Pierun Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) Ja nic nie jeździłem dziś i ledwie to zniosłem jak musiałem słuchać jak wszyscy latają koło mojego domu,a ja sobie mogłem posłuchać,ale jutro to chętnie wyjade jak będzie pogoda :biggrin: spoko, niektorzy tak maja juz od paru tygodni, miesiecy(?)... wiec pozostaje tylko :flesje: Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez Pierun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 A dziś ktoś chętny? Ja pewnie się wybiorę... :) Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 A dziś ktoś chętny? Ja pewnie się wybiorę... :) Ja dzisiaj polatam trochę to jest pewne jestem otwarty na wszelkie propozycje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 (edytowane) łe no nie mozna nr tel podac Edytowane 4 Kwietnia 2010 przez barteck_street Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 http://www.scigacz.pl/Doskonalenie,technik...yniu,12431.html Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 http://www.scigacz.pl/Doskonalenie,technik...yniu,12431.html Wybierasz się tam na doskonalenie? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Raczej jako obserwator, szkoda mi 50 zł :P Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 No to fajnie można faktycznie pojechać i popatrzeć jak chłopaki się szkolą :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 A&K czy to Ciebie dziś spotkałem w Lesznie około 17.40 ? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 A&K czy to Ciebie dziś spotkałem w Lesznie około 17.40 ? Tak tak tak :biggrin: Ale masakra z tym motocyklistom w Lipnie :icon_eek: Na Portalu Elka już piszą link wkleiłem już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 No proszę, miło było spotkać! Szybkie te SP1 :bigrazz: Właśnie przeczytałem o tym wypadku, masakra... Też tamtędy dziś przejeżdżałem. Misiek wyjechał z posterunku na główną i tym samym wymusił pierwszeństwo :icon_evil: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 No proszę, miło było spotkać! Szybkie te SP1 :bigrazz: Właśnie przeczytałem o tym wypadku, masakra... Też tamtędy dziś przejeżdżałem. Misiek wyjechał z posterunku na główną i tym samym wymusił pierwszeństwo :icon_evil: No idzie się rozpędzić :biggrin: a to fakt miło było spotkać a znał go ktoś tego motocyklistę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 http://elka.fm//content/view/41186/80/ http://elka.fm//content/view/41194/80/ Ktoś może znał tego motocyklistę??? Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 no kojarzę go, syn właściciela Hondy w Lesznie. na ogół na tryplu a teraz chyba jechał na bladym... pewnie z salonu skifa z tym wypadkiem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlodzieniec Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Witam Jestem Szymon i jeżdżę zieloną Xj-otą Od niedawna mieszkam lesznie i szukam kompanów do wspólnego podróżowanie w rejony te dalsze i bliższe. :bigrazz: A co do wypadku to średnia sprawa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi