matys Z750 Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Dla przypomnienia, impreza z 13 na 14 października, godziny jeszcze brak ale pewnie wieczorna :Dlee,bestia mylalem ze w godzinach poludniowych....to my z kama chyba odpadamy,jak impra moze byc wieczorem?mi pasuje miedzy 10 a 16,co ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 no spoko możecie zacząć wcześniej a ja po pracy wpadnę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 no tak nie wiem dlaczego napisalem przyszly weekend, chodzilo mi oczywiscie za dwa tygodnie :Pjak zacznie sie rok akademicki i zaczne normalnie funkcjonowac to mam nadzieje wystawie w koncu motor, zrobie jakis mix z waszych propozycji i cos napisze :eek: no moze za wyjatkiem propozycji pale :flesje: z przyczyn oczywistych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 A co Ci sie Witas nie podoba w moim opisie. Masz gotowca i zawarta cala prawde :) a Ty wkoncu rusz dupe wystaw na allegro a nie ciagle pij :P Wlasnie Asmo zalozyl mi gazniki i moto lepiej jedzie od dolu :) tylko cieawe jak to wplynie na spalanie. BTW. Za tydzien Pyra i mam nadzije ze bedzie tak ladnie jak dzisiaj :crossy: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 a propos jak za tydzien bedzie ladna pogoda to chetnie z wami skocze na pyrke!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 @BetiTo se ne da. Nie bede Ci odbieral przyjemnosci z prowadzenia. Niemniej jednak moja propozycja plecaczkowania ciagle aktualna :lalag: PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 a ze sie tak zapytam to czemu wiadrem nie jedziesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 a ze sie tak zapytam to czemu wiadrem nie jedziesz?? bo to NIE JEDZIE :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 bo to NIE JEDZIEBardzo smieszne :D Nadal lubie wiaderko choc chce cos innego i tyle. A nie pojade raczej bo nie zdarze chyba gumek zmienic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Chlopcy, a wy sie wypiszcie z Rybnika....niestety tym razem ekipa leszczynska nie zaszczyci swoja obecnoscia...z przyczyn nie do konca zaleznych od niej. Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 a ze sie tak zapytam to czemu wiadrem nie jedziesz?? a co masz Varadero ? i nie jedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Hehe... nie Varadero a Virago 535 :biggrin: I jezdzilo, jezdzi i jezdzic bedzie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 a co maja opony do jazdy na pyrke?? chyba ze nie masz opon (chodzi mi oto ze moto stoi na felgach)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Moto nie ma przegladu a nikt mi go nie da na obecnych oponach. Wiem ze zaraz powiesz - jedz bez - ale jakos tak nie jestem do tego przekonany.Ale moze znajdziesz troche czasu w pt/sob i pomozesz mi sciagnac kola to moze sie wyrobie na Pyrke. Pasowaloby ci? PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 zagadaj do beti to ci zalatwi przeglad bez obecnosci motocykla, jak bys powiedzial wczesniej to tez bym ci zalatwil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi