Ario Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Pozostaje 8 osob....Ario uciekl......zdrajca:) :) :) ale trasę do Wrocka robię z Wami, zresztą na miejscu również napić wspólnie się możemy więc nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Wszyscy nie możemy tak dużo pić :) ktoś z powrotem pojedzie na szpicy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 ja jem 2KC ... jak zwykle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 No coś trzeba będzie zapodać, ze śląska do Rawicza jest kawał drogi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Lepiej, że tata Mirek nie jedzie bo czasem za dużo by widział i potem byłaby z tego wszystkiego afera :) I juz nie pozwolilby mi jechac z wami gdziekolwiek :)Wiec lepiej niech sobie zostanie w domku i jedzie ze swoimi znajomymi:) Oj Ario...napewno wypijemy:) Jeszcze bedziesz przeklinal trase z Boja do Wrocka....bo co niektorzy juz narzekali na jazde w moim towarzystwie:P:) No ale...coz...w koncu mam malenstwo, ale za to kochane:) No to kasa na Rybol juz poszla:) Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 no właśnie doczytałem... 250 :) no jakoś damy radę do wrocka, najwyżej raz odskoczę do przodu i zrobię przerwę na fajkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Beti na Asmo to sobie troche poczekasz bo znowu cos sklada w klxie (a wlasciwie rozklada) :) No szkoda Ario ze z nami w domku nie jestes ale jak wolisz extreme i mega rzeznie to spoko. Na pewno cosik wypijemy.Btw. ten 2kc to cos daje czy jak :) nigdy na sobie nie sprawdzalem Irek spokojnie na nas mozesz czekac w rawiczu na pewno w koncu dojedziemy :( (ale mam nadzieje ze przed 10 jakos) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Btw. ten 2kc to cos daje czy jak :biggrin: nigdy na sobie nie sprawdzalem wydaje mi się, że trochę daje, bo na drugi dzień czujesz się lepiej ale jak z zawartością alko to nigdy nie sprawdzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 WitamBeti nie martw sie ja tylko teraz mam pare pie**ol juz do porobienia w klxie :bigrazz: tzn wymiana tloka pierscieni, zrobienie szlifu, reg zaworow, wymiana oleju, filtra uszczelek, lozysk w przednim kole, opony i przelozen na szosowe :lalag: :biggrin: gdyby nie to ze nie moge odkrecic jednej sroby w glowicy to juz bym mial 1/2 zrobione :] A najgorsze jest to ze od poniedzialku do czwartku jestem w poznaniu Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 To chyba sobie takie 2kc zaaplikuje bo ja zeby sie dobrze czuc musze sie porzadnie wyspac :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 hej hej pozwolcie, ze bede odpowiadal z pamieci :biggrin: Pale nie mam jeszcze netae we wrocku tylko na labkach z autocada sie obijalem po necie ;) jak dla mnie nie ma wiekszego znaczenia kto w jakim domku spi bo w tych domkach to tylko 1/5 czasu i tak spedzimy a imprezowac bedziemy wszyscy razem przy ognisku czy cos takiego:D i napewno sie razem napijemy :bigrazz: a w drodze do wrocka, najwyzej odskoczymy raz czy dwa :flesje: hehe Irek nie martw sie w Rawiczu powinnismy byc najpozniej o 9:30 :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 1/5 czasu bedziesz podwarunkiem kontroli spozycia napojow wyskokowych :bigrazz: Btw jezdzimy jutro?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Witas nie ma sprawy, masz mój numer komóry, jak będziecie jechać z Leszna wyślij SMS`a, będę miał jakieś 0,5 godziny na załadowanie maszyny no i jazda !!!!!!! :biggrin:Pale, ja też muszę dużo spać po napier............ iu :bigrazz: tak, że nie jesteś wyjątkiem :lalag: PozdroP.S.A jutro latacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 ja jestem w doma (jeżeli Żona mi czegoś nie wymyśli :biggrin: ), więc jakąś krótką traskę mogę z Wami zrobić. btw kończy mi się opona z tyłu, może ma ktoś jakąś 160-kę na zbyciu, żebym tylko do rybola się dokulał i z powrotem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Wrrrrrrrrrr......no ja w tym momencie w ogole nie wiem czy jutro wyjade....zalezy jak uwine sie z okulista:P:P, musze widziec gdzie jade, co nie :biggrin::) ??Poki co zostal jeszcze tydzien.....tylko ja nie wiem jak to zniose:( Ja juuz zamarzam, a co dopiero za tydzien...skostniala dojade,heheh...bedzie jazda:) Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi