IrekS Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Tak jak Beti mówi, kobiety mają pierwszeństwo, ja śpię też na łóżku, z dwóch powodów :) jestem najstarszy :) no i z zodiaku jestem Panna :D.Witas, dobrze widziałeś, w niedzielę to ja śmigałem do Poznania. Jeszcze trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Widzisz Beti wszystko na ostatnia chwile :) Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Ja jakby co to biore karimate i spiworMoge spac na podlodze jak opowiednio wypije bo mi juz wtedy obojetne gdzie spie (nie takie rzeczy sie robilo :) ) byle nikt nie chrapal i nie deptal :) Ilek jak jedziesz z laska to nawet lozko na dwoch dostaniecie a jak nie to brac spiwory karimaty i na podlodze.Takie jest moje zdanie.Podliczajac lozka:1.Wiciu i Ania2.Beti3.Irek Zostaja 3 do rozdysponowonia na 6 jakby Ilek byl z nami wiec nie jest zle :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) Pale....jak Ty liczysz....do licha..przeciez 8 nas jest!!!! A ma z Leszna jechac 9, no bo Ario jeszcze jezdzie, tylko ze nie spi z nami.Nie mozna wykreslic na 100% Asma....ja tam caly czas licze, ze pojedzie.Po drugie Witas wspominal kiedys, ze od niego 4 osoby leca...Ania i on + jakies 2 osoby jeszcze....jedna z nich to kuzyn Ani, a druga to "?" z tego co mi wiadomo, chyba ze sie pozmienialo. Witas!!!!!!!!!!!!!!! Ty cos rob z tym wszystkim, przeciez tu niedlugo bajzel sie zrobi i nic nie wiadomno co i jak, gdzie i ile. Nie wiem....robcie co chcecie....ja mam to juz gdzies, bo tu powoli nic nie wiadomo....wszystko sie chyba na miejscu wyjasni. Teraz to na pewno bedzie jazda :)Pozdrawiam Edytowane 11 Października 2006 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) Beti spokojnie, wszystko będzie dobrze, ludzie jak się popiją to się wręcz będą zabijali o miejsce na podłodze, zobaczysz będzie wszystko OK.Acha z racji tej, że na pewno ktoś będzie miał jakiś aparat to ja biorę na zbieranie dowodów zbrodni kamerę, to dopiero będzie czad :)pozdro To co o której mniej więcej bedziecie w Rawiczu ?Witas nie zapomnij o daniu sms jak wyjedziecie z Leszna Edytowane 11 Października 2006 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 No juz myslalem ze mnie nie liczycie do domku :) W czwartek bedzie wiadomo czy zwalniam swoje miejsce czy tez nie :) Jak by co ja tam moge spac na dachu lub tez wezme se namiot wyrwe 2 laski na klxa i noc udana :] Ewentualnie moge spac z kims w domku na jednym lozu a najlepszym rozwiazanie to bylo by spac samemu w calym domku z 7 laskami :D A i najwazniejsze pytanie, bierzecie szczoteczke do zebow ?? Bo ona tyle wazy ze nie wiem czy ja zmieszcze :) Jak by co to jedna wystarczy na wszystkich ja moge wziazc paste :) Ewentualnie pozyczy sie z innego domku. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Beti nie wiem czy czytasz uwaznie ale tam jest wszystko dobrze :) 8 osob w tym domku i ewentulanie +2 (ilek+plecak)3 lozka rozdysponowane na 4 osoby czyli 3 pozostale zostana na 4 (+2) osoby :) Wiciu sie nie odzywa bo pewnie nie ma neta jeszcze Irek kamera :) Ale bedzie rzeznia :) :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Dobra, ja juz wszystko wiem. Wiadomosc od Witasa!!!Zadzialalam i informacje od niego i to wszystko juz na 100% Startujemy w sobote o 8.30 z Leszna spod McDonalda. Po drodze zbieramy ludziska:D Do Wrocka jedziemy w 9 osob. W domku spimy w 8 osob (Ario spi z Wroclawiem) Pale, my to zawsze musimy sie spierac :) , hehehe....co to bedzie po wypiciu :) :D Ja aparatu nie biore, bo siora mi nie da. Ale kamera...no prosze...bedzie ciekawie, hihihihihihi. Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Sprostowanie:Chce jechać JA, Smok i Jaca! czyli 3 osoby! Teraz nie wiem czy mamy sie szykować czy nie?:) Prosze niech ktos napisze bo już nie wiem! Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 (Ario spi z Wroclawiem) nie, z ludźmi z rzeźni a tam nikogo z wrocka nie ma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Ario, przepraszam....ale tak mi podal Witas. Ja nie wiem nawet co to za rzeznia, wiec jeszcze raz prosze o wybaczenie i w sobote o wyjasnienie:) Illek, najlepiej skontaktuj sie z Dracko, powiedz co i jak....my nie mamy nic przeciwko, zebyscie spali w naszym domku. Tak sprawa stoi.Draco jest organizatorem i on decyduje o takich rzeczach. Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Ja tez nie mam nic przeciwko. Bierzcie spiwory i karimaty a miejsca na podlodze starczy.Ale mimo wszystko skontaktujcie sie z draco fisherem Beti no tak jakos wychodzi :) ale po wypiciu to kto wie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 No i jedziemy :buttrock: Będziemy pózniej bo we Wrocku dopiero tak o 14ej! dzieki wszystkim :bigrazz: Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 No wlasnie widzialem ze jedziecie bo was draco dopisalAle z nami nie smigacie do wrocka ani dalejSami dojedziecie do rybola :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Tak jedziemy sami bo ziomale pracuja i dopiero o 12ej startujemy z Góry! Dojedziemy! Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi