PaleSatan Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Dzieki za impreze bylo super.... A straty jakies sa ? :crossy: Ja tylko mam pozdzierane kolana od zapasow z Matysem i dziure w nodze od proby przechodzenia przez Bestii plot po wyjsciu :biggrin: Doslownie calego buta mialem krwia zalanego :bigrazz: Tak czy inaczej do nastepnego bo sie dzialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 czolem ochleje my wlasnie teraz z decem wrocilismy impreza bardzo udana, podziekowania dla organizatorowpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dec Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Pozdrowiska dla wszystkich, myslałem ze pierwszy się odezwę a tu nici kuna, siekierka zarówno w stronę organizatorów jak i bawiącej się ekipy, było bomba, nie wiem jak wy, ja "balowałem" prawie do 9. A po zeszlej nocy ciekawi mnie tylko stan Bestii palca, mojej wątroby no i oczywiscie nietaktem byłoby pominąc Matysa penisa:) hahah warrrrioty;) Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 widze ze nie tylko mi cos zaszkodzilo ;) te kielbaski jakies ciezkostrawne chyba byly..... :Dja sie dopiero niedawno z lozka wyczolgalem :icon_mrgreen: impreza byla mega! dzieki organizatorom (czyli Matysowi lalce :D) i wszystkim :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 (edytowane) o k***a panowie jak ja się schlałem , znów do głowy głupie pomysły mi przychodziły , z góry sorki jeśli ktoś poczuł się urażony . Palec jak palec boli do teraz pewnie lekarz w poniedziałek. btw jak Ja załatwiłem ten palec ? i dlaczego mnie tak łokcie bolą :| również podziękowania dla organizatora :icon_mrgreen: Edytowane 14 Października 2007 przez B3stia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Wielki uklon w strone organizatorow :icon_mrgreen: Bylo na prawde fajnie! Ubawilismy sie niezle. Czekamy juz na jakies poprawiny :flesje: PozdroKonik PS. Niedlugo zapodam jakies fotki bo cos sie tam napstrykalo :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 No widzę, że się nieźle bawiliście. Ja wczoraj polatałem sobie troszkę po okolicy, nawet do was och....je nie dzwoniłem, bo wiem , że i tak nikt by nie jechał ;).No cóż ja nie mogłem być, wiecie "żona". Ale myślę, że następnym razem coś wymyślę. Szkoda, że mnie nie było. Wczoraj mnie troszkę wywiało, za lekko się ubrałem, ale ogólnie fajnie było.Pozdro. A tak w ogóle to jak się bawiła moja koleżanka Kama ? Miała z kim tańczyć Ej szkoda, że mnie tam nie było, no ale z kobietami jeszcze nikt nie wygrał, a jedzenie z paczki Knora ogórkowej przez tydzień jakoś mi się nie uśmiechało :D PozdroP.S. tak swoją drogą to ciekawe jak bym z Leszna wrócił do domu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 dzisiaj 16:15 TT z serii BALLS OF ICE :P chętnych zapraszamy na McD (Witas wkradł się błąd i chodziło mi o 15:15 ;-) ) puzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 to super ze fajnie sie bawiliscie:) szkoda, ze mnie nie bylo, bo widze, ze bardzo duzo mnie ominelo. Ale w takim razie nastepnym razem jak taka impreza ma byc, to prosze mnie uwzglednic...mam nadzieje, ze niebawem sie spotkamy i zabawimy juz wszyswcy razem. Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Irek jak to żona ? przeciez pisałem że masz być z żoną a nocleg dla Ciebie był przygotowany :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Nie wiem czy widzieliscie ale sa wyniki z Pyrki:http://www.rajdy.duh.pl Wyszukalem nas i podaje punkty jakie uzyskalismy:Ja najnizej (a to ze nie strajkowalem :banghead:) - 57 p.Beti - 59 p.Pierun - 63 p.Witas - 68,5 p. i jak nic nie przeoczylem to zajal 5 miejsce ex equo :icon_mrgreen: Ario - nieobecnyMatys - dezerter :wink:Asmo & Bestia - tak zabrudzili swoje karty ze nie oddali :icon_mrgreen: pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Wiem Marek, ale nie pasowało nam , mieliśmy parę spraw do zrobienia i tak wyszło, ale fajnie, że wy się dobrze bawiliście, mam nadzieję, że następną imprezę na 100 % zalicze.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Hejka...Wrzucam fotki z imprezy u B3stii :flesje: Serwer 2sharedMegaupload Pierwszy link dziala na pewno, na Megaupload sa chwilowo wykozystane limity. PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Zdjecia sciaglem ale tragicznie wolno ciaglo. Pliki do 100 mega to najlepiej na rapishare.com wrzucac bo szybko i bez kolejek.Oczywiscie ostatnia poza wieczoru nalezala do mnie :biggrin: ale sie pocieszam ze nie tylko ja mialem tak przepita gebe na zdjeciach :icon_razz: BTW. Ania jeszcze raz wszystkiego najlepszego na urodziny. Chociaz impreza i prezenty juz byly :lalag: BTW2. Czy imreza w Poznaniu jest nadal w aktualnych planach :D :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 konik wielkie dzieki za uwiecznienie tych wspanialych chwil jakie mielismy zaszczyt przezyc na imprezie u marka,prosze tylko o jedno,nie wysylajcie moich zdjec na fotke( a zwlaszca tych z pomalowana geba!!!!),jazda byla przyjemna szkoda tylko ze witas sie taak cinko integrowal z grupa!asmo przepraszam za proby gwaltu ,ale w porywach emocji zawsze mam takie zboczenia!!!trzymajcie sie i dozobaczyskap.s mysle ze lepiej bylo sie bawic w lesznie niz tak naprawde w rybniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi