrety już masz? Tyle, że u nas tylko sobota jakby co :banghead: A poza, to kufer trza w trasie sprawdzić koniecznie :wink: Wielka woda go nie łykła, więc skoro nareszcie dodryfował trzeba się z nim pobujać, co nie? :crossy:

Cześć.

Bardzo chętnie przejadę się do Rudnej, może wreszcie będzie okazja do osobistego poznania się z niektórymi. Mam też nadzieję, że do tego czasu zdążę wymienić łańcuch.

Mężu wezmę Cię ze sobą :laugh: żartowałam żadnych ogonów

Edytowane przez beata76

Cześć.

Bardzo chętnie przejadę się do Rudnej, może wreszcie będzie okazja do osobistego poznania się z niektórymi. Mam też nadzieję, że do tego czasu zdążę wymienić łańcuch.

No to mamy następnych chętnych :)

Widzisz Ario nie będziesz sam :D

SAMOGON będzie rządzić :D

"Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..."

Woziu biała jest piękna, lecz nie mam tyle kasy aby łyknąć w takim malowaniu, gdyż one młodszy wychodziły...

Ta na ostatnich zdjęciach jest zajebista i taką chce! To jest z jakiejś aukcji? Daj linka jakby co :) :D

<<=== BORN TO RIDE ===>>

Panowie i panie- aby nie dyskryminować - rzućcie okiem, może coś wypatrzycie: http://otomoto.pl/yamaha-r1-yzf-M2607734.html

Był podobno malowany - lecz nic nie widać. Przednie lagi ma złote- gość twierdzi, że jest to wersja na rynek japoński - tak mu powiedzieli w serwisie jak robił wszystkie wymiany. Popatrzcie, może ktoś zauważy jakąś nieścisłość...

<<=== BORN TO RIDE ===>>

Jest jeszcze jedna na oku : http://moto.allegro.pl/yamaha-r1-2006r-piekny-stan-w-pieknej-cenie-i1586754425.html

Jest sprowadzona ze stanów. Miała pomalowaną czachę i ma jakiś zatrzask sklejony - niewidocznie. Reszta podobno w super stanie. Czekam na Wasze opinie, choć wiem, że ze zdjęć to raczej ciężki temat...

<<=== BORN TO RIDE ===>>

Chłopoki gdzie robicie przeglądy moto w Lesznie... Pe Zet Mot?

Kiedyś w Śmiglu na obwodnicy dawali gratis 5litrów benzyny lub umycie motocykla

Termin mi mija 22 maja!

PS. Do Rudnej przyjadę Was odwiedzić bo nocleg niestety nie wchodzi wówczas w grę ;/

sygnatura_barthazz.jpg