Woziu Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Woziu pracujesz może w jakims serwisie motocykowym w Lesznie? Nie ja się nie zajmuję naprawami i serwisem ale napisz o co chodzi to zapytam ludzi którzy sie zajmują tymi sprawami lub dam namiary. Napisz co trzeba w twoim motorze zrobić to będę wiedzieć kogo mogę polecić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 thobeta nawet się nie pochwaliłeś nowym nabytkiem!! widzę, że się zaopatrzyłeś w MT-01 :bigrazz: sam oglądałem ten wynalazek i nawet brałem pod uwagę kupno tego grzmota :) Pokaż fotki i oby służył :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 thobeta nawet się nie pochwaliłeś nowym nabytkiem!! widzę, że się zaopatrzyłeś w MT-01 :bigrazz: sam oglądałem ten wynalazek i nawet brałem pod uwagę kupno tego grzmota :) Pokaż fotki i oby służył :buttrock: No proszę Cię...ja bym się nie pochwalił ? Ja to stara cyna jestem :biggrin: tutaj są fotki i wzmianka Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 gartuluję zakupu. kupiony w rapidzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Ładny fortepian :D gartuluję zakupu. kupiony w rapidzie? dalej dalej czekamy az Ty sie pochwalisz ;] Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Ładny fortepian :D dalej dalej czekamy az Ty sie pochwalisz ;] spokojnie, pracuję nad tym... no i ponawiam. jak ktoś widział ładne Tuono to PW :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 spokojnie, pracuję nad tym... no i ponawiam. jak ktoś widział ładne Tuono to PW :D myśle o założeniu kutych OZ do apki choc ku*wa to musi dudnic i komny by trzeba było zrobic ja pie**ole czemu ja mam tyle wydatkow xD A raczej spaczony gust upiekszenia przez siebie makarona Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 No proszę Cię...ja bym się nie pochwalił ? Ja to stara cyna jestem :biggrin: tutaj są fotki i wzmianka Gratuluje:) Czyżby ludzi opętał szał kupowania :) Spojrzałam mym kobiecym okiem i najbardziej spodobały mi się wydechy :P Ale najważniejsze, żebyś był zadowolony :) Pozdrawiam, Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Nie ja się nie zajmuję naprawami i serwisem ale napisz o co chodzi to zapytam ludzi którzy sie zajmują tymi sprawami lub dam namiary. Napisz co trzeba w twoim motorze zrobić to będę wiedzieć kogo mogę polecić... Mysłalem że pracujesz za wiaduktem w kierunku Poznania... Motocykl serwisuje u samego Henia Wróblewskiego w Yamaha Rapid Poznań, ale dziekuje za pomoc. Bede wiedział do kogo się zwrócić... :bigrazz: Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Czyżby ludzi opętał szał kupowania :) Jak by nie patrząc praktycznie cała ekipa zmieniła sprzęciory :D teraz rzędówkóf mało a fałkóf dużo xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 R4 jest passe V2 jest jazzy, funky, fresh ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 (edytowane) gartuluję zakupu. kupiony w rapidzie? Widzę Ario że nic się nie ukryje przed Tobą :-) Faktycznie kupiony w Rapidzie R4 jest passe V2 jest jazzy, funky, fresh ;) Wrażenia są niesamowite. Ja miałem sporo sprzętów. Ale sportowe V2 daje wiele radości. A co do MT to albo go kochasz albo nienawidzisz. Nie ma kompromisów. Gdyby jeszcze terkotało suche sprzęgło w tle jak w dukacie byłbym zakochany po uszy :-) Gratuluje:) Czyżby ludzi opętał szał kupowania :) Spojrzałam mym kobiecym okiem i najbardziej spodobały mi się wydechy :P Ale najważniejsze, żebyś był zadowolony :) Pozdrawiam, Beti MT ponoć się podoba kobietom. Choć moja żona jak go zobaczyła pierwszy raz to ją zatkało hahahhahahah Edytowane 4 Lutego 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 R4 jest passe V2 jest jazzy, funky, fresh ;) V4 w takim razie czym jest xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 V4 w takim razie czym jest xD I wszystkim zatkało kakao :-) Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 No więc, V4 to 2xV2 a V2 jest jazzy, funky, fresh ;) :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi