PaleSatan Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Czy ktos jest chetny na jakis wyjazd kolo poludnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Witam może jutro polatamy? Zrobimy jakąś rundkę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Witajcie, mam propozycję. Niektórzy już o niej wiedzą. Teraz poinformuje innych i podaje szczegóły. 1 maja 2010 roku w Bojanowie jest II Raj Motocyklowy. Ci co byli w zeszłym roku, to wiedzą o co chodzi. Tak, tata po raz drugi podjął się zabawy zorganizowania takiego czegoś. Oczywiście nie jest to raj na skale Pyry, ale uważam że będzie to zabawa przednia:D:D:D Jeżeli chodzi o kwestie organizacyjne. Zapisy zaczynają się od godz. 10.00 i będą trwać do 11.00. Wstępnie miejsce zbiórki będzie przy bojanowskim amfiteatrze. Cały czas trwają rozmowy z komendantem Policji w Bojanowie. Jak długa będzie trasa poinformuje w przyszłym tygodniu. W każdym razie wszystkich serdecznie zapraszam i proszę o napisanie tutaj, kto będzie chętny. Jest to potrzebne tacie do celów organizacyjnych i bezpieczeństwa. Osobiście uważam, że jest to okazja dla nas, żeby się spotkać i razem pobawić. Oby pogoda dopisała:D:D:D:D Pozdrawiam i do zobaczenia P.S. Dalsze informacje będę podawać na bieżąco:):):) Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ktoś coś dzisiaj planuje? jeżeli tak to napiszcie gdzie (zakładam, że McD) i o której? ja wolę niczego nie proponować bo nie wiem jeszcze czy znajdę czas :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 (edytowane) Oczywiście też będę na rajdzie :bigrazz: Na marginesie, 24 kwietnia (sobota) odbędzie się poświęcenie motocykli i skuterów w Bojanowie. Spotkanie o godz 17.00 na rynku, a o 18.00 msza św :notworthy: i poświęcenie moto :crossy: Edytowane 18 Kwietnia 2010 przez Marecki_ Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 To moze dzisiaj o 13 na McD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Ok jak wam pasuje to możemy na MaC się spotkać,ale o której to dajcie znać i kto przyjedzie :icon_biggrin: W Gostyńiu dzisiaj jest to doskonaleńie może tam skoczymy?tak zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ja sie wstepnie pisze na ten rajd w Bojanowie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ja na 13:00 nie dam rady. najwcześniej 14:00. Pale, dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Yo Pisze juz teraz zeby sie znalazlo wiecej chetnych. Za tydzien 25.04 na stacji BP w Poznaniu jest motocyklowa niedziela. http://www.scigacz.pl/Motocyklowe,niedziel...lugo,12502.html Ja sie wybieram. Kto jest chetny? BTW. Ja zachete dodam, ze bedzie tam darmowa hamownia :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 http://www.scigacz.pl/Doskonalenie,technik...yniu,12431.html barteck_street Dzięki za wspólną jazdę POZDRO i do następnego razu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Dzięki również, do następnego :D Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) hej, co do tej soboty w Poznaniu to ja osobiście nie wiem, ale jakby co to jestem wstępnie chętny na sobotę/niedzielę na jakąś trasę w okolicy. może tym razem TT Głogów ? kto się 'wstępnie' :) pisze? btw jak to szkolenie w Gostyniu? coś ciekawego? Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez Ario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Szkolenie jako takie, trochę slalom pośmigali, a później po całej długości toru jeździli, jak dla mnie nie warte 50 zł... Widowni też za bardzo nie było... Ale popatrzeć można;) Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Dalsze informacje:) Z tego co mi wiadomo na dzień dzisiejszy trasa ma około 45 - 50 km. I ponoć jest fajna, na takiej samej zasadzie jak w zeszłym roku. To kto jest jeszcze chętny?? Tak mało osób chętnych do zabawy?? Ludzie, co się z wami dzieje. Nic za to nie płacicie, a możecie się świetnie pobawić:) Pozdro Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi