Beti Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 A własnie kilka dni temu myslalam o Tobie:) W koncu trzeba byloby Wasza trojke odwiedzic:D:D A zima wrocila wstretna:( Zimno:( POzdrawiam Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 jutro w okolicach południa może jakaś mała runda po okolicy? są chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Witam są,ale moto mam popsute,dzisiaj latałem i nie zapala mi po myciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Witam są,ale moto mam popsute,dzisiaj latałem i nie zapala mi po myciu wysuszyć. :-) chyba Cie mijalem wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 wysuszyć. :-) chyba Cie mijalem wczoraj A możliwe jak będziesz chciał polatać to daj znać moto zrobiłem kupiłem nową kostke i działa jak strzałka,a wczoraj latałem cały dzień lecz nie widziałem cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 postaram się jutro wyrwać na 2h może. jakoś wczesne popołudnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Ok jak tak to napisz eske mi na nr 607471627 :biggrin: polatamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 na razie pada więc dupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 No ta pogoda dzisiaj taka trochę popaprana jest :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 a ja dzisiaj bylem w lesznie przejazdem i widzialem pod MC jednego twardziela na RSV... bez wydechów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 to tynk musiał lecieć :D ja dosłownie na chwilę wyjechałem, ale było za mokro ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Śr 14st, czw 16st, pt 18st !!! :biggrin: może umówimy się na wspólne śmiganie? :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Ktos jest chetny na motobaz w poznaniu. Najblizsza sobota i niedziela? Tak zeby sie przejachac, poogladac, cos moze kupic :P Ja niestety w tym sezonie jeszcze nie jezdzilem :/ wiec chetnie bym sie przejechal. Pasuje mi sobota. W tygodniu nie pojezdze bo niesety jeszcze nie zwialem moto do wro i stoi w lesznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 ja na bazar pewnie odpadam bo nie znajdę tyle czasu ale dookoła komina w sobotę czy niedzielę chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Na bazar nie jadę. Sobota pasuje jak najbardziej. Podajcie godzinę i miejsce to pośmigamy :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi