Konik Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Hejka.Konik melduje sie w Lesznie ;) No i co sie stalo? Gdzie sie cala ekipa podziala?! :biggrin: Dobra, nie bede wnikal. U mnie jest grill o 18:00. Wszyscy obowiazkowo maja sie stawic! Pierin: ja dzis tez strzelilem 400km, tez lekko padam ale grill wiele sil nie bedzie wymagac. Czekamy z Wiciem i Ariem na mojej dzialce. Jesli ktos nie wie jak dojechac - bic smialo na 515153092. PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 ja niestety nie mogę wbić na grilla, ale traskę z Witasem i bratem Asmo zrobiliśmy. jeżeli chodzi o straty to ja straciłem śrubę mocującą zbiornik z paliwem :biggrin: poza tym gicior miłej zabawy wieczorem i do następnego razu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 No i co ? byłem przed mc..... równo o 15:00, wydaje mi się, że jak wracałwm z Leszna to chyba mijałem Konika :biggrin: w Golinie Wielkiej, ale mogę się mylić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 wiec umawiam moja propozycja to 14:00 pod makshitem pewnie przed 15 wyjedziemy w trase No i co ? byłem przed mc..... równo o 15:00 No to irek musielismy sie minac bo czekalismy do 15 no w kazdym razie jak ostatnio na zegarek patrzylem to byla 14:55 :Pech moze zostawisz swoj numer kom to sie jakos lepiej nastepnym razem dogadamy, a ja postaram sie jasniej pisac posty bo faktycznie moglo Cie to zmylic.... Z Ario i Graczem fajnie polatalismy wczoraj, grill tez fajny :crossy: W takim razie proponuje juz ze za tydzien w sobote lub niedziele terz spotkamy sie zeby polatac ;) komu pasuje jaki dzien wpisywac prosze i tym razem bedzie bez nieporozumien :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 o widze ze witas juz wytrzezwial :biggrin:pijaki jedne do ktorej balowaliscie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 ok, mój numer to 501380453szkoda, że się nie spotkaliśmy, szkoda :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Hejka.Ja tez juz wytrzezwialem :P Ogolnie to bardzo fajnie choc brakowalo Irka i Pieruna. Zjawili sie zato nieoczeliwani jak Graczu, Judit i Dec! Dzieki za przybycie. Spotania bylo sporo no ale jakos sobie poradzilem :biggrin:Szkoda ze nastepne latania i grille beda juz bede mnie no ale mam nadzieje ze nie zapomnicie o mnie i jak wroce to powtorzymy impreze i spotkania. Irek: bardzo mozliwe ze sie spotkalismy na trasie... ja akurat jakos wracalem z Bielska a pozostali juz latali. Mam nadzieje ze nastepnym razem sie lepiej zgadacie. Szkoda ze tak wyszlo ;) PozdroKonik Ps. Jakies fotki niedlugo wcisne... musze przejrzec co w ogole na aparacie siedzi. Dawac foty ci co aparaty mieli!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Witam wszystkich :]Czas w koncu zaczac pisac na tym forum :biggrin: Z Ario i Graczem fajnie polatalismy wczoraj, grill tez fajny Ano polatalismy niezle a co to grilla to szkoda ze ja bez piwka bylem :P Witas ciekawe jak dzisiaj do chaty wezykiem po calej drodze wracales ;) Za tydzien tez jestem chetny ale jak dla mnie to niedziela... i o ile nie trzeba bedzie zostac w poznaniu Tak czy inaczej do nastepnego razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 No w koncu Pale na forum pisze :biggrin: Irek (i inni zainteresowani :crossy: ) moj numer to 609 45 99 41 ni balowalismy dlugo chyba tak do 1 tylko :] a jak wracalem to nie powiem bo mi wstyd troche :P mam nadzieje ze za tydzien wiecej nas pojezdzi czyli narazie jeden na niedziele, czekam na dalsze propozycje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 No ja juz tez dotarlam do domku:)Jak zgram zdjecia i jakims cudem uda mi sie gdzies je umiescic;p to beda :biggrin:Ogolnie bylo fajnie, dzialka Konika w stanie idealnym...czysciuta, ladniutka, taka jaka zastalismy:)Asmo....jakie pijaki...przeciez my sestesmy kulturalni ludzie, my tylko dla smaku pijemy:)Ojjjjjj...Koniku....Ty sie juz nie martw...jeszcze nie jedna impreza przed Toba w tak wspanialym towarzystwie jak my ;D ;) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 No w koncu Pale na forum pisze :crossy: Jak juz mowilem jak mam sie uczyc to robie wszystko zeby tylko sie nie uczyc :P ale tak ma chyba kazdy.... przynamniej ty cos o tym wiesz ni balowalismy dlugo chyba tak do 1 tylko :] a jak wracalem to nie powiem bo mi wstyd troche :biggrin: :crossy: co wiezli cie na tylnym siedzeniu twojego bandita :biggrin: :crossy: Ogolnie bylo fajnie, dzialka Konika w stanie idealnym...czysciuta, ladniutka, taka jaka zastalismy:) Wiesz Beti moze wam sie zdawalo tylko ze dzialka byla w idealnym stanie.... :crossy: wiesz jak to jest dzien po ;) "Dobra ide sie uczyc" - powiedzial Pale poczym spontaniczym kliknieciem myszy otworzyl kolejne okno przegladarki :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Hejka.No, no, milo widziec Cie Graczu na forum ;) Dzialka calkiem niezle wyglada... teraz... czego nie mozna bylo powiedziec zaraz po tym jak sie obudzilem :P Mam fotki... w zasadzie wiekszosc to radosna tworczosc Gracza ale i tak najlepsze sa biale cycki Anki :biggrin: Ty... nie zastanawialiscie sie nigdy dlaczego cycki zawsze wygodza biale? :crossy: PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Zdjecia sciaglem i w sumie to tylko 3 nie sa mojego autorstwa ;) Ja to dopiero mam talent btw Mowilem juz cos o tym ze sie uczyc musze ..... ech :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 No ja tez juz zdjecia sciagnelam...tylko, ze nie ma mnie na ani jednym...a oprocz dwoch, trzech...to widac, ze sie ktos strasznie nudzil ;)Dobrze, ze chociaz na moim na kilku jestem....Ania dzieki, bo gdyby nie Ty to pewnie na zadnym bym nie byla:):biggrin: ale i tak najlepsze sa biale cycki Anki no bo material sie naciag :P:P Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Bo Anki piersi wogole sa najlepsze :notworthy: ale dosc juz o tym, moze skupimy sie na motocyklach :biggrin:i przyszlotygodniowym spotkaniu? :icon_razz: sobota czy niedziela?i kto jest chetny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi