carroll Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 oooo zdjecia XD zaraz zobaczymy :icon_biggrin: dzieki :icon_biggrin: Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 ps. czy ktos z was zamawiał lub zamawia z ebay'a rzeczy? I jest w miare jakos obcykany z tym? ja kupowałem (tylko na niemieckim) kilka rzeczy (od kombiaka po wydech) więc jakby co możesz uderzać z pytaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 (edytowane) Jejku....dobra, ja chyba tych zdjec nie chcialam widziec:P Konik...czy my zawsze musimy glupie miny robic...zostanmy krolem i krolowa glupich min :icon_mrgreen: Aniu, powinnas zaznaczyc, ze ogladanie tych zdjec grozi uszczerbiem na zdrowiu psychicznym :P No to do zobaczyska (niebawem) ludki:):biggrin: P.S. Moje malenstwo juz dotarlo do warsztatu...jest nadzieja, ze niebawem odpali;] Pozdrawiam cieplutko Edytowane 28 Marca 2008 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 No to do zobaczyska (niebawem) ludki:):) P.S. Moje malenstwo juz dotarlo do warsztatu...jest nadzieja, ze niebawem odpali;] Pozdrawiam cieplutko W koncu przepchane :D BTW... Uprzejmie informuję że poświęcenie naszych maszyn odbędzie się 12 kwietnia o godzinie 13 przy kościele św. krzyża , zbiórka tradycyjnie na nowym rynku o godzinie 12tej. Do zobaczyska. :notworthy: :buttrock: :crossy: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Uprzejmie informuję że poświęcenie naszych maszyn odbędzie się 12 kwietnia o godzinie 13 przy kościele św. krzyża , zbiórka tradycyjnie na nowym rynku o godzinie 12tej. Do zobaczyska.to nie lepiej sie przegonić odrazu do częstochowy na J.G. ?? :buttrock: Jakaś trasa była by odrazu zaliczona hehehe :buttrock: Pzdr Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Czy ktos planuje wypad na motobazar w Poznaniu? Sobota i niedziela teraz co bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Czy ktos planuje wypad na motobazar w Poznaniu? Sobota i niedziela teraz co bedzie. Ja w sobote :icon_mrgreen: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ja może też się wybiorę. Pozdro ziomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 no i po zakupy udane:) Ktos był? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Nie, nie bylem ale avatara masz bomba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Kurna co to za imprezy beze mnie? :wink: Już dwie... jak możecie :lalag: Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ED manetka (KURCZAK) Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 to nie lepiej sie przegonić odrazu do częstochowy na J.G. ?? :lalag: Jakaś trasa była by odrazu zaliczona hehehe :biggrin: Pzdr wiec to juz za tydzien ktos sie pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Ja tak tylko chcialem powiedziec wam ze... Viaderko sprzedalem :evil: No ale :) teraz zbieram pieniazki i kto wie moze juz niedlugo... ;) PozdroKonik PS. Ktos bawil sie kiedys w wyrabianie duplikatu karty pojazdu? (bo nie moge swojej znalezc a musze klientowi dac :crossy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 ps. czy ktos z was zamawiał lub zamawia z ebay'a rzeczy? I jest w miare jakos obcykany z tym? Ja z kilka przedmiotów zakupiłem US,GB,D,HK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 w końcu skręciłem wczoraj fazera. Asmo, linka pasuje :-) teraz muszę dotrzeć błotnik (dosłownie) i jadę na przegląd i ubezpieczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi