PaleSatan Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 (edytowane) echhh nie udało się kupić Tuono dzisiaj :/ Szkoda Ario. Ale moze doklepiesz jeszcze troche kaski i w koncu bedzie V2.:buttrock:Rozbilo sie o kilka stow ale zawsze. Zobaczymy, moze uda sie cos znalezc. Na chwile obecna cieszy sie tylko Żona :] heh... zawsze rozbija sie o te pare stowek :icon_evil: No ale jeszcze troche do wiosny zostalo wiec pewnie Ci sie uda Wlasnie znalazlem info o drugiej edycji Rajdu Kocich Gor:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/140172-ii-edycja-rajdu-kocich-gor-21-maja-2011/page__view__findpost__p__1747286 Bylem w zeszlym roku i naprawde bylo fajnie. Jak ktos lubil Rajd Pyry to ten tez mu sie spodoba. Edytowane 27 Lutego 2011 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Trzeba pomyśleć o tym rajdzie, bo faktycznie było sympatycznie w zeszłym roku :)Dziś odrobinkę polatałem i spotkałem na trasie dwóch wariatów na motocyklach - jak można jeździć gdy jest tak zimno ?!?! :bigrazz: Prawda thobeta? ;)Ps. Twoja maszyna prezentuje się wyśmienicie!!! Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Trzeba pomyśleć o tym rajdzie, bo faktycznie było sympatycznie w zeszłym roku :)Dziś odrobinkę polatałem i spotkałem na trasie dwóch wariatów na motocyklach - jak można jeździć gdy jest tak zimno ?!?! :bigrazz: Prawda thobeta? ;)Ps. Twoja maszyna prezentuje się wyśmienicie!!! chwile chwile...wariatów ? To dlaczego wąchałem smród za Tobą mając coś koło 1,8 na zegarze ? :buttrock: :buttrock: :buttrock: Klaudiusz z x11 stwierdził że szacun dla Ciebie na tym zakręcie w dąbrówce :-) Ale powiem uczciwie że styl jazdy to masz na wysokim poziomie. Służy Ci VFRka i chyba lepiej nią zamiatasz niż fazim. Ale wygląd ma rasowy. Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 A moja VFRa sie caly czas sewisuje by Asmo :PA juz by sie chcialo pojezdzic :buttrock: Marecki to jeszcze ja dorzuce, ze do twojej VFRy trzeba jeszcze dorobic rasowy dzwiek (bo wygdlad juz jest):bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Nastepnym razem jak bedziecie mieli zamiar wyskoczyc na przejazdzke to dajcie znac i moze tez wyjade z wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 A moja VFRa sie caly czas sewisuje by Asmo :PA juz by sie chcialo pojezdzic :buttrock: Marecki to jeszcze ja dorzuce, ze do twojej VFRy trzeba jeszcze dorobic rasowy dzwiek (bo wygdlad juz jest):bigrazz:Ja moze jutro jeszcze podjade do was bo tez chce złoma skonczyc i ku*wa musze poczekac do 10 marca az mi wszystkie sianko wyplynie przeliczyc fundusze i w koncu kominy tez zamontowac poki co docelowo to bedzie 62mm przelot :D echhh nie udało się kupić Tuono dzisiaj :/ Szkoda Ario. Ale moze doklepiesz jeszcze troche kaski i w koncu bedzie V2.:buttrock:Rozbilo sie o kilka stow ale zawsze. Zobaczymy, moze uda sie cos znalezc. Na chwile obecna cieszy sie tylko Żona :] A Ty dalej to samo ...Jak by co bede mial do Ciebie deal :D Ale to na gg jak co :D A i na 16 kwietnia się szykujcie uderzamy na gostyń http://www.strefagostyn.pl/index.php/aktualnosci/gostyn/4258-tsa.html Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 będziesz miał żonę, która jest 'anty' to pogadamy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 będziesz miał żonę, która jest 'anty' to pogadamy :biggrin:Przez to jestem za i czekam az an drodze pewna pieknosc zamiast pokazac mi LWG to pokaze cos wiecej bym jechal za nia :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 chwile chwile...wariatów ? To dlaczego wąchałem smród za Tobą mając coś koło 1,8 na zegarze ? :buttrock: :buttrock: :buttrock: Klaudiusz z x11 stwierdził że szacun dla Ciebie na tym zakręcie w dąbrówce :-) Ale powiem uczciwie że styl jazdy to masz na wysokim poziomie. Służy Ci VFRka i chyba lepiej nią zamiatasz niż fazim. Ale wygląd ma rasowy. :bigrazz: VFR sama się prowadzi w zakrętach, ja tam tylko siedziałem. Ps. A Klaudiusz nie miał innego moto? Kiedyś w Bojanowie był na jakimś zabytku. ...Marecki to jeszcze ja dorzuce, ze do twojej VFRy trzeba jeszcze dorobic rasowy dzwiek (bo wygdlad juz jest):bigrazz:Trzeba, trzeba - chyba zacznę odkładać kasę na coś bardziej basowego :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 (edytowane) Kurczę wy już latacie a moje sprzęty w śnie głębokim. Jedna na OIOMie, druga w garażu czeka na nowego właściciela, ale jeszcze nią nawinę kilka km :biggrin: Ps. Może jakieś forumowe otwarcie sezonu z uczestnictwem wszystkich z tego tematu hmm? :buttrock: Edytowane 2 Marca 2011 przez barteck_street Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 (edytowane) Ja jestem za. Ps. ponoć gdzieś w Lesznie jest jakiś punkt który tanio sprzedaje nowe opony do motocykli ?Ktoś coś wie w temacie ? Najlepiej razem ze zmianą. Szukam Road2 cały komplet Edytowane 2 Marca 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 (edytowane) Ja jestem za. Ps. ponoć gdzieś w Lesznie jest jakiś punkt który tanio sprzedaje nowe opony do motocykli ?Ktoś coś wie w temacie ? Najlepiej razem ze zmianą. Szukam Road2 cały kompletJa też jestem jak najbardziej za A w Lesznie opony? pierwsze słyszę w Lipnie to są na pewno. Edytowane 2 Marca 2011 przez Barfi84 Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 thobeta uderz tak jak Ci pisze Barfi84, czyli do lipna. Chłopaki mają sporo gum - nowych i używanych. Wymiana na miejscu wraz z wyważeniem. Wymieniałem u nich w Bandicie i Fazim, więc mogę polecić. Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 (edytowane) Macie racje to o Lipno mi chodziło. Dzwoniłem już. Ceny za cały komplet takie same lub tańsze niż najlepsza oferta na allegro - więc warto i pod nosemMusze dozbierać kasy :-/ Edytowane 2 Marca 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Jutro zamierzam pośmigać - może ktoś chętny - około 14-15 ? :crossy: :bigrazz: :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi