Joey69 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 A ja właśnie wróciłem z nocnych manewrów :D Marecki nie przejmuj się ja keidys jechałem do boszkowa jeszcze pamiętnym Banditem i gdyby nie to że mam tam zakręt w miare wyćwiczony i jechało auto to dziś by mie tu nie było...Też mi się trafił taki zakuty leb co chciał sie S8 ścigać;/DO wtedy nie wiedzialem co to za auto xD Hmm było by ciekawie MArecki akurat z tym :Dwstępnie się pisze:)Aczkolwiek na chwile tutejszą niechce mi się jechać w tak długą trasę:P Powiedziałem sobie kiedyś że po rsv4 i f4 będzie s1000rr :D Przecież ten ohnils z tylu z 5500zł kosztuje Tho beta a Ty na rudna z Beatą byś się świgną? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 witam po krótkiej przerwie bez internetu - zjadło mi transfer w iPlusie ;/Wracając do tematu BP w Poz to uważam, że było świetnie:)Jak pojechaliście na jedzonko to brałem udział w kilu konkursach i do domu wracałem obładowany nagrodami (5siatek_pająk, 3kominiarki, 4l oleju Castrol, preparaty do czyszczenia, kubek Hondy)Odpuściłem sobie konkurs palenia gumy... wiadomo z jakiego powodu :) Jak ktoś chciałby polatać TURYSTYCZNIE w weekend to niech się zgłosi (max 500km) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 przypomniało mi się że w grafitowym kolorze szukałeś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancia Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Jak ktoś chciałby polatać TURYSTYCZNIE w weekend to niech się zgłosi (max 500km)Bart, a konkrety już masz? Tyle, że u nas tylko sobota jakby co :banghead: A poza, to kufer trza w trasie sprawdzić koniecznie :wink: Wielka woda go nie łykła, więc skoro nareszcie dodryfował trzeba się z nim pobujać, co nie? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 lub taka też wzorowo utrzymana.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beata76 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 (edytowane) Cześć.Bardzo chętnie przejadę się do Rudnej, może wreszcie będzie okazja do osobistego poznania się z niektórymi. Mam też nadzieję, że do tego czasu zdążę wymienić łańcuch. Mężu wezmę Cię ze sobą :laugh: żartowałam żadnych ogonów Edytowane 10 Maja 2011 przez beata76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Cześć.Bardzo chętnie przejadę się do Rudnej, może wreszcie będzie okazja do osobistego poznania się z niektórymi. Mam też nadzieję, że do tego czasu zdążę wymienić łańcuch.No to mamy następnych chętnych :)Widzisz Ario nie będziesz sam :DSAMOGON będzie rządzić :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beata76 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 No to mamy następnych chętnych :)Widzisz Ario nie będziesz sam :DSAMOGON będzie rządzić :D no tak, zawsze lepiej ogon niż kita :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Woziu biała jest piękna, lecz nie mam tyle kasy aby łyknąć w takim malowaniu, gdyż one młodszy wychodziły... Ta na ostatnich zdjęciach jest zajebista i taką chce! To jest z jakiejś aukcji? Daj linka jakby co :) :D Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Barthazz jakby co to jestem za tą traską w weekend Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Do Rudnej? Trzeba podpytać Grzestera co na ten rok planują ... Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Panowie i panie- aby nie dyskryminować - rzućcie okiem, może coś wypatrzycie: http://otomoto.pl/yamaha-r1-yzf-M2607734.htmlBył podobno malowany - lecz nic nie widać. Przednie lagi ma złote- gość twierdzi, że jest to wersja na rynek japoński - tak mu powiedzieli w serwisie jak robił wszystkie wymiany. Popatrzcie, może ktoś zauważy jakąś nieścisłość... Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 o! zamieni się na Witka. hmmm jedź i zobacz. nie wygląda na igiełkę jakoś ale może to tylko tak na zdjęciach wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Jest jeszcze jedna na oku : http://moto.allegro.pl/yamaha-r1-2006r-piekny-stan-w-pieknej-cenie-i1586754425.htmlJest sprowadzona ze stanów. Miała pomalowaną czachę i ma jakiś zatrzask sklejony - niewidocznie. Reszta podobno w super stanie. Czekam na Wasze opinie, choć wiem, że ze zdjęć to raczej ciężki temat... Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Chłopoki gdzie robicie przeglądy moto w Lesznie... Pe Zet Mot?Kiedyś w Śmiglu na obwodnicy dawali gratis 5litrów benzyny lub umycie motocyklaTermin mi mija 22 maja! PS. Do Rudnej przyjadę Was odwiedzić bo nocleg niestety nie wchodzi wówczas w grę ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi