thobeta Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 (edytowane) Dzięki Joey69 :bigrazz: też się do niej coraz bardziej przekonuje, choć mogłaby mieć mocniejszy silnik. Nadrabia wyglądem oraz super prowadzeniem a i prędkości >200 nie są jej obce :crossy: Jeden bardzo ważny atut o którym nie wspominasz ! :-) Marecki ty sobie zmień wydechy albo najlepiej prześlij swoje do ediego. Te silniki mają poezje dźwięku :-) Ona w standardzie jest bardzo mocno wytłumiona. Ja jak byłem na zakupie to jeździłem kiedyś taką na devilach - to była masakra. Zerknij na i Edytowane 13 Lutego 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Dzięki Joey69 :bigrazz: też się do niej coraz bardziej przekonuje, choć mogłaby mieć mocniejszy silnik. Nadrabia wyglądem oraz super prowadzeniem a i prędkości >200 nie są jej obce :crossy: Nie ukrywajmy zapierdalanie to na ładnych drogach a to u nas jak prawowitość w rządzie hehe a ejpRil gdzie była? w domu Nie na naprawdę jak będzie ładna pogoda to trzeba się zgadać i jakąś trasę zrobić bo tam samemu to tam jest dupa a nie latanie. Tak w domu jutro wyjezdzamd o poznania i w marcu dopiero wracam wiec myślę ze do tego czasu bedzie juz wszystko na cycus skonczone :) Jeden bardzo ważny atut o którym nie wspominasz ! :-) Marecki ty sobie zmień wydechy albo najlepiej prześlij swoje do ediego. Te silniki mają poezje dźwięku :-) a ty nic nie wspominasz o soundzie. Ona w standardzie jest bardzo mocno wytłumiona. Ja jak byłem na zakupie to jeździłem kiedyś taką na devilach - to była masakra. Zerknij na W wschowie kumpel ma tez VFR ta nowa on w Lasocicach dawał do wyprucia myśle ze można by kiedyś tam wskoczyć i sobie posłuchasz jak to oni zrobili :) ja w marcu jak dobrze pójdzie to będę miał Tri Ovale w swojej :D W tedy uwolnie z niej zło tylko msuze z kolesiem dogadac sie a to dopiero tez w marcu wiec nie wem ile to potrwa dokaldnie może dopiero na kwiecień beda ;/ Chyba ze uda sie z pewnym Panem skontaktowac i za tanie pieniuchy puści ..jeśli są całe Marecki cos dla Ciebie :) http://www.defender.net.pl/cat-pol-1235741...-09-RC46C-.html Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Ja również z niecierpliwością czekam na rozpoczęcie sezonu aby polatać na Fazerze, którego kupiłem pod koniec grudnia. Póki co rozglądam się za oponami do niego i wybór chyba padnie na Michelin Pilot Road 3. @ do ekipy z Bojanowa. Gebelsa (Darka C.) znacie? Koleś kąpie się z nami jako mors i często chodzi w koszulce "Zlot motocyklistów piekarzy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Faktycznie dźwięk nie jest taki jak powinien... Tłumiory są oryginalne i wygłuszają bardzo mocno - zbyt mocno. Thobeta ta z pierwszego linka zajebiście brzmi, choć melodią dla uszu byłoby posłuchać jej na żywo. Joey piękniusie te Ixil'e, ale na chwilę obecną cena mnie przeraża. Pięknie wyglądają - ciekawe jak brzmią, już sobie wyobrażam ten basowy pomruk gdy schodzi z wysokich obrotów :bigrazz: hmm... barthazz - a kto nie zna Gebelsa w Bojanowie ;) Ps. nie wiedziałem, że z niego jest prawdziwy mors, oprócz wyglądu :biggrin: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Faktycznie dźwięk nie jest taki jak powinien... Tłumiory są oryginalne i wygłuszają bardzo mocno - zbyt mocno. Thobeta ta z pierwszego linka zajebiście brzmi, choć melodią dla uszu byłoby posłuchać jej na żywo. Marecki skontaktuj się z EDIM wydasz koło 400zł za dwa wydechy a może mniej. Wizualnie nic się nie zmieni a jest dobry w tym co robi. Robiłem u niego w ZRXie i zrobił pierwsza klasa. Skasował mnie 250zł (ale ten tłumik był kolos) Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 (edytowane) Chyba wrocilismy z forum on-line :icon_razz: Jak narazie chodzi stabilnie hehe. Ciekawe kiedy do nas wiosna na stale sie zaloguje :buttrock: Edytowane 25 Lutego 2011 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Nareszcie forum działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 WOW no i wróciliśmy XD :crossy: Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 echhh nie udało się kupić Tuono dzisiaj :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Niech już wiosna przychodzi, bo nie mogę się doczekać. Po dzisiejszej przejażdżce po podwórku :P i po pieszczeniu cebulki zatęskniło mi się za wożeniem dupska na dwóch kółkach...oczywiście będąc za kierownicą:D To już półtora roku, kiedy ostatni raz jeździłam:( Więc możecie jakieś tańce zacząć odprawiać:) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Niech już wiosna przychodzi, bo nie mogę się doczekać. Po dzisiejszej przejażdżce po podwórku :P i po pieszczeniu cebulki zatęskniło mi się za wożeniem dupska na dwóch kółkach...oczywiście będąc za kierownicą:D To już półtora roku, kiedy ostatni raz jeździłam:( Więc możecie jakieś tańce zacząć odprawiać:) Beti ja nawinąłem dzisiaj 4dyszki :-) ciepłe gatki i w drogę a nie na podwórko Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 :( :( :(Ale ja nie mam cały czas zarejestrowanego maleństwa.Póki co robię małe co nie co przy nim :D I swoją drogą...z moim zmarzulstwem...nawet ciepłe gajtki nie pomogłyby by :( Te kobiety...zawsze mają jakieś ale :P Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 echhh nie udało się kupić Tuono dzisiaj :/ Szkoda Ario. Ale moze doklepiesz jeszcze troche kaski i w koncu bedzie V2.:buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 echhh nie udało się kupić Tuono dzisiaj :/ Szkoda Ario. Ale moze doklepiesz jeszcze troche kaski i w koncu bedzie V2.:buttrock:Rozbilo sie o kilka stow ale zawsze. Zobaczymy, moze uda sie cos znalezc. Na chwile obecna cieszy sie tylko Żona :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 I co tam chłopaki jeździł ktoś dzisiaj? ja trochę jeździłem i powiem że nie jest źle :crossy: :crossy: Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi