A&K Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 No to fajnie można faktycznie pojechać i popatrzeć jak chłopaki się szkolą :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 A&K czy to Ciebie dziś spotkałem w Lesznie około 17.40 ? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 A&K czy to Ciebie dziś spotkałem w Lesznie około 17.40 ? Tak tak tak :biggrin: Ale masakra z tym motocyklistom w Lipnie :icon_eek: Na Portalu Elka już piszą link wkleiłem już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 No proszę, miło było spotkać! Szybkie te SP1 :bigrazz: Właśnie przeczytałem o tym wypadku, masakra... Też tamtędy dziś przejeżdżałem. Misiek wyjechał z posterunku na główną i tym samym wymusił pierwszeństwo :icon_evil: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 No proszę, miło było spotkać! Szybkie te SP1 :bigrazz: Właśnie przeczytałem o tym wypadku, masakra... Też tamtędy dziś przejeżdżałem. Misiek wyjechał z posterunku na główną i tym samym wymusił pierwszeństwo :icon_evil: No idzie się rozpędzić :biggrin: a to fakt miło było spotkać a znał go ktoś tego motocyklistę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 http://elka.fm//content/view/41186/80/ http://elka.fm//content/view/41194/80/ Ktoś może znał tego motocyklistę??? Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 no kojarzę go, syn właściciela Hondy w Lesznie. na ogół na tryplu a teraz chyba jechał na bladym... pewnie z salonu skifa z tym wypadkiem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlodzieniec Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Witam Jestem Szymon i jeżdżę zieloną Xj-otą Od niedawna mieszkam lesznie i szukam kompanów do wspólnego podróżowanie w rejony te dalsze i bliższe. :bigrazz: A co do wypadku to średnia sprawa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Witaj Młody na forum:):) Na pewno znajdziesz tutaj chętnych na krótkie trasy, a także te dłuższe:):) A już najczęściej to coś w weekendy się dzieje. Pozdrawiam i szerokości P.S. Mały ten świat, mały:) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlodzieniec Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Ojj mały mały Beti ;p Udanego zakupu nowej maszyny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 jedzie ktoś na otwarcie do Poznania? myślałem żeby jechać jak rok temu. na chwilę na Bułgarską i później wrocić przez Śrem do L-na. albo może w ogóle pojechać w innym kierunku niż Poznań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Ja jestem chetny. Tylko nie wiem, czy nie odwolaja tak jak dzisiaj we Wrocku :/ Trzeba bedzie obserwowac temat w dziale poznanskim. Btw. W tym roku rozpoczecie ma sie zacynac kolo Areny, bo na bulgarskiej juz chyba wszystko zamkneli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 może być, że odwołają. jakby co to skoczymy gdzieś bez okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Nie powinni odwoływać, oficjalnie żałoba jest do piątku do godz. 18:00. Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Panowie, też piszę się na jazdę :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi