Asmodan Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 no ok ale czemu ma wpisywac wartosc paczki skoro ja bede placil albo karta kredytowa albo pejpalem a paczka pojdzie jako zwykla paczka kurierska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 on musi do eksportu podac wartosc paczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 heja, to co...widzimy sie w ten weekend?? z tego co mi wiadomo to jakies andrzejki czy cosik jest w piatek, mozna by jakies piwko/tudziez soczek chlupnac Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 (edytowane) heja, to co...widzimy sie w ten weekend?? z tego co mi wiadomo to jakies andrzejki czy cosik jest w piatek, mozna by jakies piwko/tudziez soczek chlupnacja jestem ZA :) w ten weekend moge poswiecic szkole na rzecz :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: (tu bylo wiecej pifkuf, ale... co za qwa ograniczenia na tym forum??????) i oczywiscie Was :) hehe :) ale tak serio, prosze o konkrety, kto jest za i gdzie pijemy? :) soczek... ;P Edytowane 27 Listopada 2007 przez Pierun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 no ja niestety nie moge :) zostaje we wroclawiu i sie ucze we wtorek mam ambicje podejsc do egzaminu... :flesje:Ale naprawde chetnie bym sie z wami spotkal :flesje: obawiam sie ze dopiero na swieta bedzie mozliwosc :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 mnie tez niestety w ten weekend nie bedzie :flesje: ale zato se posmigam motorem i to duzo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 I po co sie chwalisz? :)Ja bede w weekend w Lesznie wiec jestem za :) Podro i do zobaczeniaKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Czesci luda nie bedzie ale to jak wychodzimy gdzies w piatek lub sobote? Bo w koncu w pt sa andrzejki (ja tak czy inaczej pewnie gdzies pojde :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Ej no, wychodzic wychodzimy na 100%. W koncu trza sie spotkac i mam nadzieje, ze bedzie nas jak najwiecej :):)Wydaje mi sie, ze sobota bedzie dobra, tylko bedzie trza ustalic miejsce i o ktorej?? Rzucac propozycje. Ja jak zwykle proponuje mezalians...jak nie bedzie miejsca to motoclub ;p No bo czerwona z tego co pamietam zostala zamknieta, czy sie myle?? Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Mi jest obojetnie gdzie, choc preferowane miejsca gdzie panienki na rurkach tancza :)Aha... i w sobote bo w pt to bede dopiero wracac z Wroc i moge sie nie wyrobic. Bestia, Matys, Pierun - wy tez idziecie czy marszczycie w domu? PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Ja marszcze w piątek na piłce w Nietążkowie :(w sobotę idę na uroczystość imieninową u Rodziców ;) :D :) Buźki dołożyła moja młodsza kuzynka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 hejka ,my pertraktujemy z niania,wiec potzrebujemy jeszcze chwilke na podjecie decyzji.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 hejka ,my pertraktujemy z niania,wiec potzrebujemy jeszcze chwilke na podjecie decyzji.pozdroNo to zycze pozytywnego zakonczenia pertraktacji :clap: Co tu duzo mowic... bedzie fajnie jak bedzie wieksza paczka :icon_mrgreen: PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Matys, to ja trzymam kciuki za pozytywne zakonczenie pertraktacji :buttrock: A i moze jeszcze Bestia po iminienkach rodzicow bedzie w stanie dojsc do nas na jedne piweczko;) Juz sie nie moge doczekac, jak was zobacze:) Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 No niestety u mnie zmniana planow i jutro nie moge wyjsc bo jade do poznania zarobic se pare groszy. Wiec jakby ktos byl zainteresowany to ja moge gdzies dzisiaj skoczyc na browarek. Jacys chetni ? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi