Beti Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 leeeeeeeee....a mnie w weekend nie ma, bo smigam do Poznania na spotkanie motocyklistyek ;) D:DAle mam nadzieje, ze niebawem zobaczymy sie w calym gronie:):wink::) Pozdrowka Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 No kto wie Beti, może w końcu się wszyscy spotkamy :clap:Pozdro dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 i tak temat picia weekendowego umarł śmiercią naturalną :flesje:idę chlać do Matysa :buttrock:..............heheh i tak se pochlal ze krotko po 23 poszedl do domu............a ja z kumplem jeszcze literka na spole pociagnelismy.....jak ma pic w takim towarzystwie jak bestia to wole sie z nim spotkac i pograc w golfa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 częściej sam wymiękasz i usypiasz :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 jako przedstawiciel(chwilowo) naszej bandy motocyklowej zwracam sie z uprzejma prosba do pana Bestii o zorganizowanie kolejnej domowo-integracyjnej imprezy (na warunkach takich samych jak ostatnio).Prosba oczywiscie wyplywa z tytulu imienia wszystkich piratow naszej ekipy.czekamy a zarazem prosimy o powazne przemyslenie tematu i pozwole sobie tylko nadmienic iz szczerze liczymy na pozytywna akceptacje naszego wniosku.do terminu sie dostosujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 a Ja odrzucam przedstawiony na tym zgromadzeniu wniosek o organizacje kolejnego spotkania, tym bardziej że jest on jednogłosowy :icon_mrgreen:. Zarazem nie chcę wprowadzać dezinformacji grupy leszczyńskich motocyklistów kiedy to ustaliliśmy kolejne miejsce spotkania, które miało być gdziekolwiek byle nie u mnie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 ja odwoluje sie od decyzji Besti i sam apeluje o ponowna impreze w wyzej wymienionym lokalu, jako iz jestem moderatorem nie akceptuje odmowy, wszelka niesubordynacja z panujaca tu wladza grozi powaznymi sankcjami konczywszy na zbanowaniu konta :lalag: wiec radze wziazc do serca moja propozycje bo jest ona ostatecznym rozwiazaniem :buttrock: Pozdro PS czy to sie nie nazywa naduzywaniem wladzy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 To moze jednak jezeli wnoisek upadnie to tak jak mowilem jakis pub w weekend? Propozycja chyba dobra? Przynajmniej nikt nie bedzie mial w domu pobojowiska :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 ech niestety wszystko wskazuje na to ze ja wroce do domu dopiero na gwiazdke... :/Chyba ze wydazy sie cos co naprawde zmusi/zacheci mnie do przyjazdu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Jak dla mnie ten weeknd odpada, goszcze we Wroclawiu na uczelni....ale w koncu mozna by sie spotkac keidys, tylko termin prosze wczesnije jeszcze ze mna skonsultowac, zebym znowu nie miala zjazdu jak bedzie jakies spotkanko:) Pozdrowka Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 i z kim tu gadać ? wykręcają się jakąś szkółką :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Bestia czemu pekasz????przeciez fajnie sie bawilismy u ciuebie,pozatym pomagalismy w sprzataniu wiec we czym problem???? p.s to wcale nie jest naduzywanie wladzy asmo!!!przy kolejnej odmowie bestii proponuje go usunac...nic tu po nim wowczas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 tak tak a Ja sam słyszałem, że rwałeś się do organizacji kolejnego spotkania widzę gałęzie opadły i próbujesz wykorzystać mnie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 B3stia, przepraszam bardzo za moja niedyspozycyjnosc, ale zachcialo mi sie ksztalcic, aby za pare latek nie borykac sie z brakiem pieniazkow na benzyne :icon_twisted: :icon_razz: :buttrock: W miare mozliwosci postaram sie poprawic :icon_twisted: Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 hmm Bestia, teraz to mocny w gebie jestes, a przed 1 listopada to jakos cie slychac nie bylo... ze niby duzo pracy miales czy cos :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi