B3stia Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Czy jest sens Ario jechać do Berlina po jedną kurtkę ?? wątpię czy to wyjdzie taniej A nowe moto kupił mój i Matysa znajomy z Leszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Czy jest sens Ario jechać do Berlina po jedną kurtkę ?? wątpię czy to wyjdzie taniej A nowe moto kupił mój i Matysa znajomy z Leszna. według mnie jest to lepsze rozwiązanie jak kupowanie kota w worku (kurtki z aukcji ze zdjęciami 600x400 pix, bez przymiarki), co do kosztów to zależy, bo jak kupisz coś w ciemno i będzie ok to będzie taniej, tutaj jedziesz, ale możesz zobaczyć jakiś tam zakres towaru na żywo i przymierzyć - oczywiście nikt nie da gwarancji, że będzie to co akurat chcesz w cenie jaka ci odpowiada. jest to wypad na cały dzień ale można trochę gratów pooglądać i coś kupić w przyzwoitej a czasami zajebistej cenie. ogólnie można dyskutować czy warto czy nie, według mnie tak, według Ciebie nie koniecznie a na końcu i tak... ...każdy robi jak chce :evil: pzdr :flesje: według mnie jest to lepsze rozwiązanie jak kupowanie kota w worku (kurtki z aukcji ze zdjęciami 600x400 pix, bez przymiarki), co do kosztów to zależy, bo jak kupisz coś w ciemno i będzie ok to będzie taniej, tutaj jedziesz, ale możesz zobaczyć jakiś tam zakres towaru na żywo i przymierzyć - oczywiście nikt nie da gwarancji, że będzie to co akurat chcesz w cenie jaka ci odpowiada. jest to wypad na cały dzień ale można trochę gratów pooglądać i coś kupić w przyzwoitej a czasami zajebistej cenie. ogólnie można dyskutować czy warto czy nie, według mnie tak, według Ciebie nie koniecznie a na końcu i tak... ...każdy robi jak chce :) pzdr :biggrin: p.s. jeszcze tylko odnośnie kota w worku, żeby nie było to sam kupowałem kombiaka w ciemno na ebay i wyszło ok, bo dobry rozmiar i dobra cena, więc jak ktoś jest gotów zaryzykować to też czasami dobra opcja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 No tylko Ario wypad do berlina kosztuje okolo 200zl za benzyne, pozatym ja niestety nie mam moliwosci wyjazdu do Niemiec, popierwsze nie mam czym, po drugie nie mam czasu :buttrock:nie mowiac juz o mojej tragicznej znajomosci niemieckiego :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 no to wszystko jasne :wink: zapoluj na ebaymotors.de na dobry deal. masz całą zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Albo porostu kup ciuchy z polo z wysyłką do kraju , od 01,01.2008 jest taka możliwośćhttp://transalpclub.pl/forum/index.php?typ...&forum=4&id=212 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 czy my sie jakos w sobote spotykamy wieczorem?fajnie by bylo zobaczyc sie przed gwiazdka jeszcze :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 No ja w sobote na pewno ide na miasto sie troche zalkoholizowac :icon_twisted: wiec jak ktos tez idzie to mozemy sie gdzies spotkac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 No ja sie pisze na male spotkanko:) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 My już zaplanowaliśmy sobie wieczory także z matysem odpadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loonasek Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Szybko napisaliście o tym :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Bestia plany zawsze mozna zmienic :) A do zainteresowanych to o ktorej i gdzie dzisiaj sie umawiamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 beti napisala ze o 20:30 w miescie.... wiecej nie wiem moze w motorklubie o 20:30? Oczywiscie ostatecznie sie jeszcze pewnie zdzwonimy :icon_mrgreen: @loonasek no jak to przeciez 2 dni wczesniej, to duuuzo jak na nas :icon_mrgreen:jak bys chcial sie spotkac to najlepiej spisz sobie czyjsc numer z profilu i wyslij smsa wieczorem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 To ja sie stawiam kolo 21 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 wszystkiego dobrego na swieta i nowy roczek zycze kolegom i kolezankom motocyklistom!!!!!!!!!!!!!!!kupe ciekawych spotkan,zjazdow i mprez na przyszly rok zycza Kamcia i Matys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Tu to naprawdę jest beznadzieja :P życzenia złożył tylko Matys :flesje: no nic Mateuszku wszystkiego najlepszego pod te święta :D Jak również całej grupie z powiatu Leszczyńskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi