Witas Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Ja nie moge :) najwczesniej chyba dopiero ten weekend kolo 7 pazdziernika co jakis slub ma byc czy cos? beti napisz cos wiecej juz teraz to moze wiecej osob sie zbierze :icon_rolleyes: no i maly apel do wszystkich zainteresowanych Rybnikiem. Jesli chcecie jechac to wpiszcie sie na liste! nie trzeba jeszcze placic alne na liscie wypadalo by sie znalesc :icon_arrow:Zwlaszcza Asmo i Beti :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Może dzisiaj albo jutro po południu gdzieś ktoś ma ochotę polatać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) Dzisiaj nie moge (imprezuje :)) i czwartek tez u mnie odpada na 100 % Jesli chodzi o slub, to jest on 7 pazdziernika w Smiglu. Dokladniejsze dane w okolicach tego terminu :icon_rolleyes: wiec zastanawiajcie sie, kto chetny :icon_question: A co do Rybnika....Asmo !!!! Dawaj znac co i jak, bo ja czekam na Ciebie :buttrock: :evil: A, ze cos czuje, ze malenstwa tak syzbko nie sprzedam, wiec sie pisze :icon_arrow: Czekam na znak :lalag: Pozdarwaim Edytowane 26 Września 2006 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 A gogo to jest ślub ? A co do Rybnika ..... może też się przejadę ? Może być extra :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Beti ja staje na glowie zeby jechac na Rybol. Dzisiaj jade na badania a jutro mam nadzieje ze z rana go zarejestruje. Zamowilem juz nowy tlok do niego, jeszcze zostaje mi kupienie oleju filtra i oponki tylniej ale to sa pierdlu juz, najwazniejsze zebym mial juz blache :) Irek musisz na rybol obowiazkowo :icon_rolleyes:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Jedziecie na Rybol na jeden dzień, jak tak to na który i jak w ogóle wyobrażacie sobie tą jazdę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) Nie bylo mnie chwile a wy juz zaspamowaliscie na pol strony :icon_rolleyes: Wiciu miales mi napisac czy juz zaplaciles za rybol a jak nie to kiedy bedziesz placil :) A jada obowiazkowy wszyscy z Was i nie ma ze boli :icon_question: A jak sobie to wyobrazamy to sie okaze po drodze i na miejscuPewne jest natomiast ze jedziemy tam na nocke (sobota/niedziela) Ustalajcie jakis dobry i pewny termin spotkania na weekend bo kce mnie sie jezdzic :icon_arrow: Edytowane 26 Września 2006 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) Asmo, wierze Ci na slowo:) Tylko uwazaj na ta glowke, dobrze;)??To zrobmy tak Asmo, jak juz bedziesz pewien, ze jedziesz na Rybola, to zapisz na liste siebie i mnie :) I wtedy wszystko bedzie jasne:) Irek co do Rybnika....jest 14/15 pazdziernik. W sobote wyjazd, powrot w niedziele. Za domek 15 zl sie placi. Niekotorzy leca z Wrocka, a niektorzy z Asmo. Jesli chodzi o moja trase, to cala jak juz bedzie planowal Asmo, bo my jedziemy sobie spokojnie :icon_rolleyes: Pale, ja jestem chetna, ale to zalezy od wielu czynnikow...jak juz wyzej jest..asmo, ale to juz z jegostorny pewne:), a drugi czynnik to yaki, ze jak znjadzie sie nagle klient na moje malenstwo, to nie mam czym jechca:( , ale w to akurat watpie :icon_question: :icon_arrow:Pozdrawiam Edytowane 26 Września 2006 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 No wiem jak to jest z Asmo zanim on sie ze wszystkim wyrobi..... :buttrock: On sie nigdy ze wszystkim nie wyrabia :) A jak Ci sie uda sprzedac twoje malenstwo to bedziesz musiala wziac od ojca inne juz nie takie wcale malenstwo :icon_arrow: Na pewno sie zgodzi :evil: :icon_question: :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Hejka.Wielgasnie pozdro z GB :) U mnie ok gdyby ktos sie zastanawial. Mam nadzieje ze nie zapomnicie o Koniku :icon_question:Dzieki jeszcze raz za bardzo udanego grilla przed moim wyjazdem - normalnie bylem zaskoczony ze tyle osob sie zjechalo i bylo tak fajnie. Zycze wam udanego latania a ty Witas nie roznies Bandziora :buttrock: Do szybkiego uslyszenia PozdroKonik PS. A tutaj cos dla wtajemniczonych :icon_arrow:Ja bym sie chyba poryczala, jakbyscie mnie w taki teren wywiezli Ja rozumiem, ze sa motocyjkle stworzone do takiej jazdy, ale nie moj...tego jestem pewna :icon_rolleyes:"Bo to jest chopper... tu nie ma blota w silniku...Wchodze - fajna, czysta laska...A nie - wchodze a tu taka ropucha" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) A jak Ci sie uda sprzedac twoje malenstwo to bedziesz musiala wziac od ojca inne juz nie takie wcale malenstwo :icon_question: Na pewno sie zgodzi :icon_arrow: :icon_rolleyes: :) NAPEWNO SIE NIE ZGODZI Taka opcja nawet nie wchodzi w gre. Edytowane 26 Września 2006 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 No tak Beti przeciez Twoj ojciec tez z nami jedzie :icon_arrow: IrekS najprawdopodobniej z Ario i Pale pojedziemy "nieco" szybciej niz asmo i beti, wiesz autostrada i te sprawy :icon_rolleyes: Tak jak Beti pisala wyjazd w sobote powrot w niedziele rano. poszukaj w temacie o rybniku miedzy 6 a 8 strona sa chyba jakies konkrety :icon_question: Konik dobrze ze sie w koncu odezwales :) wiesz jak by Ci sie jednak tam nie podobalo to wracaj :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Witam!Witas dzieki za smsa w niedziele! Poleciełem z kumplem wcześniej bo tak by nikt z nami nie pojechał! zrobiliśmy 550km :) A o co chodzi z Rybnikiem? Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) Ha ja se dzisiaj zrobilem caly tyl w klxie tzn miejsce na rejestracje, lampe i chlapacz :icon_eek: Jeszcze tylko pozyczyc z Palego Diversion lusterko i migacze i mozna smigac na badania :icon_eek: Nawet zakombinowalem ze mam swiatlo stopu :notworthy: A i jeszcze zatkac nieoczekiwany wyciek oleju z pod pokrywy zaworowej i bedzie jak nowka z salonu :icon_eek:Pozdro PS Nie wiedzialem ze lampa przeciwmgielna od malucha pasuje do kawasaki :biggrin: "Prawie" :icon_eek: Edytowane 26 Września 2006 przez Asmodan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Jeszcze tylko pozyczyc z Palego Diversion lusterko i migacze i mozna smigac na badania :icon_eek:PS Nie wiedzialem ze lampa przeciwmgielna od malucha pasuje do kawasaki :biggrin: "Prawie" :icon_eek: Sprobuj cokolwiek ruszyc z mojego motoru to ci zrobie z dupy jesien sredniowiecza :notworthy: A zobacz czy przypadkiem lusterka i migacze od malucha ci nie pasuja. Sadze ze tez prawie beda ja oryginaly. Kto by sie kapnal :icon_eek: A jak nie to Wiciu jest chetny zeby ci z bandita wymocowac :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi