Ario Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Jakby co to dzisiaj tez pijemy :buttrock: MotorClub, godziny wieczorne 21-22. Na pewno bede ja, joey69 i asmodan. dzisiaj nie mogę, ale 26.03 będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Jakby co to dzisiaj tez pijemy :buttrock: MotorClub, godziny wieczorne 21-22. Na pewno bede ja, joey69 i asmodan.Ide umyć dupe i sru :D Jakby co to dzisiaj tez pijemy :buttrock: MotorClub, godziny wieczorne 21-22. Na pewno bede ja, joey69 i asmodan. dzisiaj nie mogę, ale 26.03 będęCzyli rozumiem że na 26 szykuje sie prężna grupa pod wezwaniem będzie gnojknik :D A&K idziesz tez tak sie w koncu wyrywałes :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Macie się zajebiście z motor clubem w Lesznie. U nas w Bojanowie, słynna kiedyś drewutnia, zamykana jest o 23 no max 24. Nawet nie ma gdzie się piwa napić na wybiegu :)Niedawno wróciłem z Warszawy (byłem po towar) i jestem zje*any jak koń po westernie... a gdyby nie to, to może zrobilibyśmy dziś wspólny format :flesje: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Macie się zajebiście z motor clubem w Lesznie. U nas w Bojanowie, słynna kiedyś drewutnia, zamykana jest o 23 no max 24. Nawet nie ma gdzie się piwa napić na wybiegu :)Niedawno wróciłem z Warszawy (byłem po towar) i jestem zje*any jak koń po westernie... a gdyby nie to, to może zrobilibyśmy dziś wspólny format :flesje:Wczoraj byłem abrdzo kiepski to byś ze mną za wiele ni pogadał XDNowy styl picia piwa :D " na drzemkę" xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 A tak btw 27-28 marzec jest w poznaniu bajzel wiec chyba byms ie tez na to przejechal ale po 26 chyba motoru przez tydzien eni dosaide :P Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Vivaldi_V1 pewnie nie wiedziałeś komu kiwasz, gdy trąbił do Ciebie czerwony Yaris :buttrock: Też miałem chcice pojeździć, ale jechałem z rodzinką do szwagra na urodziny... Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Też Vivaldi'ego widziałem :icon_biggrin: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Vivaldi_V1 pewnie nie wiedziałeś komu kiwasz, gdy trąbił do Ciebie czerwony Yaris :buttrock: Też miałem chcice pojeździć, ale jechałem z rodzinką do szwagra na urodziny... Hah no spodziewalem sie Bartka bo to on mi pisał eska... No to pierwsze spotkanie w trasie mamy juz za sobą... teraz jeszcze tylko na moto trzeba sie ugadac:) barteck_street jak tam stoisz z naprawa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Wszystkiego najlepszego z okazji komunistycznego 8 Marca czyli Dnia Kobiet :) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Naprawa głowicy około tauzena :banghead: Ale mam możliwość kupić inną taniej niż naprawiać tamtą, więc chyba tak zrobię... Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Wszystkiego najlepszego z okazji komunistycznego 8 Marca czyli Dnia Kobiet :)Joey69 z podziękowaniem :) :) :) lecz...dlaczego tak od razu komunistyczne??? :blush: bardzo wiele osób (przede wszystkim płci męskiej), uważa, że to święto komunistyczne i niewiele spośród nich wie o tym, że komunizm mało co ma z nim wspólnego. :tongue: Dzień Kobiet został poprostu zaadaptowany przez komunizm. Święto powstało na część kobiet, które były torturowane i ginęły w walce o nasze prawa. :buttrock: pozdro :D Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Z kazdym dniem cieplej sie robi co nie ?? Nadgarstek swędzi więc to znak że trzeba pokręcić gazem. Jutro wyjeżdżam do cholery i lepiej żeby było o 5 stopi więcej minimum. Niska temperatura sprawia że przy każdym dodaniu gazu kapeć w mojej SV-ce traci kontakt z asfaltem. Nawet gdy jest grubo ponad stówke na zegarku tak siedzieje.A poza tym to opona w niektórych miejscach jest gładka jak głowa Cojac`a -(Kodżaka) :buttrock: :icon_mrgreen: Ja za tydzień kupuje Krosówe bo zachorowalem znowu na jazde w terenie. A jeżeli wiosna będzie tak słoneczna to zapowiada się mega wyjebista zabawa :banghead: zauważyłem że mam założony model opony która szybko się ściera bo zniknęło sporo bieżnika po przejechaniu zaledwie ok. 12 godzin :icon_eek: V-twiny lubią zjadać ogumienie i zapijać sporą ilością zupy więc grubą gume trzeba zakładać na koło (może na dłużej starczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 (edytowane) Nie woziu jak byłem u Asma w weekend to Ci podebrałem troche xDA tak w ogole to wcale Ci się nie wydaje V pochłania kapcie jak ja żelki :Dmusisz sie pogodzic że litrowe V nie dość że pali dużo to i kapcie mieli jak głupie :D Edytowane 8 Marca 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Jutro ma być +12 stopni, więc zamierzam pośmigać :crossy: Czy są jacyś chętni na wspólne polatanie?Planuje być w siodle około 14.00 :icon_mrgreen: , więc??? Komu pasuje? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Jutro ma być +12 stopni, więc zamierzam pośmigać :crossy: Czy są jacyś chętni na wspólne polatanie?Planuje być w siodle około 14.00 :icon_mrgreen: , więc??? Komu pasuje?ja o 15 koncze prace wiec moze sie stykniemy :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi