PaleSatan Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Ktos chetny jutro na jakas przejazdzke? Ma byc dobra pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 sobota się zbliża, pogoda będzie. kto jedzie do Poznania? - ja -... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 (edytowane) Ario tak jak rozmawialiśmy przez telefon, jak coś się nie zmieni to pojadę. Edytowane 22 Września 2009 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Ario tak jak rozmawialiśmy przez telefon, jak coś się nie zmieni to pojadę. lista: - Irek - ja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Poki co to jeszcze ja i Beti. Witas Konik i chyba Asmo niejada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Witas nie jedzie , rozmawiałem z nim na tel. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 lista: - Irek - ja :D - może jeszcze Ja =] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 To jak sie umawiamy? Wyjazd o 9 z makszita? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 To jak sie umawiamy? Wyjazd o 9 z makszita? pasuje, może pojedziemy jakąś drogą z boku '5' czy jedziemy '5'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 (edytowane) Na to wygląda że pojadę =] 9 to trochę wcześnie =] Pale zabierz filtr oleju, szczegóły u ---> Asmo/brata ;) Edytowane 25 Września 2009 przez B3stia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Na to wygląda że pojadę =] 9 to trochę wcześnie =] Pale zabierz filtr oleju, szczegóły u ---> Asmo/brata ;) to o której w końcu ruszamy? myślę, że 9:30 to maks. znając życie ktoś się spóźni i będzie skifa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 9.00 to dobra godzina szczegolnie ze jak mowi Ario moze sie ktos spozni :P wiec ja bede na 9. Tez sie postrajscie tak dotrzec. Czyli wychodzi ze bedzie nas 4 sprzety: ja, Ario, Bestia, Irek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 9.00 to dobra godzina szczegolnie ze jak mowi Ario moze sie ktos spozni :P wiec ja bede na 9. Tez sie postrajscie tak dotrzec. Czyli wychodzi ze bedzie nas 4 sprzety: ja, Ario, Bestia, Irek. może będzie też Krystian (wysłał sms). zatem 9:00 się spotkamy. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 No super było, ładna droga, podobało mi się. Pozdro i do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Nom fajnie bylo sobie jeszcze troche wspolnie posmigac :D Ario wszystkiego najlepszego - a przede wszystkim nowego moto i szerokosci drog :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi