Joey69 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 a co powiecie na trasę w następną sobotę, jakąś od rana? umówmy się wcześniej żeby nie było załatwiania na ostatnią chwilę...Mnie w następną sobote nie ma Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 No to ja jutro ok. 8 jadę. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loonasek Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Wczoraj na Alejach Krasińskiego około 18:43 gdy wracałem mzk do domu zobaczyłem piękną czarną WueSKę. Nie widziałem czy rama pojedyńcza czy podwójna, ale raczej wyglądała na B1 jeszcze ze starym, oryginalnym znaczkiem WSK. No i 'garbuska'.Czy to motocykl któregoś z forumowiczów? Chętnie bym porozmawiał co i jak z rejestracją, opłatami i temu podobnymi tematami :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 kto lata w sobote po 16 lub w niedziele?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 a kto w koncu jedzie na woodstock?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 a kto w koncu jedzie na woodstock?:> za 50 minut ja wychodze xD do zobaczenia lub i nie na wood :biggrin: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Ja jadę z piątku na sobotę nad morze. Jedzie ktoś na zlot do Krotoszyna - ja tak. W Opalenicy było zarypiaście, naprawdę jak tak dalej będzie to zrobi się z tego extra mega zlot. Nawet wynaleźliśmy takie małe jeziorko pod Opalenicą do kąpieli, extra było.Co prawda nie obyło się bez excesów, spadł mi jeden gość przy ok. 100 km/h, za ostro pociągnąłem manetką , a on trzymał się z tyłu. Numer był taki , że on się cały czas trzymał, ja go ciągnąłem ok 100 m dopiero jak mi kiera zaczęła latać to się zorientowałem, gość miał zjechane czubki butów no i od opony przypalone plecy (jechaliśmy z nad jeziorka w samych koszulkach ), ale ogólnie jakoś wyszło ( już nigdy nie biorę nikogo na plecaka !!! )Pozdrowienia i do zobaczyska za 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 o kurde Irek jak to sie stalo? tzn opisales, ale jakos nie moge sobie tego wyobrazic.... O_o dobrze ze nic powaznego sie nie stalo. Zalezy kiedy bedzie Krotoszyn, ale ja jestem wstepnie chetny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Asmo a może sobota wcześniej trochę? niedziela jest także opcją, ale sobota po 16:00 już nie :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Looo, Irek...dobrze ze tak sie skonczylo.No coz...jesli o mnie chodzi to chyba pozostaje mi powiedziec pas. Czesci nie ma i cos czuje ze w tym sezonie juz nie pojezdze. No a Irek juz pasazerow nie bedzie bral;pChyba, ze cos sie zmieni to na Krotoszyn jade, bo rok temu bardzo mi sie podobalo i chetnie bym sie z wami tam przehjechala tym razem. Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 ehh beti ty znowu z tymi czesciami... powiedz co potrzebujesz to ci zalatwie. Ario ja w sobote dopiero wroce o 16 do chaty bo do 14 jestem w robocie w poznaniu. co do niedzieli to sie zgadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Beti nie przesadzaj, nie będę już brał ludzi których nie znam albo nie wiem jakie mają doświadczenie na moto, jeśli chodzi o znane mi osoby w/w kwestii to nic się nie zmieniło. No dobra za kilka godzin jadę na wakacje nad morze , do zobaczenia po powrocie, tzn. 12.08.2008Bawcie się dobrze.Acha muszę jeszcze zaznaczyć , że w czasie pobytu nad morzem 7.08 jadę do w-wy na koncert Iron Maiden, w końcu kiedyś się tym człowiek poił, a to ich ostatnia trasa koncertowa, no to pozdro i do zobaczyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Jak Asmo do mnie wleci z zakuwarka i zakuje lancuch to tez latam :crossy: ale dzisiaj raczej nie, bo aprilia nie umie plywac :icon_mrgreen: jutro ma sie rozpogodzic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Ja jadę z piątku na sobotę nad morze. Jedzie ktoś na zlot do Krotoszyna - ja tak. W Opalenicy było zarypiaście, naprawdę jak tak dalej będzie to zrobi się z tego extra mega zlot. Nawet wynaleźliśmy takie małe jeziorko pod Opalenicą do kąpieli, extra było.Co prawda nie obyło się bez excesów, spadł mi jeden gość przy ok. 100 km/h, za ostro pociągnąłem manetką , a on trzymał się z tyłu. Numer był taki , że on się cały czas trzymał, ja go ciągnąłem ok 100 m dopiero jak mi kiera zaczęła latać to się zorientowałem, gość miał zjechane czubki butów no i od opony przypalone plecy (jechaliśmy z nad jeziorka w samych koszulkach ), ale ogólnie jakoś wyszło ( już nigdy nie biorę nikogo na plecaka !!! )Pozdrowienia i do zobaczyska za 2 tygodnie. To udanych wakacji życze :) :icon_mrgreen: :buttrock: OMFGtylko tyle moge powiedziećto koleś miał przejażdżkę swojego życia xD :cool: :P Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Witam. Mistrzostwa Polski w Motocrossie - Wschowa 10.08.2008 Ktos sie wybiera??? Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi