Joey69 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Joey tak na serio to zapomnialem odpisac :] co do samych naklejek to podziele mniejwiecej po rowno dla kazdego i dam wam a chwilowo mi sie nie chcialo z tym bawic. ok jsteś usprawiedliwiony :icon_mrgreen: czas wymyć się i do knajpy cieszyc morde poki motor nie anprawiony bo potem wekndowe dni beda zajete przez :P :wink: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 A mój bandzior dławiłsię dławił i odpalić niechciał:(Musze prostownik załątwić i podłądować może moj jest trzaśnięty albo poprostu nowy będe musial kupić;/sprawdz swiece, ja sie z B12 troche tez nameczylem z odpaleniem, szczegolnie jak stoi w zimnym pomieszczeniu, to w ogole masakra :P nie bede podawal szczegolow, bo chce go sprzedac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 sprawdz swiece, ja sie z B12 troche tez nameczylem z odpaleniem, szczegolnie jak stoi w zimnym pomieszczeniu, to w ogole masakra :) nie bede podawal szczegolow, bo chce go sprzedac :icon_biggrin:żeby je wyciagnać to musze zbiornik ściagnać, a to roobty kupa aż 4 śruby xD no ale mam nówki mi się wydaje że to włąsnie akumulator poszedł Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Jesli chodzi o Mamuta, to ja odpadam:(:icon_biggrin: Jakos nie sa mi pisane rozpoczecia i zakonczenia sezonu ostatnio:( A tak bym chciala sie z wami pobawic znowu. Mam nadzieje, ze okazja sie jeszcze nadarzy;) Tym co sie wybieraja do Mamuta, to zycze udanej zabawy;] Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Ja niestety też nie zdołam...będe aktualnei w trapezie na wyborach jakiejś tam miss...robota nie wybiera;/ Dziś z kumplem pojezdziliśmy pom ieście i śmigało ludzi dość dużoTrafił się ktoś kto przejechał przez skrzyżowanie na gumietrafiłą się tez chołota pod mcśmieciem dość spora bylo ludzi :bigrazz:No i jak zawsze zwarta ekipa wiatrołapów i skuterowców :wink:Na rynke przyjechała taka mała fajna Pani na białym skuterku z czymś kolorowym nie wiem może to kwiaty były i miała pocieszny rózowy kask :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 spam mode onbęde aktualnei w trapezie na wyborach jakiejś tam misshehe... tez kiedys z Witasem mielismy taka robote. Najfajniej bylo za kulisami :) :) spam mode off :) PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 (edytowane) Czyzby sie znowu cicho zrobilo :buttrock: W czelusciach forum znalazlem info o kolejnym imho ciekawym rajdziehttp://forum.motocyklistow.pl/19042008-3Ra...umy-t91838.html Troche daleko bo kolo Szczecina ale nie az tak daleko zeby nie mozna bylo jechac :) Edytowane 11 Marca 2008 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Czyzby sie znowu cicho zrobilo :biggrin: Beti wyzwała i zrobił się porządek xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Pale niezły pomysł, zawsze to coś nowego, pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Joey, zaczynam warczec...ciekawe, po jakim czasie sie pogryziemy :crossy: A co do rajdu kolo Szczecina. Od moich szczecinskich kolezanek motocyklistek wiem, ze podobno bardzo ciekawy jest ten rajd. Sa z niego zadowolone i zapraszaly mnie jakis czas temu. Niestety termin zajmuje mi moja uczelni, zreszta jak kazdy ciekawy termin zwiazany z rajzami motocyklowymi. Ale jak bedziecie mieli mozliwosc pojechac tam, to jezdzcie:):):) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Joey, zaczynam warczec...ciekawe, po jakim czasie sie pogryziemy :icon_mrgreen: Ehh no pierwsze wrazenie na zywo to odzwierciedli ;] Mysle ze te spięcia chociaż nawet nie wiem czy to można anzwać spięciami nie odzwierciedlą nic na live:) Spoko może jestem czasem antretny i wogole ale ogolnie to dobry chlopak jetsem:Dwięc myśle ze złapiemy wspolną linie:D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 no proszę jak zrobiło się słodko :smile: normalnie miód - malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 (edytowane) a zrobiło sie zrobiło:D Bo co sie okazało że to nie akumuilator mi siadł a prostownik roz**bał:D I dziś troche pomecze go, ;] a an osiedlu dzis bez tłumika napierdalała moja słodka:D :crossy: :evil: :icon_razz: :lapad: :bigrazz: :clap: http://www.emetro.pl/emetro/1,85648,5021991.html :eek: :D :banghead: :banghead: :banghead: Edytowane 14 Marca 2008 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loonasek Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Coś mnie ostatnio wcieło gdzieś... To może panowie (i panie :icon_question:) wybierzemy się gdzieś do 'Motora' na piwko? W końcu muszę poznać Leszczyńską ekipę ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Chetnie ale dopiero w sr, czw :PPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi