A&K Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Ja trochę polatałem,ale ludzi z Leszno coś brakuje chyba śpią ,albo co :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 (edytowane) No kurna wyjechałbym gdyby nie zabrakło filtr oleju przy wymianie :biggrin: Pierun ale crossem to się nie liczy :P Edytowane 6 Marca 2010 przez B3stia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Ja dzisiaj przejechałem się kawałek,ale to był zły pomysł bo zimno jak cholera :banghead: a z tym filtrem oleju to pech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Atakuje ktoś dzisiaj ? Piękna pogoda...przynajmniej nad Rawiczem Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 636 to nie cross :D zrobilem wtedy pod 100km i nawet zimno nie bylo :) a supermoto juz mnie mocno kusi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 A mi został tylko dmuchający prawy wydech, zdjąłem już go, ale jeszcze nie rozbierałem tłumika, ciekawe co mnie czeka, czy jakieś uszczelki, może jakaś wata, a może spawanie, no zobaczymy. U naszej Madzi wszystko ok, rośnie i rozwija sie zdrowo i daje ojcu popalić :). Pozdro i do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 A własnie kilka dni temu myslalam o Tobie:) W koncu trzeba byloby Wasza trojke odwiedzic:D:D A zima wrocila wstretna:( Zimno:( POzdrawiam Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 jutro w okolicach południa może jakaś mała runda po okolicy? są chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Witam są,ale moto mam popsute,dzisiaj latałem i nie zapala mi po myciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Witam są,ale moto mam popsute,dzisiaj latałem i nie zapala mi po myciu wysuszyć. :-) chyba Cie mijalem wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 wysuszyć. :-) chyba Cie mijalem wczoraj A możliwe jak będziesz chciał polatać to daj znać moto zrobiłem kupiłem nową kostke i działa jak strzałka,a wczoraj latałem cały dzień lecz nie widziałem cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 postaram się jutro wyrwać na 2h może. jakoś wczesne popołudnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Ok jak tak to napisz eske mi na nr 607471627 :biggrin: polatamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Dzisiaj ma być 16C i bez deszczu :clap: Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 na razie pada więc dupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi