Beti Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) A ja szczerze to bym sobie nawet poszla na taki koncercik...dawno sie juz nie bylo:P Przypomniec sobie stare czasy:p A na powaznie to nie wiem teraz co zrobic, bo watpie zebym dostala dwa razy samochod....chociaz musialabym pogadac. Ale przypuszczam, ze sie jutro zjawie. Faktycznie i wiecej osob bedzie....moze nawet Bestia z Matysem sie skusza, chociaz Ci to zawsze maja inne plany:( NO i sprobuje Anie sciagnac jeszcze na jutro:)No nic....zobacze jeszcze co z tego wszystkiego wyjdzie, poki co ide walczyc z drzewem:P Oki, nie dajecie znac nic wiecej, gdzie, co i jak....wiec zobaczymy sie jutro...mam nadzieje, ze dokladniejsze sprecyzowanie miejsca lepiej pojdzie...bo ja to juz sie napaliloam na dwa dni soczkowania, a co tam...raz sie zyje;p...ale wychodzi na to ze bedzie jeden:D Edytowane 20 Marca 2008 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) Posłuchać można jak najbardziej:DTylko zabawa na takich imprezach to się zmienia:)Bo młodzi szaleja pogują i co ino :D a Starsi poodpieraja ściany i piją :rolleyes: Kurde nie wiem czy czekać do bazaru w Poznaniu czy kupić już w święta bucikiBo watpie bybm znalazł taniej buty te.. http://www.allegro.pl/item332651478_sidi_v..._rozmiary_.html Dobrze by było jak by się przjechać pod wrocław i je przymierzyć ale znowu takie czekanie na bazar....sam nie wiem... A co do jutra...to tylko słowo :wink:Ale ..a zresztą, poczkeamy :D Edytowane 20 Marca 2008 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 szkoda, że Pyrka jest 26.04 (jadę na wesele), coś wiadomo o Rybolu, bo dawno nie śledziłem tematów na 4um? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Hej.Dzis spotykamy sie na miescie :clap: Godzina 19:00, przy filarach Wieniawy na rynku!!! Do zobaczenia :wink: Konik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 szkoda, że Pyrka jest 26.04 (jadę na wesele), coś wiadomo o Rybolu, bo dawno nie śledziłem tematów na 4um? Rybola nie ma teraz na wiosne bo nikt nie byl chetny.Ale ktos zaproponowal to w zamian:http://forum.motocyklistow.pl/Cos-nowego-T...ola-t93519.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 IMO wygląda interesująco. mało ludzi to też plus, termin wstępnie pasuje, co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Joey69 - sidi to dobry wybór. Na moto bajzlu we wrocku 7-8 stów trza było dać za Sidiki Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 jesteśmy na pięterku. jakby co, to dzwonić na mój numer, który jest w profilu Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Hej.IMHO spotkanie wyszlo bardzo fajnie :biggrin: Pilkarzyki i rzutki pierwsza klasa! Jestesmy miszcze :smile:Bestia i Mates - macie plusa jak stad dotad za przyjscie :)A co sie stalo z reszta ludzi co mieli przyjsc? Zgubiliscie sie czy co? Tak wszyscy chcieli wyjsc...PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 No to tak ... :P :P :banghead: czy musze coś jeszcze mówić;/ Mogło się to forum np dziś popsuć tylko wczoraj;/ Coż następnym razem będzie trzeba się bardziej postarac o to;/Kurde żałuje jak cholera;/ Ale ciesze się przynajmniej że wyście się zabawili :) Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszłoA ja za to mam teraz dylemat jakie buty sobie wybrac :D Corsary z sidi czy z goretexemI czy te buty nie beda ino miały za sztywnej podeszwy Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ludki:D:D:D:D Dziekowac:D:D:D:DRzutki rzadza...rulezzzzzzzzzzzzzzzz, i kto jest najlepszy, kto??!!!!!!!!:buttrock::P Nastepnym razem to ja musze sobie kierowce zalatwic, nie wiem jak...ale musze:P:PP.S. Kiedy powtorka??:buttrock: Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 P.S. Kiedy powtorka??byle szybko :buttrock:moze tym razem wiecej jeszcze ludkow sie pojawi :buttrock:najlepiej jeszcze w te swieta :crossy: PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Spotkanko naprawde udane. A co do nie dzialania forum to dzialalo normalnie bo sam przeciez jeszcze wlazilem przed spotkanie i w trakcie jak juz ludzie siedzieli w pubie a ja jeszcze bylem w chacie.Pozdro i do nastepnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Asmo masz foty z dzisiejszego wypaduhttp://b3stia.transalpclub.pl/dl/wypadwteren.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 najlepiej jeszcze w te swieta ;) JESTEM JAK NAJBARDZIEJ ZA!!!!!!!!!!!! Kurde zły jestem na maxa ;/ Że tez tak to chujaszczo wyszło;/ Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi