Gość motocyklistka1988 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 :lalag: Jeśli chodzi o pogode to nie ma się czym martwić. Będzie pieekna niepowtarzalna bajeczna no jednym słowem zajebista. Wszystko załatwione z aniołkami... tam do góry :biggrin: :biggrin: :biggrin: :crossy: No jak taki prawdziwy aniol o pogode zagadl i tam te niewiasty w jakis sposob przekupil to pogoda murowana :lalag: :notworthy: :notworthy: :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtku! Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 no to jak się ustawiamy ? 17:00 Mcdonald ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość motocyklistka1988 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 :flesje: no to jak się ustawiamy ? 17:00 Mcdonald ? Chlopaki spotykamy sie o 16.15 pod naszym mc donaldem :icon_razz: :icon_razz: no i posmigamy sobie :crossy: :crossy: informacja pewna :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: do zobaczenia :flesje: Chlopaki spotykamy sie o 16.15 pod naszym mc donaldem :icon_razz: :icon_razz: no i posmigamy sobie :crossy: :crossy: informacja pewna :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: do zobaczenia zaprzaszamy wszystkich chetnych :icon_biggrin: czym wiecej Nas tym lepiej :smile: brac drobne pieniadze w kieszen ja jakiegos bronka i lecimy :crossy: 16.15 Mcdonald Leszno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtku! Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 elegancki wypad ;] szkoda, że trochę się porozjeżdżaliśmy na końcu no ale w boszkowie nadaliśmy szyku ;] Generalnie zgłaszam się już na następny weekendowy wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Proponuje jakąś zbiórke na flaszke dla aniołków ;p;p Pogoda była mega:) A tak serio to trzeba się zgadać na jakieś piwko kiedyś:) PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 No było super i do zobaczyska Asmo pamiętaj o moim moto :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlodzieniec Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Fanie było was poznać, co do kolejnych wyjazdów bardo chętnie tylko trzeba wcześniej zaplanować co jak gdzie i kiedy :bigrazz: A Do sparw rekracyjnych przy kufelku to nie trzeba mnie 2 razy namawiać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 No dziś było zajebiście, dużo nas się nagromadziło, czekam na następne latanie. I także proponuje jakieś bro-meeting :flesje: Pozdro :buttrock: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Siemanko wszystkim Jestem Lechu i Jechalem dzisiaj z wami pomarańczowym BOBREM tzn GSXR 7.5 `94. Dopiero co nabyłem ta maszyne i troche jestem rozczarowany bo bez owiewek nieda sie fest zapie**alac. I nie jestem pewien czy dotrzymam tempa grupy na nastepnych wycieczkach. Bo jak na smigiel jechalismy to sie wloklem na koncu walczac z wiatrem. Z Boszkowa do leszna w czasie trasy powrotnej dalem delikatnie po garach bo nie bylo wiatru i nawet bylo dobrze. ja dopiero teraz znalazlem to forum. A tak wogole to nie wiedzialem, ze to z forum wycieczka byla huuuuueeee heeee heeeee... Tak czy tak bylo spoko . Tylko trzeba wczesniej wyjezdzac nad te jeziora zeby posiedziec dluzej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrix79 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 no i nic nie napisane a tu dzisiaj tak ładna pogoda była ze az zal jak ktos do pracy musiał iśc tak jak ja :icon_evil: myśle ze jutroo sam bede mógł troche pośmigać pozdrawiam raiderów z wlkp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 tak wogole to ja codziennie w tygodniu po godz 18-tej moge smigac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 przejeżdżałem około 16:30 koło McD i trochę Was tam było. ja niestety nie miałem na tyle wolnego czasu żeby się zabrać, ale może następnym razem się uda... w następny weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Jak by nie te przelotne deszcze to by sie polatalo dzisiaj. A wczoraj jak bylem ok 15-tej w boszkowie to mega sucze sie krecily, aż normalnie bylem wielce zaskoczony... Masakrycznie piekne są nasze dziewczyny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Panowie za tydzień w niedziele możemy się umówić kto chętny jak pogoda dopiszę,fajnie by było polatać większą ekipą znowu mam nadzieję że każdy znajdzie czas kto chętny to pisać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 ja pewnie polece ale tym razem husqą wiec tym sie zapie**alac nie da na prostej ale zato zakrety sa moje :D A&K nie martw sie pamietam o sprzecie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi