Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmm , ale My i tak polecimy raczej przez Głogów a z głogowa na Orsk - zajebista droga, pustkowia, trawy , łąki , kurde ..jak w stanach na preriach hehe , a Ty Ilek sie wybierasz? Wybierasz sie na Chobienie i na wood.. też?????

Co do woodstocku to ja i kumpel , moze 2 kumpli na 90% startujemy ze Wschowy w piątek około godziny 8:00-9:00 z rynku , pisze sie ktoś , predkość jaką planujemy to ok. 100-110 km/h , moto to 2x Yamaha XJ , 600 i 550 , jest ktoś zainteresowany ???

to ja sie przylacze do OT Ario,

jakies 2 lata temu dosc czesto tankowalem na tej stacji gdyz byla mi po drodze do chaty, pewnego dnia jak wracalem to okazalo sie ze paliwa jest mniej niz sie podziewalem i zajechalem tam by zatankowac. Niestety w portwelu mialem tylko 5 zl :) wiec zalalem a ze trasa do gronowa nie jest daleka wiec powinno starczyc. Ide dumny zaplacic gigantyczna kwote a tu pan ze stacji wylatuje z ryjem ze nie wolno tankowac za 5 zl bo im sie dystrybutory psuja, zacinaja i ogolnie kicha jest z nimi. Mowil ze minimum 10 zl albo 2 litry, spojrzalem jak na glupiego i wyciagnolem piątaka i karte Vitaj (w koncu jakies punkty ;)), juz wiecej tam nie tankuje.

Pozdro

PS Ario jak czerwony bandit to byl witas :wink:

Edytowane przez Asmodan

• 2 tygodnie później...

siema Leszczyniaki , moze byście gdzieś ruszyli ospałe dupy :crossy: (żartuje) proponuje tu : http://forum.motocyklistow.pl/ZAMCZYSKO-2006-t53312.html byłem w zeszłym roku i było zajebiście , znajomi jezdzą tam od 3 lat i tez im sie zawsze podoba , a to tylko jakies 70 km od Leszna . Pozdrawiam

o Konik !!! Ty żyjesz w ogóle (jeszcze na tym forum :clap: ) ??Pozdrawiam !!!

Hejka.

A co... mysleli ze sie juz mnie pozbyli? Not so fast, babe :P

Jesli jeszcze o tym nie wspomnialem to wracam 7 wrzesnia wiec jakies spotkanie mozna zrobic. Niestety jak na razie moto sie lekko rozklekotalo (rozrusznik :crossy: ) ale Witas ma sie tym zajac do mojego powrotu... juz sie boje :)

Pozdro wszystkim

Na gazie

Konik

sie lekko rozklekotalo (rozrusznik )

to ile to Virago waży ?? :P Ją swoją XJ o wadze 215 kg sam sobie zapycham jak trzeba , grunt to twarde podłoże :clap: po cholere Ci rozrusznik , zamontuj taki kółko z paskiem jak w kosiarce i po sprawie , ponoć taki "wynalazek" sprawdził sie za czasów PRLu w 126p , ludzie zakładali z oszczedności aku :) No to konik można sie spotkać , np. na hmmm... winobraniowym w Zielonej Górze , czy Wy leszczyniaki w zielonce sie nie pokazujecie? słyszałm , ze leszczyńskie i zielonogórskie drechy są tylko zwaśnione , ale motonici raczej nie , mam racje? :crossy:

to ile to Virago waży ?? ;) Ją swoją XJ o wadze 215 kg sam sobie zapycham jak trzeba , grunt to twarde podłoże :) po cholere Ci rozrusznik , zamontuj taki kółko z paskiem jak w kosiarce i po sprawie , ponoć taki "wynalazek" sprawdził sie za czasów PRLu w 126p , ludzie zakładali z oszczedności aku :) No to konik można sie spotkać , np. na hmmm... winobraniowym w Zielonej Górze , czy Wy leszczyniaki w zielonce sie nie pokazujecie? słyszałm , ze leszczyńskie i zielonogórskie drechy są tylko zwaśnione , ale motonici raczej nie , mam racje? ;)

Hejka.

Virazka sucha wazy jakies 200kg. To nie problem ja rozbujac. Problem jest, ze tak powiem, bardziej powazny. Zdaje sie ze tulejki sie rozklekotaly, rozruszik sie lekko przegrzal, dostal przebicia i nalezy bo nawianac od nowa. To wymaga chwili czasu i sprawnego specjalisty. I o ile nie ma specjalnego problemu w zapychaniu Virazki to problem polega na tym ze sprzeglo potrafi zasprzeglic w czasie pracy silnika i zatrzymac silnik :P A to juz nie jest zbytnio przyjemne. Poza tym nie chce jej w ten sposob katowac. Mam nadzieje ze sprawe szybko naprawie jak wroce.

Co do dresow to staram sie myslec ze takowych juz na swiecie nie ma... choc wiem ze jestem w bledzie. IMHO sciagnac wszyskich w jedno miejsce razem z talibkami i puscic nuke :)

Jak moto bedzie sprawne to na 90% z checia sie przejade ;)

Pozdro

Konik

Witam,

ja narazie jestem na wakacjach daaaaleko, ale jak wroce to chetnie gdzies pojade, zielona gora wydaje sie OK ;)

No i u Ario na slubie najprawdopodobniej tez sie zjawie :)

Konik co do virazki zobacze jak wroce do chaty co da sie zrobic (BTW odpisz na maila palo jedna!!! :[ )

ok czas sie w kafejce konczy a jeszcze pare tematow do przejzenia

aha a na zamenhofa to moglem byc ja ;) bo innego czerwonego bandita chyba jeszcze Leszno nie ma ;)