Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jest sens Ario jechać do Berlina po jedną kurtkę ?? wątpię czy to wyjdzie taniej

A nowe moto kupił mój i Matysa znajomy z Leszna.

według mnie jest to lepsze rozwiązanie jak kupowanie kota w worku (kurtki z aukcji ze zdjęciami 600x400 pix, bez przymiarki), co do kosztów to zależy, bo jak kupisz coś w ciemno i będzie ok to będzie taniej, tutaj jedziesz, ale możesz zobaczyć jakiś tam zakres towaru na żywo i przymierzyć - oczywiście nikt nie da gwarancji, że będzie to co akurat chcesz w cenie jaka ci odpowiada. jest to wypad na cały dzień ale można trochę gratów pooglądać i coś kupić w przyzwoitej a czasami zajebistej cenie. ogólnie można dyskutować czy warto czy nie, według mnie tak, według Ciebie nie koniecznie a na końcu i tak...

...każdy robi jak chce :evil:

pzdr :flesje:

według mnie jest to lepsze rozwiązanie jak kupowanie kota w worku (kurtki z aukcji ze zdjęciami 600x400 pix, bez przymiarki), co do kosztów to zależy, bo jak kupisz coś w ciemno i będzie ok to będzie taniej, tutaj jedziesz, ale możesz zobaczyć jakiś tam zakres towaru na żywo i przymierzyć - oczywiście nikt nie da gwarancji, że będzie to co akurat chcesz w cenie jaka ci odpowiada. jest to wypad na cały dzień ale można trochę gratów pooglądać i coś kupić w przyzwoitej a czasami zajebistej cenie. ogólnie można dyskutować czy warto czy nie, według mnie tak, według Ciebie nie koniecznie a na końcu i tak...

...każdy robi jak chce :)

pzdr :biggrin:

p.s. jeszcze tylko odnośnie kota w worku, żeby nie było to sam kupowałem kombiaka w ciemno na ebay i wyszło ok, bo dobry rozmiar i dobra cena, więc jak ktoś jest gotów zaryzykować to też czasami dobra opcja ;)

No tylko Ario wypad do berlina kosztuje okolo 200zl za benzyne, pozatym ja niestety nie mam moliwosci wyjazdu do Niemiec, popierwsze nie mam czym, po drugie nie mam czasu :buttrock:

nie mowiac juz o mojej tragicznej znajomosci niemieckiego :bigrazz:

beti napisala ze o 20:30 w miescie.... wiecej nie wiem moze w motorklubie o 20:30? Oczywiscie ostatecznie sie jeszcze pewnie zdzwonimy :icon_mrgreen:

@loonasek no jak to przeciez 2 dni wczesniej, to duuuzo jak na nas :icon_mrgreen:

jak bys chcial sie spotkac to najlepiej spisz sobie czyjsc numer z profilu i wyslij smsa wieczorem :icon_mrgreen: