Witas Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 no dobra jutro czyli w Niedziele kolo 14? przy McDonaldzie? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) Niedziele kolo 14? przy McDonaldzie? :D Tak mnie jak najbardziej pasuje czyli bede :D A co z dzisiaj :buttrock: tez jestem chetny :D EDIT: Po rozmowie z Witasem dzisiaj nie smigamy ale zato jutro..... Niedziela godz. 14 przy McDonaldzie Zapraszamy wszystkich chetnych :) Edytowane 23 Września 2006 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Raczej będę :P Jak nie o 14, to ok 14:30 więc nie uciekajcie nigdzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 dzisiaj jak tydzien temu zjawilem sie tylko ja i Pale :Pmnooooostwo maszyn latalo po lesznie, ale zaden z was nie przyjechal... coz trudno sie mowi moze kiedy indziej ale to juz nie za tydzien ani nie za dwa ani za trzy... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Wybaczcie chlopcy, ale ja naparwde nie moglam :PGdybym mogla to bym sie zjawila na 100%A chialam sie pytac, kiedy jezdzimy...chyba tego nie zrobie, a szkoda...tak chcialam jeszcze pojezdzic. Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 a o mnie to juz Witas zapomnial, z uwagi ze ja po drogach nie moge do konca tego tyg smigac to ciagalem ich po lesie i piachach :buttrock: Nawet witas glebe zaliczyl :buttrock: Szkoda ze blota nie bylo :icon_mrgreen:Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 eee tam glebe to sie nie liczy na piachu i przy predkosci 20km/h :buttrock:no co asmo pod McTuskiem Cie nie bylo dopiero tzeba bylo po Ciebie pojechac :] no to ja teraz czekam na propozycje, moze byc w ciagu tygodnia :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) Cześć, no i jak było ? NIestety ja mimo chęci w niedziele nie dałbym rady polatać (w sobotę zaliczyłem imprezę, taką do rana, tak, że sami rozumiecie) ale może w następny weekend ? Jak by co piszcie.Acha Witas dzięki za SMS, jak by co za tydzień daj też znać.Beti zdrowiej, bo co za jazda po okolicach Leszna bez Beti na swym grzmiącym rumaku :icon_mrgreen:Pozdro dla wszystkich.P.S.Ja jakbym zaliczył taką glebkę jak Witas to bym się chyba zapłakał za moimi plastikami :buttrock: Edytowane 25 Września 2006 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 No to kiedy jezdzimy :icon_mrgreen: Ja juz powiedzmy jestem zdrowiutka, moje malenstwo w garazu caly czas stoi, wiec mozemy jezdzic :buttrock:Podajcie termin i jazda :buttrock:Witas, to co Ty robisz ze swoim banditem, jak mozesz....brzyyydal :lalag: Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 WitamW koncu dostep do wlasnego kompadzisiaj jak tydzien temu zjawilem sie tylko ja i Pale :lalag:mnooooostwo maszyn latalo po lesznie, ale zaden z was nie przyjechal... Niestety szkoda ze nikogo wiecej nie bylo do smigania :lalag:A pogoda byla taka piekna... az sie Wiciu zaziebil :icon_arrow: i dzisiaj to juz musialem sam chwile przejezdzic bo nie bylo nikogo do towarzystwa a o mnie to juz Witas zapomnial, z uwagi ze ja po drogach nie moge do konca tego tyg smigac to ciagalem ich po lesie i piachach :D Nawet witas glebe zaliczyl :P Szkoda ze blota nie byloPozdro No fakt moze byles pojedzic z nami ale asfaltu wspolnie to przejechalismy moze 100m a taki mielismy zamiar jedzenia -> po asfalcie :) Ale Asmo sie uparl i byly tereny w wykonaiu jego klx oraz Wicia bandita i mojej dywersji.Jak na wyszlo.... chyba dobrze... ja sie nie wyjebalem :buttrock: ale moto cale zakurzone i od piachu a tak je czyscilem wczesniej :icon_question: no to ja teraz czekam na propozycje, moze byc w ciagu tygodnia Ja moge tylko w weekend bo juz niestety siedze w poznaniuWiec czekam na termin jakis fajny.. i do nastepnego :evil: zeby bylo wiecej jezdzcowBTW. Wiciu beda pisac o szalonych motocyklistach co po lasach scigaczami szaleja :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Co wyście tam wyprawiali, ścigami po lasach , no nie :) na moim czołgu to bym się na pewno gdzieś wyłożył :icon_question:. W sumie wczoraj po południu miałem wolny czas, ale nie widziałem co by ktoś na forum coś tam planował, no nic zobaczymy jak to będzie w weekend :icon_rolleyes: Narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Jakich tam lasach, normalna lesna drozka. A czy to moja wina ze akurat byla wycinka lasu i lezalo pelno galezi i bylo duzo piachu ?? Z reszta juz nie po takich rzeczach sie jezdzilo :) :icon_rolleyes:Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Co wyście tam wyprawiali, ścigami po lasach , no nie :icon_arrow: na moim czołgu to bym się na pewno gdzieś wyłożył :evil:. W sumie wczoraj po południu miałem wolny czas, ale nie widziałem co by ktoś na forum coś tam planował, no nic zobaczymy jak to będzie w weekend :buttrock: NarkaGdzie tam dalbys rade :icon_question: Swoim czolgiem bys droge torowal na czele :icon_rolleyes: Jakich tam lasach, normalna lesna drozka. A czy to moja wina ze akurat byla wycinka lasu i lezalo pelno galezi i bylo duzo piachu ?? Z reszta juz nie po takich rzeczach sie jezdzilo :lalag: :lalag:PozdroNie po takich rzeczach sie jedzilo ale klx`em a nie motorem do jazdy po drogach asfaltowych... taka mala roznica no nie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) Tak jak Pale mówisz, co prawda jak narazie jeszcze się na piachu nie wywaliłem (na tym moto co teraz posiadam oczywiście i oby tak dalej) ale domyślam się jak to jest jak się moto powiesi na pługu w piachu, wytargać takie jakieś coś dużego to chyba w pojedynke nie da rady :) nie wspomnę o upierniczeniu moto od piachu i kurzu aż po same zegary, nic przyjemnego, wolę zdecydowanie asfalt :icon_rolleyes: , chociaż Asmo jak by dało kiedyś radę chętnie bym zobaczył jak się jeździ Klx`em po terenie :icon_question:. Narka Edytowane 26 Września 2006 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Ja bym sie chyba poryczala, jakbyscie mnie w taki teren wywiezli :icon_question:Ja rozumiem, ze sa motocyjkle stworzone do takiej jazdy, ale nie moj...tego jestem pewna :icon_rolleyes:Wole nasze drogi...pomimo iz jest dziura na dziurze :icon_arrow::)No to kiedy jezdzimy....wiemy juz, ze w weekend niektorzy tylko moga....a co z reszta dni, jaka nam pozostala do weekendu :) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi