Marecki_ Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Siema. Jutro co prawda wybieram się z LBM na zlot w Błażejewku k/Kórnika. Zaliczymy pewnie paradę a później może wlecimy na weekend samurajów w Poznaniu na ul. Św. Michała. Jeżeli bylibyście zainteresowani takim wypadem to spotykamy się o 10.45 pod makiem. See you!!! Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Dzisiejsza jazda przednia ;D . Wtopa z oponą , ale.... daliśmy rade :) wiemy co brać na wyjazdy ( szybki zestaw do naprawy opon ). Ja proponuje jutro powtóreczkę godzina 16.00 - 17.00 mak :) zapraszamy serdecznie ps: 3a znaleźć inne miejsce do lansu niż Boszkowo to miejsce jest pechowe :D Ok jak tak mówisz to niech bedzie tylko powiedz o której Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 (edytowane) ja proponuje 16 :bigrazz: :bigrazz: A&k znaczy się Tato :notworthy: :notworthy: :notworthy: a Ty czasem nie miałeś pracować :icon_question: :biggrin: :biggrin: Dzisiejsza jazda przednia ;D . Wtopa z oponą , ale.... daliśmy rade wiemy co brać na wyjazdy ( szybki zestaw do naprawy opon ). Ja bym proponował takżę nie brać tych srub w oponach :biggrin: Edytowane 5 Czerwca 2010 przez Vivaldi_V1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtku! Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 wycieram szybkę z robaków i również jestem gotowy na lans o 16tej ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 ja proponuje 16 :bigrazz: :bigrazz: A&k znaczy się Tato :notworthy: :notworthy: :notworthy: a Ty czasem nie miałeś pracować :icon_question: :biggrin: :biggrin: Ja bym proponował takżę nie brać tych srub w oponach :biggrin: hahahahaha ale się usmiałem miałem pracować ale ta szlifierka z Allegro mi nie doszła jeszcze a i taka pogoda jest że ..... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 wycieram szybkę z robaków i również jestem gotowy na lans o 16tej ;] Nie no jak wytrzesz szybke to laski będą majtki przez głowe dla Ciebie sciągać :biggrin: do 16 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresttk Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Witam, Czy z Leszna zbierają się może jakieś chłopaki na ciut słabszych konikach. Po opisach widzę że w większości spoty i jazdy na lepszych maszynach a nie chciałbym ich spowalniać na mojej 550 :) Jakby co piszcie. Pozdrawiam T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 foresttk wbijaj śmiało, a ja uziemiony na razie :( dobrze, że jeszcze mam Magnę w domu to się wokół komina chociaż kulnę czasem... Ale niedługo wracam w pełni sił;] Pozdro Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtku! Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 jakby ktoś miał dzisiaj ochotę na pośmiganie po okolicy to ustawka o 16tej, standardowo na macu ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Potrzebuję oponkę do mojej SP-1 190/55 R17 mam z tym rozmiarem problem wiem że to nie ten dział,ale może ktoś ma gdzieś blisko Leszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 A byłeś u chłopaków w Lipnie? W czwartek do nich jadę na wymianę, bo już się slick zrobił :bigrazz: , więc się zapytam. Chyba, że podjedziesz sobie ze mną. Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 A byłeś u chłopaków w Lipnie? W czwartek do nich jadę na wymianę, bo już się slick zrobił :bigrazz: , więc się zapytam. Chyba, że podjedziesz sobie ze mną. Byłem i nie miał mojego rozmiaru miał sztukę jedną ale była łysa jak ta moja ale jak będziesz to się zapytaj może coś w czwartek będzie a ja poszukam dalej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 a&k a poco ci typowa torowa rozmiarowka kup se 190/50 tych opon jest od groma a roznicy zadnej i tak nie poczujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 a&k a poco ci typowa torowa rozmiarowka kup se 190/50 tych opon jest od groma a roznicy zadnej i tak nie poczujesz Jak dobrze że ja cie mam już mi doradziłeś i wszystko jasne jak słońce chyba dzisiaj mój problem się rozwiąże dzięki :banghead: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Witam. Zapraszamy jutro do Góry gdzie odbędzie się festiwal Rocka http://www.gora-rocka.pl/motocykle.html Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi