Beti Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Witaj Młody na forum:):) Na pewno znajdziesz tutaj chętnych na krótkie trasy, a także te dłuższe:):) A już najczęściej to coś w weekendy się dzieje. Pozdrawiam i szerokości P.S. Mały ten świat, mały:) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlodzieniec Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Ojj mały mały Beti ;p Udanego zakupu nowej maszyny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 jedzie ktoś na otwarcie do Poznania? myślałem żeby jechać jak rok temu. na chwilę na Bułgarską i później wrocić przez Śrem do L-na. albo może w ogóle pojechać w innym kierunku niż Poznań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Ja jestem chetny. Tylko nie wiem, czy nie odwolaja tak jak dzisiaj we Wrocku :/ Trzeba bedzie obserwowac temat w dziale poznanskim. Btw. W tym roku rozpoczecie ma sie zacynac kolo Areny, bo na bulgarskiej juz chyba wszystko zamkneli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 może być, że odwołają. jakby co to skoczymy gdzieś bez okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Nie powinni odwoływać, oficjalnie żałoba jest do piątku do godz. 18:00. Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Panowie, też piszę się na jazdę :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Czy ktos jest chetny na jakis wyjazd kolo poludnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Witam może jutro polatamy? Zrobimy jakąś rundkę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Witajcie, mam propozycję. Niektórzy już o niej wiedzą. Teraz poinformuje innych i podaje szczegóły. 1 maja 2010 roku w Bojanowie jest II Raj Motocyklowy. Ci co byli w zeszłym roku, to wiedzą o co chodzi. Tak, tata po raz drugi podjął się zabawy zorganizowania takiego czegoś. Oczywiście nie jest to raj na skale Pyry, ale uważam że będzie to zabawa przednia:D:D:D Jeżeli chodzi o kwestie organizacyjne. Zapisy zaczynają się od godz. 10.00 i będą trwać do 11.00. Wstępnie miejsce zbiórki będzie przy bojanowskim amfiteatrze. Cały czas trwają rozmowy z komendantem Policji w Bojanowie. Jak długa będzie trasa poinformuje w przyszłym tygodniu. W każdym razie wszystkich serdecznie zapraszam i proszę o napisanie tutaj, kto będzie chętny. Jest to potrzebne tacie do celów organizacyjnych i bezpieczeństwa. Osobiście uważam, że jest to okazja dla nas, żeby się spotkać i razem pobawić. Oby pogoda dopisała:D:D:D:D Pozdrawiam i do zobaczenia P.S. Dalsze informacje będę podawać na bieżąco:):):) Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ktoś coś dzisiaj planuje? jeżeli tak to napiszcie gdzie (zakładam, że McD) i o której? ja wolę niczego nie proponować bo nie wiem jeszcze czy znajdę czas :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 (edytowane) Witajcie, mam propozycję. Niektórzy już o niej wiedzą. Teraz poinformuje innych i podaje szczegóły. 1 maja 2010 roku w Bojanowie jest II Raj Motocyklowy. Ci co byli w zeszłym roku, to wiedzą o co chodzi. Tak, tata po raz drugi podjął się zabawy zorganizowania takiego czegoś. Oczywiście nie jest to raj na skale Pyry, ale uważam że będzie to zabawa przednia:D:D:D Jeżeli chodzi o kwestie organizacyjne. Zapisy zaczynają się od godz. 10.00 i będą trwać do 11.00. Wstępnie miejsce zbiórki będzie przy bojanowskim amfiteatrze. Cały czas trwają rozmowy z komendantem Policji w Bojanowie. Jak długa będzie trasa poinformuje w przyszłym tygodniu. W każdym razie wszystkich serdecznie zapraszam i proszę o napisanie tutaj, kto będzie chętny. Jest to potrzebne tacie do celów organizacyjnych i bezpieczeństwa. Osobiście uważam, że jest to okazja dla nas, żeby się spotkać i razem pobawić. Oby pogoda dopisała:D:D:D:D Pozdrawiam i do zobaczenia P.S. Dalsze informacje będę podawać na bieżąco:):):) Beti Ja się zapisuje wstępnie. ( komendant Bojanowa byłby dumny - oficjalnie to kierownik wydziału dzielnicowych :-)))) ) Edytowane 18 Kwietnia 2010 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 (edytowane) Oczywiście też będę na rajdzie :bigrazz: Na marginesie, 24 kwietnia (sobota) odbędzie się poświęcenie motocykli i skuterów w Bojanowie. Spotkanie o godz 17.00 na rynku, a o 18.00 msza św :notworthy: i poświęcenie moto :crossy: Edytowane 18 Kwietnia 2010 przez Marecki_ Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 To moze dzisiaj o 13 na McD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Ok jak wam pasuje to możemy na MaC się spotkać,ale o której to dajcie znać i kto przyjedzie :icon_biggrin: W Gostyńiu dzisiaj jest to doskonaleńie może tam skoczymy?tak zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi