Joey69 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 O, no to się łapię bo mam kawasaki el 250 eliminatorkę. Teraz jestem z Kruszyńca - 5km od Góry w stronę na Rydzynę. Czasem widzę motocyklistów w Górz, ale nigdy jakoś nie ma sposobności poznać. Ale sezon się dopiero zaczyna. Jeśli jest ktoś z okolic, to zapraszam na trasy. Pozdrawiam czasem bywam w Gorze :Dzadko mi sie zdarza tam kogos mijać:D Co do ślubu ja tez niestety odpadam ide do roboty od samgo rana do samego wieczora ;/szlag by trafił kolejny event mnie ominał;/ Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Jesli chodzi o slub to ja tez odpadam niestety ==> Wrocław Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Ja też odpadam, nie dam rady wrócić z uczelni na 15:00, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 No to ladne jaja, nikogo nie bedzie :) :clap: :biggrin: Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 ja moze sie sjawie jednak ale nie wiem jak to wyjdzie bo w rydzynie mam dzis impreze do naglosnienia i jak deszczu nie bedzie to przyjade Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 jak co to jutro z asmo planujemy male latanie w terenie :) tylko jeszcze nie wiemy gdzie i o ktorej, a ja nie wiem czy mam jak crossa dowiezc :) ale moze cos z tego wyjdzie... a jak nie to moze jakas asfaltowa traska? ktos sie pisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Witajcie ziomy, wczoraj byłek z paroma kolesiami z Rawicza na motobazarze we wrocku, było ok, nawet w końcu kupiłem aku to kawy, żelowy wg katalogu do zzr za 180 zł. Może nareszcie skończą się moje problemy z odpalaniem kawy, bo już ostatnio za częto mnie ta sprawa irytowała. Spotkałem parę osób z wrocka (z rybola :icon_biggrin:. Szczerze mówiąc nieźle dostaliśmy popalić w tych naszych kombinezonach we wrocku w drodze powrotnej. Kilka korków, załączony wentylator w mojej kawie i przy wylocie z wrocka byłem ogólnie lekko ugotowany na parze, ale co tam. W sobote w szkole zaliczyłem 2 egzaminy, jeszcze w tą sobotę został ostatni i nareszcie weekendy wolne. Będą w wakacje jakieś wyjazdy ? bo coś ostatnio mało o tym się pisało. Pozdro i do zobaczyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Witam. Czy jest ktos chetny na obstawe wesela mojego dobrego kolegi, ktore odbedzie sie 21 czerwca w Rydzynie?Zbiorka odbedzie sie o godz. 15 na Rynku w Rydzynie- potem przejazd od domu panny mlodej do kosciola.serdecznie zapraszam!!!i pozdrawiam:)p.s. przewidywany suwenir, dla kazdego motocykla;) :D :banghead: :banghead: Ślub się udał :(Może i nas malo bylo ale za to jaka frajda:)Szkoda że trasa dłuższa nie byłą ale co tam :P btw.czekam na jakieś zdjęcie chcialbym zobaczyć jak sie prezentowalem xDSzoku pewnie nie było :cool: "Nie liczy się ilość liczy się jakość"HD wymiatał :) Witajcie ziomy, wczoraj byłek z paroma kolesiami z Rawicza na motobazarze we wrocku, było ok, nawet w końcu kupiłem aku to kawy, żelowy wg katalogu do zzr za 180 zł. Może nareszcie skończą się moje problemy z odpalaniem kawy, bo już ostatnio za częto mnie ta sprawa irytowała. Spotkałem parę osób z wrocka (z rybola :). Szczerze mówiąc nieźle dostaliśmy popalić w tych naszych kombinezonach we wrocku w drodze powrotnej. Kilka korków, załączony wentylator w mojej kawie i przy wylocie z wrocka byłem ogólnie lekko ugotowany na parze, ale co tam. W sobote w szkole zaliczyłem 2 egzaminy, jeszcze w tą sobotę został ostatni i nareszcie weekendy wolne. Będą w wakacje jakieś wyjazdy ? bo coś ostatnio mało o tym się pisało. Pozdro i do zobaczyska. No włąśnie szykują się jakieś wyjazdy bo ostatnio to w ogóle jak irek mówi przymarło wszystko Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 (edytowane) Dzieki chlopaki za pomoc :banghead: Zdjecia postaram sie umiescic najszybciej jak sie da... Edytowane 23 Czerwca 2008 przez ilek15 Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Nie wiem jak wy ale Pierun i ja zrobilismy w niedziele 160kmów:Dpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 a ja zrobilem 5 browarow i sie nie chwale :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 martwica totalna, nie jeździłem któryś tydzień ale teraz nadrabiam zaległości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Jako że tam zro odzewu to napisze tutaj 27-29 CZERWCAVIII OGÓLNOPOLSKI ZLOT MOTOCYKLOWY WRZEŚNIA 2008 Szczegółyhttp://www.borntoride.pl/main.php?s=zlot Dziękuje za uwage smile.gifWszelkie uwagi i pytanie piać postaram się odpwiedzieć lecz myśle ze nie bęzie to potrzebne smile.gif btw co wy na to smile.gif Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Czesc , chciałbym dołonczyc pod ludzi smigajacych na zlot do WRZEŚNI piatek ew. sobota rano ? Znajdą się w okolicy chetni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Czesc , chciałbym dołonczyc pod ludzi smigajacych na zlot do WRZEŚNI piatek ew. sobota rano ? Znajdą się w okolicy chetni ? Mozesz dołączyć do nasznaczy się nie wiem jak tu z forum ludzie jada ale u mnie spodziewam się moze jechac roche osob wiec jak co to mozesz skoczyc w nasze szeregi :) moge Ci powiedizeć wszystko co i jak ale wszelkie info bede wiedzial jutro :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi