A&K Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Chłopaki mam dobrą wiadomość w nowym tygodniu odbieram moto,będzie już zrobiony,czyli co z tego wynika? że razem z wami sterroryzuje okolicę ,ale ładna pogoda dzisiaj a moje moto tak wolno składają no ale cóż POZDRO :banghead: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 a pogoda była rewelacyjna, tylko asfalt miejscami mokry, troche polatalismy z Joey`em i jeszcze jednym ... ja poprosze to samo na nastepny weekend ;) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 a pogoda była rewelacyjna, tylko asfalt miejscami mokry, troche polatalismy z Joey`em i jeszcze jednym ... ja poprosze to samo na nastepny weekend ;) No widziałem chyba was pod Nasze Leszno z Joey`em pogoda rewelka dzisaj chyba nikt nie odpuścił każdy wyjechał bo tyle moto było na trasie że masakra. Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 tak, chwile tam stalismy :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Chłopaki mam dobrą wiadomość w nowym tygodniu odbieram moto,będzie już zrobiony,czyli co z tego wynika? że razem z wami sterroryzuje okolicę ,ale ładna pogoda dzisiaj a moje moto tak wolno składają no ale cóż POZDRO :banghead: :icon_razz: A na to sie cieszymy :) byle sprzyjała pogoda to będzie glanc :buttrock: a pogoda była rewelacyjna, tylko asfalt miejscami mokry, troche polatalismy z Joey`em i jeszcze jednym ... ja poprosze to samo na nastepny weekend ;) No i glanc było :D Tylko ta policja skąd oni tam się wzięli w tedy xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Też wczoraj zrobiłem małą rundkę wokół komina. Było zajefajnie :bigrazz: Barfi84, chyba widziałem Cię na światłach koło fiata Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 (edytowane) Też wczoraj zrobiłem małą rundkę wokół komina. Było zajefajnie :bigrazz: Barfi84, chyba widziałem Cię na światłach koło fiata A wszystko możliwe bo trochę się bujałem po okolicy, bo pogoda jak na tę porę roku była maksymalna może jeszcze się trafi jakiś dzionek ładny to można się zgadać i sobie polatać w większej grupce. Edytowane 16 Listopada 2010 przez Barfi84 Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Pięknie :) Sszukajcie mnie w terenie :) :buttrock: :crossy: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Pięknie :) Sszukajcie mnie w terenie :) :buttrock: :crossy: No dzisiaj pogoda dopisała, a ja niestety w pracy do 16i sobie nie pojeździłem. Ciekawe jaka jutro będzie pogoda oby równie ładna jak dzisiaj. Pięknie :) Sszukajcie mnie w terenie :) :buttrock: :crossy: No dzisiaj pogoda dopisała, a ja niestety w pracy do 16i sobie nie pojeździłem. Ciekawe jaka jutro będzie pogoda oby równie ładna jak dzisiaj. Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Też miałem zacne plany aby dziś pośmigać i... niedawno wróciłem z pracy... :banghead: mam nadzieję, że jutro wyjrzy słońce :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Też miałem zacne plany aby dziś pośmigać i... niedawno wróciłem z pracy... :banghead: mam nadzieję, że jutro wyjrzy słońce :bigrazz: Niby ma padac ale w niedziele ma byc ponoc ladnie Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 (edytowane) Niby ma padac ale w niedziele ma byc ponoc ladnie Padać nie powinno ale 8C hmm :icon_question: ale znając siebie i tak jak tylko asfalt przeschnie wyjadę hehe :crossy: :buttrock: http://www.pogodynka.pl/polska/poznan_poznan Edytowane 20 Listopada 2010 przez Barfi84 Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Jeżeli jutro będzie asfalt suchy i będzie ciepło, czyt. pow. 5stC, też pośmigam :crossy: Do południa, jakby co, zgadamy się na forum :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Jeżeli jutro będzie asfalt suchy i będzie ciepło, czyt. pow. 5stC, też pośmigam :crossy: Do południa, jakby co, zgadamy się na forum :bigrazz: ok jak by mnie nie było na forum a miałbyś ochotę po śmigać to daj znać 668 449 051 Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 jak bedzie w miare postaram sie brata wyciagnac na swym nowym nabytku :) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi