Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siema. Jutro co prawda wybieram się z LBM na zlot w Błażejewku k/Kórnika. Zaliczymy pewnie paradę a później może wlecimy na weekend samurajów w Poznaniu na ul. Św. Michała. Jeżeli bylibyście zainteresowani takim wypadem to spotykamy się o 10.45 pod makiem. See you!!!

<<=== BORN TO RIDE ===>>

Dzisiejsza jazda przednia ;D . Wtopa z oponą , ale.... daliśmy rade :) wiemy co brać na wyjazdy ( szybki zestaw do naprawy opon ). Ja proponuje jutro powtóreczkę godzina 16.00 - 17.00 mak :) zapraszamy serdecznie

ps: 3a znaleźć inne miejsce do lansu niż Boszkowo to miejsce jest pechowe :D

Ok jak tak mówisz to niech bedzie tylko powiedz o której

ja proponuje 16 :bigrazz: :bigrazz:

A&k znaczy się Tato :notworthy: :notworthy: :notworthy: a Ty czasem nie miałeś pracować :icon_question: :biggrin: :biggrin:

Dzisiejsza jazda przednia ;D . Wtopa z oponą , ale.... daliśmy rade wiemy co brać na wyjazdy ( szybki zestaw do naprawy opon ).

Ja bym proponował takżę nie brać tych srub w oponach :biggrin:

Edytowane przez Vivaldi_V1

ja proponuje 16 :bigrazz: :bigrazz:

A&k znaczy się Tato :notworthy: :notworthy: :notworthy: a Ty czasem nie miałeś pracować :icon_question: :biggrin: :biggrin:

Ja bym proponował takżę nie brać tych srub w oponach :biggrin:

hahahahaha ale się usmiałem miałem pracować ale ta szlifierka z Allegro mi nie doszła jeszcze a i taka pogoda jest że ..... :banghead:

Witam,

Czy z Leszna zbierają się może jakieś chłopaki na ciut słabszych konikach.

Po opisach widzę że w większości spoty i jazdy na lepszych maszynach a nie chciałbym ich spowalniać na mojej 550 :)

Jakby co piszcie.

Pozdrawiam

T

A byłeś u chłopaków w Lipnie? W czwartek do nich jadę na wymianę, bo już się slick zrobił :bigrazz: , więc się zapytam. Chyba, że podjedziesz sobie ze mną.

Byłem i nie miał mojego rozmiaru miał sztukę jedną ale była łysa jak ta moja ale jak będziesz to się zapytaj może coś w czwartek będzie a ja poszukam dalej :biggrin:

a&k a poco ci typowa torowa rozmiarowka kup se 190/50 tych opon jest od groma a roznicy zadnej i tak nie poczujesz

Jak dobrze że ja cie mam już mi doradziłeś i wszystko jasne jak słońce chyba dzisiaj mój problem się rozwiąże dzięki :banghead: :biggrin: