RudyXJ Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 ch... z motocrossem ale ten pas w kier. Siedlnicy gdzie wiara ganiala na kole itp zamkniety, drewniany szlaban i była tabliczka "teren prywatny, wstęp wzbroniony" choć tabliczki już nie ma :P to ze szlabanem trzeba będzie coś zrobić ... Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzixon Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Zakończenie Sezonu Motocyklowego Górzno 2010 Już w najbliższą sobotę 18 września Bractwo Motocyklowe „Black Legion” zaprasza wszystkich zainteresowanych na Zakończenie Sezonu Motocyklowego Górzno 2010. Dokładnie o 11.30 sprzed Stadionu Miejskiego w Gostyniu wyruszą w kierunku Górzna. Właśnie tam zaplanowano tegoroczne imprezy. W programie przewidziano liczne atrakcje. Będą zabawy zręcznościowe. Koncertów zespołów muzycznych. Night Show oraz I Mistrzostwa Klubów Motocyklowych w Paintballu. Zgodnie z zapowiedziami organizatorów zabawa potrwa przy ognisku do "białego rana". Wszyscy chętni będą mieli okazję pozostać aż do niedzieli. Specjalnie w tym celu zostanie przygotowany teren pod rozbicie obozowiska http://strefagostyn.pl/index.php/aktualnos...3604-black.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Kto z was lecial w ostatnia niedziele niebieskim B6 autostrada w okolicach Opola w kierunku na Wroclaw i mi dawal po dlugich? (zielona Tigra) :P Obstawiam ze to mogł być Joey, ale nie jestem pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 ch... z motocrossem ale ten pas w kier. Siedlnicy gdzie wiara ganiala na kole itp zamkniety, drewniany szlaban i była tabliczka "teren prywatny, wstęp wzbroniony" choć tabliczki już nie ma :P to ze szlabanem trzeba będzie coś zrobić ... Pzdr. o.ooooooooooo. to juz nie pojezdzimy ?!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 o.ooooooooooo. to juz nie pojezdzimy ?!!! Pewnie prędzej czy później "ktoś" go wypieprzy i sobie pojeździcie :P Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Kto z was lecial w ostatnia niedziele niebieskim B6 autostrada w okolicach Opola w kierunku na Wroclaw i mi dawal po dlugich? (zielona Tigra) :P Obstawiam ze to mogł być Joey, ale nie jestem pewien. Nie jestem na tyle niekulturalny by świecić komuś po długich poza tym tak daleko od domu nie odjeżdżam i jeżdżę przepisowo xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 (edytowane) i co ? byleś ? czasem nie jechałeś z plecakiem w sobote późnym popołudniem na blachach PGS ?? no to mogłem być ja. A na zlocie nie byłem. Edytowane 21 Września 2010 przez Barfi84 Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 no to mogłem być ja. A na zlocie nie byłem. Też Cie nie widziałem na zlotowisku, znaczy Twego sprzęta bo Ciebie jeszcze nie kojarzę, a powiedz mi jeszcze jak Ci sie spało tej nocy ze świadomością, że objechał Cie stary , czarny golf III kombi za którego kierownicą siedział kierowca z nogą w gipsie. :P Pzdr. i jeżdżę przepisowo xD chyba, że lecisz za mną ;) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 (edytowane) Mnie objechał golf 3 gdzie to było? Chyba że gdzieś w trasie, bo w mieście nie ma opcji. Edytowane 21 Września 2010 przez Barfi84 Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Mnie objechał golf 3 gdzie to było? Chyba że gdzieś w trasie, bo w mieście nie ma opcji. no na trasie, na trasie parenascie km przed krotoszynem, moze kilka km przed :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Pod Krotoszynem to nie byłem ja na pewno, myślałem że gdzieś w okolicy Leszna. No i jak by mnie objechał golf 3 to bym pamiętał a tak nie kojarzyłem tego faktu. Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 A tak wyszło nam zakończenie :) http://img237.imageshack.us/img237/103/p1050064.jpg Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 A co to za pani 4-ta od prawej :D ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Następnym razem musimy się zgadać wcześniej - wtedy byłoby pewnie więcej ludzi z okolicy - niestety mnie nie było, lecz tak to jest gdy się nie nosi przy du*ie telefonu :banghead: choć jeszcze sezonu nie zamierzam zakańczać :bigrazz: :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 (edytowane) A co to za pani 4-ta od prawej :D ?? Pani Zosia :) Tak właśnie wyglądał moj wyjazd od Ciebie z garażu :D ps. macie jedno chamstwo w tej swojej dzielnicy ledwo wyjechaliśmy a już młucka prawie byłą bo fakami nas obrzucali..zero kultury tam u was ;/ Następnym razem musimy się zgadać wcześniej - wtedy byłoby pewnie więcej ludzi z okolicy - niestety mnie nie było, lecz tak to jest gdy się nie nosi przy du*ie telefonu :banghead: choć jeszcze sezonu nie zamierzam zakańczać :bigrazz: :buttrock: Ja jeszcze nei zakończyłem w październiku nie wiem jeszcze w który week jadę na zakończenie do wro więc można by się wybrać Albo 2 albo 3 tydzień zaborcze jak mi będzie pasować :) Dam Ci wcześniej znać :D Edytowane 27 Września 2010 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi